Mope1

New member
את הקרב האחרון של אריאל אברג'יל ראיתם כבר?

BeniTaz

New member
מוסאסי נגד גוסטאפסון נקבע לשבדיה

קרב חזק, מוסאסי נזרק ישר לשועלים. אני מהמר שהוא מנצח. אם לומר את האמת אז גוסטאפסון היה צריך לקבל קרב אליפות נגד ג'ונס. חבל שקופח. גם לא ברור איך ניצחון על מוסאסי יקדם אותו לקרב על התואר אם ינצח.. מוסאסי סך הכל לא כזה מוכר, וזה קרב הבכורה שלו. נראה לי שגם אם ינצח אז יתנו למישהו אחר להילחם בג'ונס. אולי יחזירו את צ'אק לידל.. זה קרב שימכור יותר ול-UFC יותר חשוב למכור. אחרי זה יילחם נגד אנדרטייקר.

danielmo1

New member
מוסאסי מאז ההפסד לקינג מו לא חזר לעצמו

היה תקווה כ"כ גדולה והפך לסיפור טראגי לדעתי, פשוט עצוב.

BeniTaz

New member
אל תגמור אותו

דוקא נצחון מרשים על קייל. נקווה שהוא יחזור להיות לוחם קטלני.. רק חייב לשפר טייקדאון דיפנס ואולי גם לרדת ל-MW. הוא קטן יחסית.

זקס11

New member
חלאס עם ההייפ למוסאסי

מדובר בלוחם בינוני מינוס. כמעט כל הלוחמים ב LHW ו MW ישלחו אותו במיידי על הגב. והמעטים שלא ינסו להוריד אותו, יחסלו אותו בעמידה.

BeniTaz

New member
וואה וואה לא הגזמת

נכון, יש לו בעיה בקטע של הטייקדאונס אבל מתי הורידו אותו בעמידה? הוא ניצח את מוסאשי וקיוטארו להזכירך. לא חושב שהוא יהיה אלוף אבל גם לא פראייר.

זקס11

New member
ג'קאר הביא לו נוק-דאון

ואז, במהלך המזליסטי בתר בסטורית ה MMA, הוא הביא אפ-קיק מוצלח.
אח"כ הוא ניסה את האפ קיק הזה על קינג מו והפסיד, וגם נגד ג'ארדין.

והתיקו נגד ג'ארדין הראה שמוסאסי הוא בלוף אחד גדול, כי לג'ארדין יש סנטר רך כמו חמאה, והוא הגיע לקרב בהתראה של שבוע. ועדיין, מוסאסי לא הצליח להוריד את ג'ארדין, שהיה בלי גז כבר אחרי שתי דקות מתחילת הקרב.

BeniTaz

New member
אני לא זוכר שג'אקרה הביא לו נוקדאון

וכן.. אפקיק זה נוקאאוט לכל דבר ומוסאסי במהלך חכם שלח את ג'אקרה לישון.

מסכים, מוסאסי מאוד מאכזב.. במיוחד התיקו עם ג'ארדין. אבל אתה סתם מגזים.. כבר קברת אותו. הוא לוחם טוב.. מי ישמע איזה לוחמים יש ב-LHW.. המחלקה במוות קליני כבר שנים חיה על כוכבי עבר כמו שוגון, פורסט, פרנקלין, טיטו, ליטל נוג וחבריהם.. בלי להתאמץ ועם יד קשורה הוא מחליק לטופ 5. וזה שקינג מו לא ב-UFC זה בכלל פדיחה רצינית.

זקס11

New member
טופ 5 ?

אני לא רואה אותו מצליח לנצח אף אחד מהטופ 10 (לפי שרדוג), ואליהם תוסיף את טשיירה ואפילו פורסט גריפין.

לגבי המוות הקליני של המחלקה, זה בגלל הבוס המטומטם שמייבש את המחלקה הזו. ודרך אגב, גם פורסט, וטיטו יעברו את מוסאסי, למרות שהם לא קרובים לטופ 10.

moriarty

New member
מוסאסי בטופ 5?

