הצבעת האו"ם נגד ישראל

debby12

New member
מנהל
הצבעת האו"ם נגד ישראל

אז מה אומרים עליה בארץ? ברדיו, בתכניות טלויזיה וכו'? צער? שמחה לאידו של ביבי? אדישות? מה צופים לגבי ההשלכות שלה?

קולגה שלח לי כתבה עליה של אלן דרשוביץ שמכנה את הצעד של אובמה לא דמוקרטי ובלתי מועיל [הוא עשה את זה שניה לפני שהוא עוזב בעקבות ההפסד בבחירות. המימשל החדש מתחיל ב-20 בינואר]

http://www.jpost.com/Opinion/Dershowitz-Trump-was-right-to-try-to-stop-Obama-476402

יאללה בלגן....

הבעל שלי צוחק ששבת אחת לא שמענו חדשות ותראי מה קרה.....

אנחנו עוד מנסים להבין מה קרה. ומי נגד מי....(נגדנו זה ברור
)

אחרי הצהריים בעיקר דברו על זה שהזמינו את השגרירים השונים למשרד החוץ (למרות חופשות החג) ואת שגריר ארה"ב ללשכת ראש הממשלה.

עדיקים

Active member
בדיוק מה שקרה אצלנו

למזלנו בגלל שאירחנו במוצ"ש אז שמענו החדשות. עדיין לא הבנתי לגמרי מה זה אומר וכמה זה גרוע (ברור שזה גרוע) לנו.
אתמול היה לי יום עמוס ביותר ומנותק מחדשות.

debby12

New member
מנהל
אנשים מסביבי שהם פרו-ישראליים, גם אם לא מבינים

גדולים או בעלי דיעה חזקה לכאן או לכאן בעניין התנחלויות, רובם לוקחים אותה באופן קשה.

מצד שני שמעתי גם דיעה ש"כל זה לא היה קורה אם טראמפ לא היה מתערב ומדבר עם מצרים" וש"כל זה קרה בגלל מאבק אגו-אים בין אובמה לטראמפ".

הייתי רוצה לחשוב שהחלטות מדיניות מתקבלות על סמך שיקולים ענייניים ולא על בסיס נקמנות אישית - כלומר שזו לא הסיבה.

mykal

New member
ההצבעה לא היתה

הפתעה, העולם שונא נאותנו וזה ברור, האנטישמיות לא פסה מן העולם.
איך אמר נתניהו(לא הפייבוריט שלי) מלחמה נעשית כאן קרוב,
שיש בו בפירוש רצח עם, בסוריה, ואנחנו ה"קייס" שיצביעו נגדינו,
מה שמדאיג אותי--1)שגם נשאים שנהנים ממעמדם וכסף הציבור,
מגדלים אגואים ויצר נקמנות, לא שולטים בו.
כן, ממשל אובמה הוכיח את צביעותו ושנאתו אלינו, ולא רק
שלא הטיל וטו באו"ם, אח"כ שיקוף התנהלותו בא בנאום המגעיל של קרי.
שהיה השלמה מכוערת להצבעה באו"ם. הכל כדי לנקום בהצלחת טראמפ.
2)הדבר הנוסף שמדאיג--היא העובדה--שאובמה וקרי שליחו, מדברים את האופוזיציה כאן. מענין אם היו מתערבים שם להם. באמת קרי אכפת לו יהודית/דמוקרטית--זה ציפי לבני וזיגזוגה הפוליטי.

לגבי ההשלכות--כדאי לשמע את התגובות מהצד הפלסטיני
ולהבין איזה כח לוחמני קיבלו שסיום ממשל אובמה.שני הארועים האחרונים,
ההצבעה באו"ם ונאום קרי.
אבל, האמת, יש לי נקמה מתוקה, בלראות איך העולם המוסלמי מערער את הבטחון של אירופה ושל ארה"ב. ואז נראה אותם גיבורים על ישראל הקטנה.

למעלה