עד עצם סיום עונה 3X22

Macphista

New member
עד עצם סיום עונה 3X22

שרשור לפרק 3X22 עבור צופי יס- סיום עונה שלישית!

חגיגות! עכשיו אין פערי צפייה ואין יותר ספויילרים!

איזה פרק גרוע

כל הפרק הזה השתעממתי והסיפור היה די צפוי,
רק הדבר היחיד שמפתיע זה שמריאן חזרה.
ואם אסכם את החצי העונה הזאת, החצי העונה הזאת ממש משעממת למוות והוא רק ניסיון למחזר את חלקים מהעונה הראשונה.
כעת נראה שמנסים לשחזר את הEvil Queen בעונה 4 אחרי מה שהשלגיה עשתה בעונה ראשונה..
הפרק הזה הסתיים עם טעם רע לדעתי..
ואני לא חושב שארצה לצפות בעונה 4.

Macphista

New member
באמת?!

וואו, הדעות שלנו כל כך מנוגדות.
אני סבלתי כל החצי הראשון של העונה, ונהנתי ממש מהחצי השני של העונה.

ראיתי את הפרק שוב אתמול עם אמא שלי והבנתי משהו, אם היו מורידים כמה דקות מסיום הפרק- את איחוד מריאן ורובין ואת ההגעה של אלסה- זה היה יכול להיות פרק סוף סדרה מצוין.

Rachel47

New member

גם אני ממש אהבתי! וכן אני חושבת שללא ה"קליפהאנגר" את צודקת לגמרי..פרק סיום מעולה לסדרה עצמה
ותכלס
נניח לא היו מחדשים
הם פתחו כאן שני סיפורים חדשים לגמרי זה לא איזה סיפור שאנחנו מתים לדעת מה קורה איתו ויחתכו אותו באמצע..אז זה גם לא היה נורא
בכל זאת מזל שחידשו

הלדין

New member
עד עצם היום הזה והנסיכה ליאה.

בכלליות, פרק נחמד. אני חושב שעוץ לי גוץ לי איננו מהימן ביותר בהתחשב שאין לו דרך לדעת אם העבר שונה. גם כך היו הבדלים בין הגירסאות - הטרולים, במקור, לא הפריעו לשלגייה. הם היו השותפים שלה לעסקים שפנו נגדה כשקלטו שיש להם עסק משתלם יותר. לגבי יחסי רג'ינה-אמה, לפחות אמה לא הרגה אותו...

אז הכוחות של אמה חזרו. עתה נותר אם תעשה את ההחלטה הנכונה ותפנה לפיה הכחולה כדי להשלים את הכשרתה. בטח נשמע יותר על מי שמכר אפון פלאי להוק בעונה הבאה לאחר שהם יתפרו לו עלילה להשבת אהבת האמת האחת והיחידה שלו - הג'ולי רוג'ר. לגבי אלסה, אז מדובר באישה בוגרת. הלך על הרעיון שהם ישדכו בינה לבין הנרי בעונה הבאה...

נראה לי שהפרק לא דרמטי בכוונה תחילה. אחרי הכל, הפרק החותם של החצי הראשון היה דרמטי מספיק לעונה שלמה.

למעלה