סוף סוף פרק מעולה ואגדי!!
הזכיר לי את הפרקים הראשונים הקסומים....
אני יודעת שאני דעת מיעוט, אבל אני מאוד אוהבת את רג'ינה ורובין הוד. מאוד לא מתחברת לכל "אבל אתה נשוי אז נתגבר על עצמנו, נשלח מבטים אוהבים ונהיה אומללים בנפרד במקום מאושרים ביחד בגלל שהתחתנת עם משהי ואתה כבר לא אוהב אותה יותר". גירושים זה דבר מאוד מקובל ופופלרי בכל העולם, הם לא יהיו הזוג הראשון שהתחיל פרק ב' ויפרק את הנישואין בשביל שהוא יהיה מאושר עם מי שהוא אוהב.
למי איכפת מפרוזן - מלכת הקרח שולטתתתתת!!! אהבתי מאוד את סיפור הרקע, הכל בסיפור היה רומנטי, אגדי, אמיתי ונוגע ללב. את אינגריד אני פחות אוהבת האמת, והמחשוף של השמלה שלה מזעזע, לא יכלו למצוא חזייה תומכת יותר?! השחקנית מצויינת, היא שולטת בקול, בתנועות וברגשות שלה בצורה מושלמת.
סנאו
התגובות שלה כלפי אמה כל כך כנות, אני יכולה להזדהות איתה כמעט כל רגע, הנזיפה של באמה הייתה במקום, אבל לא בגלל העמוד שנפל על צ'רמינג, אלא בגלל ההיסטריה של אמה. הדבר היחידי שמעצבן אותי זה הללה לנד שהיא חיה בו. אמה היא הבת שלך, אבל היא בגיל שלך, משהו במערכת היחסים שם ממש מעוות, והיא, צ'רמינג
(שחזר להיות אבירי חלומי) ואמה צריכים לדבר בגלוי על מערכת היחסים שלהם, ולשנות אותה מהר. הם לא באמת אימא ואבא שלה, הם יותר שווים שלה. היה מעניין לראות את הנסיכות הקלאסיות עם תינוקות, בעיקר בגלל שבגרסאות דיסני לאף אחת מהן אין ילדים (חוץ מאריאל).
רמפל - נזכרתי שלמרות שהוא דמות מעניינת אני ממש לא סובלת אותו! בדיוק כמו במקרה של מלכת השלג, השחקן מעולה, שולט היטב ברגשות, הבעות פנים ותנועות הגוף, העלילות שלו מעניינות על פי רוב. לא אוהבת את האינטרקציה בינו לבין הוק, למרות שאני תמיד נהנת שהוק קורא לו קרוקודיל...
אמה - סוף סוף מתחילים לקלף את הרובדים היותר עמוקים, ולהתייחס לעובדה שאמה היא ילדה אבודה, בלי אימא ואבא, וכולם מתייחסים אליה בתור קדושה, כלומר המצילה והשריף, ואף אחד לא באמת מדבר על הרגשות שלו.... בעונה 2 אני חושבת שהייתה התייחסות יחידה לעובדה שסנאו היא אימא שלה, היא ביקשה מהם זמן לעכל את המצב..... אני אשמח מאוד לראות אך אמה מתמודדת עם המצב החדש, נאבקת בשדים שלה, הייתי רוצה שמחה עם היו מעניקים לדמות שלה יותר נופך, בדיוק כמו שעשו לרג'ינה, רמפל, סנאו וצ'רמינג.