שתי שאלות על לאס וגאס

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
שתי שאלות על לאס וגאס

א. היכן גרים כל האנשים שם? אם אני מבין נכון, מה שאנחנו ראינו בלג הזה זה רק המרכז של העיר, אבל יש לה גם שכונות יותר צדדיות ששמה גרים האנשים, אני צודק?
הנה מפה של העיר http://goo.gl/maps/gQrSy.

ב. אם אני מבין נכון לאס וגאס היא עיר שנמצאת ממש בתוך מדבר נכון? (שמתי
לכך בנוף שמסביב וגם בגלל שהיא נמצאת בנוואדה).

תודה רבה

(אני שואל את השאלות כדי לדעת אם באמת הבנתי נכון...).

אגב, אם גם לכם יש שאלות על לאס וגאס - אתם מוזמנים לשרשר אותן לכאן...

יש את הרחובות המוכרים לתיירם

עם כל המלונות והפלסטיקה ויש את העיר כולה.
לאס וגאס נמצאת בתוך מדבר מרהיב ביופיו.

Jason2

New member
כמו בכל עיר

גם באילת יש את האיזור של המלונות ויש את האיזור של העיר.

Jason2

New member
מתוך ויקיפדיה

העיר לאס וגאס נוסדה ב-15 במאי 1910 בעת ששטחי העיר נמכרו במכירה פומבית. העיר התאגדה רשמית בשנת 1911, ובשנת 1931 הפכו ההימורים לחוקיים בעיר. בשנת 1941 החלו להיבנות מלונות הקזינו בעיר, חלקם על ידי ארגוני הפשע המאורגן.

המאפיונרים היהודים באגסי סיגל ומאיר לנסקי עמדו מאחורי פיתוחה של העיר, שהפכה ל"גן עדן" למהמרים. לאס וגאס מכונה "עיר החטאים" בשל בתי הקזינו הרבים, מכירת משקאות חריפים בעיר בכל שעות היום, ובשל שירותי המין הרבים המצויים בעיר.

מלון המיראז' שנפתח בשנת 1989 החל את מגמת התרכזותם של מלונות התיירים לאורך רחוב הסטריפ. בשל גודלה של העיר, והמחיר הזול של שטחי הקרקע בעיר, העיר גדלה במספר תושביה ובשנת 2001 היה אזור מטרופולין לאס וגאס האזור עם גידול האוכלוסין הגבוה ביותר בארצות הברית

Mידאס

New member
במרכז המתויר יש גם בנייני מגורים

לעשירים בלבד.

בעיר עצמה יש המון שכונות שבהן הבניה היא צמודת קרקע. יש שם, כבכל עיר מודרנית אחרת, גם שכונות טובות פחות ושכונות יוקרה לאנשים שהכסף לא זר להם.

אני חושב שבניגוד למה שטליה אמרה בתכנית הקודמת, וגאס היא עיר יפה גם לאורה של השמש ולא רק לאורו של הירח, אך מסכים שהעיר הזו היא סמל לכל מה שרע בחברה האנושית (רדיפת בצע, זנות, פשע, חומריות וכיו"ב).

Dorinhgg

New member
סתם שתדעו בקשר למוניות בווגאס

למוניות אסור לעצור סתם ככה באמצע הכביש
מותר לעלות על מונית רק במקום המיועד
או בתחנת אוטובוס או ביציאה של הלובי במלון.

לכן אין סיכוי שהם מרימים את היד ובאה מונית ועוצרת
זה לא חוקי שם

אביבקיץ

New member
באמת התפלאתי למה קשה להם לעצור מונית

הם בילו המון זמן בלנסות לעצור מוניות, ולא הבנתי איך בעיר עם כלכך הרבה תיירים - לא עוברת מונית כל שתי שניות

ny22

New member
מנהל
חבל שהם לא ידעו את זה....

ככה הם לא היו מבזבזים זמן יקר...

למעלה