טיפה מוגזם...
הוא ממש לא גרוע כמו שכותב זקס, אבל טופ 5 זה גדול עליו.

BeniTaz

New member
לא אמרתי שעכשיו.. הכוונה זה הפוטנציאל שלו

יגיע לזה אחרי כמה קרבות. גם אם לא, יישאר לוחם טוב שתמיד יסתובב בטופ. הוא צעיר ומוכשר.

זקס11

New member
"צעיר ומוכשר" הוא היה לפני ארבע שנים.

היום הוא "פוטנציאל לא ממומש" במקרה הטוב.

ודרך אגב, אתה צודק לגבי ג'אקר. ראיתי את הקרב עוד פעם. הוא לא הביא לו נוקדאון. הוא עשה TD מהצד השני של הזירה.
וגם ג'ארדין, המתאבק המהולל, הוריד אותו ארבע פעמים בסיבוב הראשון, כאשר פעמים הוא עשה את זה בלי גז בכלל.

תאמין לי שבלונדינית באורגיה רואה פחות תקרה ממה שמוסאסי הולך לראות ב UFC.

BeniTaz

New member
הוא רק בן 27

בהשוואה לכל השאר הוא צעיר מאוד. אבנס-33, מאצ'ידה-34, הנדו-42, ראמפייג'-34, פורסט-33, ליטל נוג-36, פרנקלין-38, טיטו-37.

קצת קשה להתערבב בטופ שאתה לא נלחם בהם, יותר קל למעוד מול לוחמים בינוניים כמו ג'ארדין. אני אומר לפני שאנחנו קוטלים סופסוף לוחם מוכשר נראה מה הוא שווה מול הטופ. אתה מעדיף את כל חבורת הזקנים ב-UFC שנלחמים בינם לבין עצמם וככה אתה חוסם מאחרים להתפתח? לי נמאס לראות את טיטו, פרנקלין, ליטל נוג.. אני מעדיף את מוסאסי על פניהם.

אגב, מוסאסי נלחם לא מזמן נגד מתאבק גדול ומוכשר ואתלט אדיר בשם אובינס סט פרוקס, אני הימרתי בקרב שסט פרוקס ינצח והייתי בטוח שמוסאסי יימרח בזירה קרב שלם אבל מוסאסי דוקא הפתיע וניצח כשהוא מפגין שיפור בכל הקשור ל-TDD. אם סט פרוקס יחתום ב-UFC אני צופה שהוא יתברג גבוה בצמרת והוא היה מוקש גדול מוסאסי שלא הרווח דבר מהניצחון נגד לוחם לא מוכר מספיק. אתה יוצא עליו בלי פרופורציה בגלל 2 קרבות.

זקס11

New member
כמו שאמרת, נחיה ונראה

אני בטוח ששניו מסכימים שגוסטפסון הוא יריב ראוי לקבלת אינדיקציה לשוויו של מוסאסי.

cat food

New member
לגבי הקרב מול ז'ארדין

אנשים נוטים להגזים לגבי הקרב הזה. נכון כולנו ציפינו שמוסאסי ידרוס אותו, אבל צריך לזכור שהקרב הזה היה בסופו של דבר שוד לאור יום (הרבה יותר מפיץ' - פן), אין מצב בעולם שהקרב הזה היה תיקו. מוסאסי עשה מעל ומעבר כדי לקבל את הניצחון בהחלטה.
זה שהוא לא סיים את ז'ארדין (שאפילו לוחמי אמצע הדרך כמו האמיל וביידר הצליחו) זה סיפור אחר וזה השאיר טעם רע, אבל תיקו לא היה בקרב הזה.

מה שכן, גוסטפסון נראה מעולה לאחרונה. וזה מאץ' אפ רע למוסאסי, לדעתי גוסטפסון גם מנצח את מאצ'ידה כיום.

למעלה