בזה אין ספק בכלל
למרות שאודה וגם אבוש שעד היום לא ראיתי את שלושת ההצגות שלה: "הדייג ודג הזהב העצבני", "היפיפייה הנרדמת - הסיפור האמיתי"
וגם לא את ההצגה החדשה: "מרק אבן"
על כולן קראתי ושמעתי ביקורות מצוינות בעיתונים, באתרי אינטרנט ומצופים, אנשי מקצוע וגם כאלה שלא ובאו לראות כקהל.
איכשהו יצא שבכל פעם שהיא הופיעה בסביבה גם אני הופעתי באותו יום, לפעמים אפילו יצא שהופענו בתיאטרון גבעתיים באותה השבת (יש שם כמה אולמות)
אמרתי לטל שיש לי הרבה מה להשלים ואני בהחלט מתכוון לכסות על הפער בהקדם האפשרי!!!
האמת שהייתי בטוח שזה עומד לקרות בהצגה בשבת הקרובה וממש קיוויתי להודיע לה שאני מגיע , רק שברגע האחרון צצו דברים שלא צפיתי עד היום שיקרו...
אוווףףףףף
אז איך בכל זאת אני אומר שאין בזה ספק בכלל?!
אם נתעלם לרגע מהקליפ החדש והמקסים
שבו כל בר דעת יכול להבין שמדובר בהצגה משובחת וביוצרת שהיא גם שחקנית ומפעילה מוכשרת ביותר
והקסם שלה עובר בקלות גם דרכו, יצא לי להכיר את טל הרבה הרבה לפני שהיא התחילה להופיע עם ההצגות שלה.
לפני שנים, בערך לפני עשרים שנה +
שמעתי שהיא מחפשת שותפים להצגה שהיא רוצה להציע לפסטיבל הצגות ילדים בחיפה שהיה אז די חדש,
יצרתי איתה קשר והסתבר שאנחנו גם שכנים
וגרים כמעט אחד מול השני ברח' ברנר.
כשנפגשנו קראנו ביחד את המחזה שנקרא: "שלולית במיטה הפילאית" תוך שהיא מראה לי מיני מאקטים וסקיצות מצוירות של הבובות והתפאורות.
אומנם בסופו של דבר הפרויקט לא יצא לפועל, אבל כבר אז התרשמתי מאוד מהכישרון והיצירתיות והדמיון המפותח שלה בכתיבה ובעיצוב כאחד.
אח"כ היה לנו מפגש בהצגה: "הביגבגים" שאני המלצתי עליה בפני הבמאי והמפיק, לא בטוח שהיא זוכרת את החוויה כשנעימה במיוחד,
אבל היא יודעת שהכוונה שלי היתה טובה
ובמפגשים הללו הבנתי שאני עוד אשמע עליה ומסתבר שצדקתי ולא רק אני ואתם, אלא רבים, ילדים ומבוגרים, שמעו, שומעים ועוד ישמעו ממנה
ולך טל יקרה, אם את קוראת את ההודעה,
אני לא אוותר,
אני אמשיך וארדוף אחריך עד שאצליח לצפות בשלושת ההצגות
ואני מאוווווד מקווה שזה יהיה הרבה לפני שתוציאי את ההפקה הבאה שלך