חדשות ועדכונים

cheburasha

New member
חדשות ועדכונים

ברשות המנהלת החביבה שלנו אני אפתח שרשור חדש כי לא יכולה להתאפק

cheburasha

New member
So Ji Sub מצטלם בדרמה אינטרנטית חדשה

נראה שזו אופנה חדשה. הם כותבים שם על דרמה דומה של קים וו בין שהיתה לה הצלחה רבה. מכירים? יש המלצות?
לדרמה של סו ג'י סופ יקראו ‘A Good Day’ והוא מצלם אותה באי ג'ג'ו. בת הזוג שלו לדרמה זו היא Kim Ji-won לפי השמועות.

המאמר: [URL]http://www.soompi.com/2014/11/09/so-ji-sub-confirms-for-new-web-drama-first-drama-after-masters-sun/[/URL]

maayanro123

New member
שמעתי על הסידרה של קים וו בין, אבל עוד לא ראיתי..
אני יודעת שגם ג'אנג היוק נמצא שם, אבל אני זוכרת שהעלילה שלה די מוזרה

maayanro123

New member
Seo In Guk נפצע פעם נוספת במהלך הצילומים ל "The King's Face"
לפני כחודש הוא סבל מפגיעה בעין שנגרמה שמהלך החזרות לסידרה והוא אושפז בבי"ח.

עכשיו הוא נפגע באף כתוצאה מתאונה שהתרחשה על הסט של הסידרה. למרבה המזל, הפגיעה הזאת לא חמורה כמו הפציעה הקודמת שלו.

http://www.soompi.com/2014/11/09/seo-in-guk-gets-injured-once-again-on-set-of-the-kings-face/

nuly123

New member
עוד פעם?

&nbsp
מה יהיה? צריך לפזר מלח-שום-בצל על הסט
שישמור על עצמו והחלמה מהירה!
יש יותר מדי תאונות כאלה... מקווה שישמרו עליהם יותר טוב.
&nbsp
אני בכל אופן בונה על הסדרה הזו :)

maayanro123

New member
חחח כן.. נקווה שיחלים במהרה

עוד לא החלטתי אם אני אתן לה הזדמנות או לא..

גם את הסרט שהסידרה אמורה להיות מבוססת עליו (The Face Reader) עוד לא ראיתי, למרות שהוא בתכנון אצלי..

nuly123

New member
נזכרתי שהוא נפצע גם בדרמה הקודמת שלו

&nbsp
High School King of Savvy, ושם שילבו את הפציעה בעלילה בצורה די מגניבה... אבל די, היו לו מספיק פציעות השנה.
&nbsp
ויש לך פטור מסדרות היסטוריות, לא?

maayanro123

New member
באמת? מה יהיה איתו?!

אני מקווה שהוא לא מתכוון להפוך את זה למסורת, ובכל מקרה, להיפצע פעמיים באותו פרוייקט זה יותר מדי

חחח בד"כ כן, אבל יש דברים ששווים את זה, ואז אני כן אנסה בכל זאת.. או שיש לי סיבות אחרות לצפות בזה בגלל הקאסט ואז אני סובלת בשקט

nuly123

New member
אני מעדיפה אותו בתפקיד ראשי...

&nbsp
אבל טוב שהוא חוזר למסך :)

nuly123

New member
התפקיד הזה יכול להיות אתגר רציני

&nbsp
וגם כאב ראש לא קטן - לגלם אדם שיש לו פיצול אישיות לשבע דמויות שונות... מעבר ליכולות של השחקן, הרבה תלוי גם בתסריט/בימוי.
&nbsp
קראתי בבלוג הזה שהתפקיד הוצע לו עוד קודם, ואז הוא דחה אותו, ועכשיו הציעו לו שוב (אחרי שגם ביני דחה את ההצעה). נראה שיש להם קושי בליהוק שחקן ראשי. בסדרה כזו, אולי עדיף להיות המשני

&nbsp
http://koalasplayground.com/2014/11...-heal-me-courting-lee-seung-gi-for-male-lead/
&nbsp

maayanro123

New member
אני מסכימה עם מה שכתבת

אני לא יודעת לגבי ליהוקים אחרים, אבל בין לי סונג גי לפארק סו ג'ון התפקיד הזה מתאים יותר ללי סונג גי לפי דעתי כי יש לו יותר ניסיון והוא יכול לעשות את ה-7 דמויות ההן בצורה יותר טובה, מעבר לזה שכל פעם שאני רואה אותו הוא רק הולך ומשתפר במשחק שלו
וגם הוא הספיק לעשות תפקידים מגוונים עד עכשיו, אז זה בטוח לא יכול להזיק.
אני אוהבת גם את פארק סו ג'ון, והתגעגעתי לראות אותו על המסך, אבל אני לא יודעת אם הוא יוכל להחזיק תפקיד כזה מורכב בשלב הזה של הקריירה שלו, כי זה באמת תפקיד שדורש הרבה, או לפחות ככה זה נראה.

