ביקורת על סרט האימה קארי :

ואני אוסיף כאן את הביקורת שלי לסרט :)

ראשית, תודה רבה לתפוז על הכרטיסים. עוד לא יצא לי להיות בהקרנה של גולשי תפוז וזו הייתה חוויה מרעננת, בעיקר כשזה ככה ליד הבית.
הסרט עצמו היה, לטעמי, די נחמד. השחקנים, ובעיקר ג'וליאן מור, נתנו הופעה מצוינת ומשכנעת, והסרט היה עשוי היטב, מותח כשצריך, לא מאוד מפחיד (בעיקר כי הכרתי את העלילה מהסרט הישן), ובעיקר מעורר אהדה רבה לדמותה של קארי, שכל ילד שאי פעם הציקו לו בבית הספר יכול להזדהות איתה.
אהבתי מאוד את הצילומים, המוזיקה והשחקנים, אולם ניכר שמדובר בתסריט ישן שהפיחו בו חיים חדשים, וכסרט אימה - ראיתי טובים יותר. אבל זהו בהחלט סרט מעניין, לא מעיק וארוך מדי, לא יותר מדי גראפי, וכאמור - הופעה של ג'וליאן מור שרק בשבילה שווה לראות את הסרט :).

תודה לתפוז ולקניון גבעתיים, היה ממש נחמד!

einat162

New member
חג'בי, You still count !

אני חושבת שהם נוטים לאשר לאנשים שפעילים יותר או שלא הבריזו להם בפעילויות קודמות - וכמובן לא מקבלים אם לא נרשמים.

EdisonGirl

New member
גם איתי אפילו לא דיברו על זה

נראה לי שאנחנו פשוט חשובים מידי, אם יש דבר כזה

Purple Mushroom

New member
כמעט 5 שנים

כיום אפשר להקליד, שאדיסון היא המנהלת עם הכי הרבה פז"ם בפורום. יותר מאמיתי, ויותר מקנדי אפילו. (שנניח שהתחילה לנהל בתחילת 2001),
לפחות מאז שאני כאן. רק אני לא יודע מתי בלייד התחיל לנהל, ...
בגדול, ולפי זכרוני כאמור, המנהלת עם הכי הרבה פז"ם בפורום מאז פתיחתו, או לפחות מאז שאני כותב בו, (כמעט 13 שנים):)

Purple Mushroom

New member
כן:) אני הכי ותיק(גם בגלל זה האדום) בפורום

לאן זאדק ו4 הזוג המקסים נעלם מהפורום?
כבר לפני המון שנים, מיניתי את עצמי להיסטוריון של הפורום, גם קצת של תפוז. חבל שתפוז לא מעסיקים אותי, הייתי יכול הרבה יותר לתרום לפורום ולאתר, אם הייתי מועסק אפילו בחצי משרה,
אנסה לשלוח אולי שוב בדצמבר, מייל או מסר עם בקשה למשרה בתפוז,
אגב, דרך הפייסבוק, היום יום הולדת למנכ"ל תפוז, דן חן, או די ג'י דן חן. (מנוי על הבלוג שלו, מאז חשף אותי בסמוך לראש השנה,ה'תש,משהו), גדול ממני בכמעט 5? 4.5 שנים :)
=]

יפעת עברה לפורומים אחרים שמעניינים אותה יותר ואני ת'אמת שצמצמתי את הפעילות שלי לכדי מצב שאני כמעט רואה ואינו נראה ברוב הפורומים שהייתי כותב בהם ..
פשוט אין לי הרבה חשק בזמן האחרון "לקשקש" מעל לדפי הפורומים בתפוז ו\או בכלל ...

Purple Mushroom

New member
כל אחד חשוב

צריך קודם להרשם . ועדיף מנוי בבלוג הבית.
אולי הכתיבה בבלוגים יותר חשובה מכתיבת ביקורת בפורומים? כי הבלוגים יותר חדשים? אולי. לא בטוח.
זאת בכל אופן הדיעה שלי.

