גרביונים - בואו נדבר על זה

shmickey

New member
גרביונים - בואו נדבר על זה

גרביונים בחורף, אוהבות?
אם כן, האם מעדיפות שקופים או בצבע?
דוגמאות והדפסים מקושקשים- הולך?
כמה זוגות בערך יש לכן בארון?
מעדיפות גרביונים עבים או דקים? או במילים אחרות, מה הדנייר שלכן?
גרביונים+סנדלים/פיפ טואו - אלוהים אדירים או סופר שיק?
ולסיום, המלצות לחנויות בהן אפשר לקנות גרביונים טובים במחירים נוחים.

מוזמנות לצרף תמונות השראה

עונה

אוהבת
גם שקופים וגם שחורים
הכל הולך אבל רק בשחור
10 זוגות
מעל 30 דינר
עפ נעלי עקב או סניקרס
המחיר לא כל כך נוח אבל האיכות מעולה
SWEAR

לי וולף

New member

כשאני יוצאת בערב בחורף, נדיר שאני לובשת שמלות/חצאיות כי קר לי מידי על הקטנוע עם הבנזוג
אבל גורבת אותם מתחת למכנסיים לפעמים וכמובן שכשיש הזדמנות לשמלה בחורף.
אוהבות? לפעמים זה הדבר הכי חשוב שאני לובשת
שקופים או בצבע? בד"כ מעדיפה צבעים כהים (שחור/אפור) בדרגות שקיפות שונות בהתאם ליתר הלוק.
דוגמאות והדפסים מחבבת, פחות עליי בשנים האחרונות (אלא אם זו דוגמא קלאסית יחסית)
כמה זוגות? די הרבה. שומרת גם מה שלא משתמשת, לארון האביזרים לעבודה...
מה הדנייר שלכן? בצבע שחור משתדלת שיהיו לי אטומות ועד בערך 60 או 40 דנייר.
גרביונים+סנדלים/פיפ טואו - הכל בפרטים הקטנים. אם אין תפר נראה ואם הסנדלים לא קיציים מידי, זה בהחלט יכול לעבוד. אני עושה את זה לפעמים!
המלצות - H&M ומייסי'ס

angh arad

New member
גרביונים

גרביונים בחורף, אוהבות? כן! רק אם זה חורף של חצאיות ושמלות. יש חורפים של מכנסיים. אין לדעת איך יהיה החורף הקרב ובא.
אם כן, האם מעדיפות שקופים או בצבע? לא שקופים, אבל צבעים לא מטורפים. ההתפרעות הכי מתפרעת שלי היא ירוק כהה.
דוגמאות והדפסים מקושקשים- הולך? עדיף חלק
כמה זוגות בערך יש לכן בארון? הרבה. חלקם הפכו לשרוולונים.
מעדיפות גרביונים עבים או דקים? או במילים אחרות, מה הדנייר שלכן? עבים!דניירי כל העולם, התאחדו!
גרביונים+סנדלים/פיפ טואו - אלוהים אדירים או סופר שיק? פתטי, שיק מתאמץ כזה, וואנבי-חנון-מגניב.
ולסיום, המלצות לחנויות בהן אפשר לקנות גרביונים טובים במחירים נוחים. לגמרי מזדמן

גרביונים בחורף, אוהבות?
זה יפה ממש אבל שיא הלא נוח. אז רק כשממש קר.
מעדיפה שחורים/בצבעים נייטרלים, אבל בשום אופן לא שקופים (=צבע עור). פשוט לא אוהבת.
אוהבת על אחרות. בכללי אני מאוד אוהבת הדפסים ודווקא בגלל זה יש לי הרבה פעמים הדפס בחולצה/בחצאית/בתיק/בנעל/בצעיף (לא הכל ביחד, אני עדיין לא כזאת מתקדמת;)). מהסיבה הזו אני מקפידה לקנות רק גרביונים חלקים כי אחרת כבר ייעשה לי קשה מדי לשלב אותם.
משהו כמו 5? (יש גם עוד כמה טייצים מצמר שבשיא החורף, בתוך המגף מתפקדים אצלי על תקן גרביון).
80-50 דניר זה פחות או יותר הסטנדרט אצלי. הדקים מדי (15-20) נקרעים תוך פעם אחת ועושים רכבות מגעילות. והעבים מדי בדר"כ לא נצרכים מבחינת הקור. סביב ה50 זה ממש סבבה לדעתי.
יכולה להבין את השיק של זה רק כשזה בתוך נעלי עקב. אני אישית לא הולכת עם עקבים. עם סנדלים שטוחות יכולה להבין שיש לזה קטע היפסטרי אבל גם זה לא אני.
ולסיום, המלצות לחנויות בהן אפשר לקנות גרביונים טובים במחירים נוחים.
אני קניתי את גרביוניי, צבע שחור, 80 דנייר, מידה גדולה ב-אסוס! עלו לי אז 6 פאונד (~36 ש"ח) ואני מרוצה מהם מאוד.

מצטרפת לעונות

גרביונים בחורף, אוהבות?
כן! הבעיה שאין לי חצאיות ללבוש אותם איתן

בצבע, ועוד בצבע לא משעמם
בדיוק עכשיו אני עםשמלה וגרביונים בצע כחול כזה של לינקים ברשת אבל יש באמתחתי גם כאלה בצבע סגול, אדום ולאחרונה קניתי אפילו בירוק דשא-בקבוק ירוק וזה די מגניב

פחות אוהבת מקושקש אבל אם הייתי רואה נגיד פולקה דוט לא הייתי מתנגדת

נראה לי ש-5-6

עבים יחסית אבל שעדיין תהיה שקיפות מסויימת (אני גרה עכשיו בי-ם וקר פה! בחורף ממש כבר הולכת עם גרביונים תרמים
)

ממש נו נו עבורי..אבל נבר סיי נבר

ולסיום, המלצות לחנויות בהן אפשר לקנות גרביונים טובים במחירים נוחים
האמת שבתמנון ובזברה היו שנה שעברה גרביונים במחירים נורמלים. אני גם מוצאת אחלה גרביונים ליד הת. המרכזית בי-ם (רק שאז הם באים רק בשחור או בכחול...)

גרביונים

מאוד אוהבת גרביונים
גורבת גם שקופים וגם בצבע, בהתאם למה שלובשת - כשבאמצע יש גרביונים שחורים שקופים.
דוגמאות והדפסים מקושקשים אני פחות אוהבת, יש לי שני זוגות של גרביונים מדוגמים עם הדפס עדין.
יש לי בערך 10 זוגות
בחורף אני מעדיפה שיהיו כמה שיותר עבים, כשצבעוניים אני אוהבת 40 דנייר ומעלה, שקופים או מה שאני מכנה "צבע טבעי" רצוי שלא יהיו עבים מדי.
כשמזג האוויר מאפשר סנדלים אני מוותרת על גרביונים או הולכת עם כאלו שמותאמים לסנדלים.
ולגבי המלצות - חלק מהגרביונים האהובים שלי נרכשו בסופר פארם, הם מאוד איכותיים ויפים והמחיר לרוב דיי משתלם (במיוחד כשיש מבצעים).

למעלה