חדשות, עדכונים והודעות משוטטות

טריילר ל"לצוד פילים" עם סר פטריק סטיוארט

הסרט החדש של רשף לוי שיפתח את פסטיבל הקולנוע של ירושלים, בכיכובם של ששון גבאי, מוני מושונוב, סר פטריק סטיוארט ועוד גלריה של כוכבים. הטריילר כאן.

nick at noon

New member
נראה מעולה

השחקנים בהחלט מעולים. ולפי ynet ברביעי ליולי גם מתחילים להקרין אותו בבתי קולנוע בארץ.

agamkedem

New member
אני משוחד.

מטעמים משפחתיים, אבל ראיתי את הסרט לפני כמה זמן, ואני ממליץ עליו מאוד.

frizzly

New member
דרזדן 6 - שיכללו חוש הומור?

נדמה לי או שבדרזדן 6 פתאום יש יותר דגש על חוש הומור? לא כזה שמתגלגלים מצחוק, אבל בהחלט מגחכים.
האמת ש6 היה הכי טוב בעיני בנתיים. 7 מתחיל לשעמם אותי למרות שהקטע עם החוש הומור ממשיך, עדיין יש יותר מדי תאורים פילוסופיים

איך המשך הסידרה? שומרים על הרמה?

הייזל

New member
אאז"נ

ההומור נשמר. יש עליות ומורדות כמו בכל סדרה ארוכה כל כך והדמויות בהחלט משתנות ומתפתחות. הספרים גם הופכים לקודרים יותר, כנראה כהשתקפות מצב רוחו ונקודת מבטו של דרזדן. יש יותר אקשן ופחות רומנטיקה. והנרטיב של דרזדן ימשיך להתפלסף לנצח ואחריו, זה חלק מהאופי של הדמות.

D O 7

New member
גם בספרים הראשונים יש הומור טוב.

יש גם את הקטעים עם בוב שהם תמיד מצחיקים.

MxIxAx

New member
בגלל שפספסתי את הצפייה באיירון מן 3

הייתי רחוק מאולם הקולנוע הקבוע שלי, אני רוצה לשאול מתי יצא הסרט לקנייה בדיוידי, במקרה הכי גרוע, השכרה...

נמרוד

MxIxAx

New member
קרה מקרה והפתיעו אותי

הלכתי לאיירון מן שלוש אתמול בסוף, זה סרט פחות טוב מאוונג'רז 1, אהבתי את סצינת האייר פורס 1 בכל אופן
מה יבוא הלאה? וולברין!

כדור פורח ושמו אנטרפרייז,חלק ד' ואחרון. והפעם

סיומה של הסקירה אשר החלה בהצגת המורשת המפוארת שהותירו ספינות בשם אנטרפרייז בים ובאוויר, משלהי המאה ה-18 ועד עיצומה של המאה ה-20. הפעם נעסוק אך ורק בתחום החלל ובמאה ה-21: מי שנושא את השם אנטרפרייז בחלל בהווה, ומי שיעשה זאת – אולי - בעתיד. האנטרפרייז של וירג`ין גלקטיק, האנטרפרייז שנטען שיכולה להיבנות עוד בדורנו, והאנטרפרייז הקאנונית שקדמה ל-NX-01 של ארצ`ר, היא ספינת הטבעות.

כדור פורח ושמו אנטרפרייז, חלק רביעי ואחרון.
שבת שלום.

adiavn

New member
מחר בערב (3.6) - טרום בכורה של סטארטרק

וגם מפגש עם ארי פולמן על "כנס העתידנים"

nick at noon

New member
קצת מתוסכל (וקצת שמח)

היה לפני כמה ימים כנס באפי קטן בתל אביב. מה שמוזר זה שגיליתי על זה דרך אתר whedonesqe ולא דרך אתר ישראלי.
אני יכול להבין שקומונת באפי בתפוז לא תעלה על רדאר של מי שמפרסם משהו כזה, אבל למה לא פורסם משהו כאן (עד כמה שידוע לי). נראה לי שזה חלק די בסיסי מאירגון של אירוע כזה לפרסם בפורומים שקשורים לפנטזיה ומד"ב. אני חושב שזה פורסם בעיקר דרך פייסבוק ואם כך אין פלא שלא שמעתי על זה כי כבר שנתיים אין לי (וגם דברים כאלו לא גורמים לי לרצות לחזור).

בכל זאת בתור מעריץ באפי אני די שמח שאירגנו אירוע כזה.

kenny66

New member
שתי המלצות

לעקוב אחרי טור החדשות באתר האגודה (הטור השמאלי), ואחרי [email protected]&ctz=Asia/Jerusalem&gsessionid=aA3IM1KRloxqtdLdrM3FSA" rel="nofollow" target="blank">לוח האירועים של האגודה בגוגל קלנדר.

kenny66

New member
ההודעה נקטעה

אולי בגלל הקישור שניסיתי להכניס. בכל מקרה, באתר האגודה מימין תמצא את לוח האירועים של האגודה, "ההיסטוריה של העתיד", שמרכז אירועים רבים שקשורים לז'אנר.

למעלה