Purple Mushroom

New member

אפילו יותר מ2 דקות.
חבל שלא יכולתי להגיע, היה לי אירוע יום הולדת לחבר נחשב, ב bbb ברחוב הארבעה, היה מאוד יוקרתי ומיוחד.
מקווה שימשיכו את המפגשי סרטים בקולנוע גבעתיים, כמו ב 2009 :)

אייני

New member
אני דווקא בדעה מנוגדת לגמרי...

לא שווה לדעתי בכלל ללכת לטרוח לראות את הסרט הזה בקולנוע.

בעיקרון הסרט הזה הוא רימייק נטו לסרט המקורי, סצנה לסצנה כמעט (שזה קצת מוזר כי בכל זאת מדובר בסרט שמבוסס על ספר. במקום לנסות לעשות סרט חדש על בסיס הספר - עשו סרט חדש על בסיס הסרט הישן אחד לאחד ותו לא). והרימייק מרגיש מיותר כמעט לגמרי - כי לא חידשו בו *כלום* לעומת הסרט המקורי. (הרי כשעושים רימייק עושים אותו מסיבה ספציפית כלשהי. אולי הבמאי רוצה להדגיש נקודה מסויימת שלא הודגשה לדעתו, אולי יש עכשיו אפקטים טובים יותר בהשוואה לפעם, וכד'. באמת שאחרי שצפיתי בסרט הזה אין לי מושג, ולו קלוש, למה רצו לעשות רימייק למעט הסיבה הבנאלית של "עוד כסף").

שלא תחשבו אגב שאני איזה מעריץ פסיכי של הסרט הישן ובגלל זה לא אהבתי. להיפך, גם הסרט הישן לא היה כזה ואו, ורק הסצנה המפורסמת עם הנשף הייתה מדהימה, כי שם ממש הרגשת את השבר שחל בקארי (משחק מעולה של השחקנית הראשית של קארי). עד כדי כך שקארי מכוסת הדם עם המבט הפסיכי בעיניים נהייתה אחד מהסמלים של סרטי האימה.
והבעיה היא שהסרט הזה סובל מאותן בעיות (כי שוב, הוא מילה במילה הסרט הקודם) - פלוס העובדה שהפעם יש בו שחקנית חדשה שלא מצליחה להיכנס לנעליים של הקודמת מבחינת הטירוף והשבר שחל בה, פלוס העובדה שהוא לא מחדש שום דבר בגזרת האפקטים/הבימוי/העריכה בסצנת הנשף למרות שדוגרי הוא יכול כי יש טכנולוגיה יותר טובה היום.

אז... למה לעזאזל יש את הרימייק בכלל?! בשביל לחזור מילה במילה על הסרט הקודם? בשביל זה יש כבר את הסרט הקודם!

einat162

New member
מבחינת 2 השחקניות- ברור ש

סיסי ספייסיק הצעירה (השחקנית המקורית מ 1976) לוקחת בגדול בגלל שהפרצוף שלה יותר "מיוחד" (= מפחיד) מהשחקנית החדשה שהיא על תקן "ביישנית יפייפיה שמסרבת להכיר שהיא כזאת".
ואומנם לא ראיתי את הסרט המקורי- אבל הפרצוף של ספייסק תמיד הפחיד אותי.

אייני

New member
תכלס גם

לידידה שלי שהייתה איתי בסרט השחקנית החדשה הפריעה אפילו יותר בגלל שראו שהשיער שלה צבוע, ומבחינתה זה דיי הרס לה כבר את כל האמינות של הדמות. (כמו שהיא תיארה את זה - "את לא יכולה מצד אחד להציג את עצמך כמסכנה שחיה בבית עם כפייה דתית פסיכית שגורמת לך ללבוש בגדים נוראיים ומצד שני לצבוע את השיער"). יש בזה משהו בדוגרי - השחקנית החדשה נראתה יותר מדיי נחמדה וטובה ופחות מדיי פסיכית.

לשחקנית המקורית אני באמת האמנתי כשראיתי איך היא נשברה ואפילו קצת הבנתי את הפסיכיות שלה. לחדשה ממש לא לצעריXD

Purple Mushroom

New member
לא ידעתי שהסרט המקורי כ"כ ישן

הוא כל כך ישן, עד שהוא בערך בגיל שלי, כפי שכתבת ברשומה, כמעט 40 שנים חלפו. כך חולפים השנים. הקבר קורא לי.

למעלה