אם לי סונג גי אמור לעשות את התפקיד הראשי או מישהו אחר זאת כבר שאלה אחרת

בינתיים כתוב בכל האתרים שבדקתי בהם שסונג גי שוקל בחיוב (ואפילו שנשארו להם רק פרטים אחרונים לסכם), אז זה נראה כאילו הסיכויים שהוא יסכים די גבוהים

אני לפחות אשמח לראות אותו בכל פרוייקט שהוא (אפילו אם זה יהיה פרוייקט מוזיקלי), אבל אני מקווה שהוא ימשיך לבחור את התפקידים שלו בקפידה ולבחור תפקידים שבאמת יתאימו לו, כמו שהוא עשה עד עכשיו, גם אם זה לא יהיה הפרוייקט הזה.

מצטערת שחפרתי

nuly123

New member
תחפרי בכיף

כשכתבתי שאני מעדיפה את פארק סו-ג'ון בתפקיד ראשי, לא התכוונתי ספציפית לסדרה הזו... אני גם חושבת שזה כנראה גדול עליו בשלב הזה של הקריירה שלו. אגב, בפוסט שצירפתי, הבלוגרית טוענת שזה גם סיכון לא קטן בשביל סונג-גי. לגלם שבע דמויות באותה סדרה זה קשה ומורכב לכל שחקן לדעתי, אפילו המנוסה והמוערך ביותר.

ניסיון העבר באמת מראה שסונגי יודע לבחור את התפקידים שלו היטב, והוא בטח לא יקבל על עצמו תפקיד לפני שחשב ובדק היטב. אני אישית חושבת שהוא התקדם יפה מאז תחילת הקריירה, אבל עדיין יש לו דרך ארוכה לעבור :)

maayanro123

New member
אני גם חושבת שסונג גי יכול להשתפר עוד, אבל כמו שאמרת,
יש שיפור גדול במשחק שלו מאז שהוא התחיל לשחק.

אני מסכימה שזה סיכון גדול בשביל כל אחד שייקח את זה, וגם הבנתי שיש לא מעט אנשים שטוענים שהעלילה דומה לעלילה של it's ok, it's love, ובנוסף לזה שהם התקשו ללהק תפקיד ראשי עד עכשיו, זה מוסיף קצת להתחלה הקשה שלהם

אני מקווה בשבילו שהוא ימשיך לבחור תפקידים טובים שמתאימים לו באמת, כי חבל להרוס את מה שהוא בנה עד עכשיו בעבודה קשה, למרות שגם תפקיד גרוע לא יגרע מהאהבה שלי אליו.

אני מניחה שנחכה ונראה

maayanro123

New member
טוב שהם לא הכניסו לשם את כל השחקניות בגילאי 20-40

אבל לא היו שמועות שכבר דיברו עם מישהי על התפקיד הראשי? אני פשוט לא זוכרת על מי דיברו, אבל אני חושבת שכן שמעתי שיש להם מישהי בתכנון

אין סיכוי שהוא ישחק עם יונה, למרות שזה יכול להיות מעניין אם זה יקרה, אבל מצד שני זה יכול להיות גם מתכון לאסון.

ואישית בא לי לראות אותו עם מישהי שהוא עוד לא שיחק איתה
(לאו דווקא ספציפית בסדרה הזאת, אלא בכללי
)

ובכלל, זה עדיין לקפוץ מהר מדי כי הוא עוד לא אישר, ועדיין יש סיכוי שזה ייפול ברגע האחרון, אז הם ממש הגזימו

אגב, יודעים למתי היא מתוכננת? חוץ מ 2015..

nuly123

New member
היא אמורה לעלות בתחילת ינואר 2015

אחרי Mr. Back. לא זכור לי שראיתי משהו לגבי הליהוק הנשי הראשי. כדאי שיתחילו לסגור עניינים, אם הם רוצים לעלות לשידור בזמן...

למעלה