עונה 4 פרק 7

אביטל186

New member
לאאאא איזה עצוב מה שהולך בפרקים האלו! 4x07

ולפי הפרומו בכלל זה הולך לשבור את הלב
למה יש כאלו רעים שמכניסים לחיים כאלו רעיונות הרסניים היא פשוט מרשעת ורעה
וטיפשה בהסתכלות שלו המלכת שלג הזאת

Imogen Rose

New member
היה פרק מעולה!!

אני נהנתי ממש...
קודם כל אתחיל ואומר שאני ממש אוהבת פרקים שמתרכזים במישהו ופרקי עבר שכאלה...
אפשר ממש לרחם על אינגריד כמו שהיה אפשר לרחם על רג'ינה בצעירותה..
אמא של אלסה ואנה ממש איכזבה אותי, אפילו לא נתנה לאינגריד לדבר ולהסביר את עצמה.. ממש הארטברקינג.
&nbsp
סנואו עצבנה כתמיד 8-[
&nbsp
אאורה ושלגי! איזה נחמד. אבל לשלגיה לא היתה בת?
&nbsp

Lion_Heart

Well-known member
huh? what?

no... i was talking bout the last ep of dr who (plus that little boat ride in Disneyland )

סורי, עדיין מתאושש מהפרק האחרון של הדוקטור...בכל מקרה, אני דיי חושב שהיא לא ממש תפנה נגד כולם...כמעט אבל לא

ספוילר בהודעה הפותחת!!^^^^^^

אביטל בבקשה, נא לסמן ספוילר ולא לכתוב מידע בכותרת,
אני לא רוצה למחוק הודעות, אבל לא תיהיה לי ברירה, כי זה הורס לאחרים.
בבקשה לשים לב.

מישהו מוכן להסביר לי

למה סנואו חיה באשלינ\ה שלאמה אין מעט טינה (נכון מילה מעט קשה) או חשה קנאה קלה בניל הקטן? לא פשוט עבור אדם בעל עינייני נטישה ועוד כמה דברים לבוא לראות ההורים שלך מגדלים את אחיך הקטן בכזו אהבה ולא לתהות על מה היה קורה לו היה..... בטח של להשלים ולהיות סבבה עם העניין...... ממש עצבן אותי העניין

סוף סוף פרק מעולה ואגדי!!

הזכיר לי את הפרקים הראשונים הקסומים....

אני יודעת שאני דעת מיעוט, אבל אני מאוד אוהבת את רג'ינה ורובין הוד. מאוד לא מתחברת לכל "אבל אתה נשוי אז נתגבר על עצמנו, נשלח מבטים אוהבים ונהיה אומללים בנפרד במקום מאושרים ביחד בגלל שהתחתנת עם משהי ואתה כבר לא אוהב אותה יותר". גירושים זה דבר מאוד מקובל ופופלרי בכל העולם, הם לא יהיו הזוג הראשון שהתחיל פרק ב' ויפרק את הנישואין בשביל שהוא יהיה מאושר עם מי שהוא אוהב.

למי איכפת מפרוזן - מלכת הקרח שולטתתתתת!!! אהבתי מאוד את סיפור הרקע, הכל בסיפור היה רומנטי, אגדי, אמיתי ונוגע ללב. את אינגריד אני פחות אוהבת האמת, והמחשוף של השמלה שלה מזעזע, לא יכלו למצוא חזייה תומכת יותר?! השחקנית מצויינת, היא שולטת בקול, בתנועות וברגשות שלה בצורה מושלמת.

סנאו
התגובות שלה כלפי אמה כל כך כנות, אני יכולה להזדהות איתה כמעט כל רגע, הנזיפה של באמה הייתה במקום, אבל לא בגלל העמוד שנפל על צ'רמינג, אלא בגלל ההיסטריה של אמה. הדבר היחידי שמעצבן אותי זה הללה לנד שהיא חיה בו. אמה היא הבת שלך, אבל היא בגיל שלך, משהו במערכת היחסים שם ממש מעוות, והיא, צ'רמינג
(שחזר להיות אבירי חלומי) ואמה צריכים לדבר בגלוי על מערכת היחסים שלהם, ולשנות אותה מהר. הם לא באמת אימא ואבא שלה, הם יותר שווים שלה. היה מעניין לראות את הנסיכות הקלאסיות עם תינוקות, בעיקר בגלל שבגרסאות דיסני לאף אחת מהן אין ילדים (חוץ מאריאל).

רמפל - נזכרתי שלמרות שהוא דמות מעניינת אני ממש לא סובלת אותו! בדיוק כמו במקרה של מלכת השלג, השחקן מעולה, שולט היטב ברגשות, הבעות פנים ותנועות הגוף, העלילות שלו מעניינות על פי רוב. לא אוהבת את האינטרקציה בינו לבין הוק, למרות שאני תמיד נהנת שהוק קורא לו קרוקודיל...

אמה - סוף סוף מתחילים לקלף את הרובדים היותר עמוקים, ולהתייחס לעובדה שאמה היא ילדה אבודה, בלי אימא ואבא, וכולם מתייחסים אליה בתור קדושה, כלומר המצילה והשריף, ואף אחד לא באמת מדבר על הרגשות שלו.... בעונה 2 אני חושבת שהייתה התייחסות יחידה לעובדה שסנאו היא אימא שלה, היא ביקשה מהם זמן לעכל את המצב..... אני אשמח מאוד לראות אך אמה מתמודדת עם המצב החדש, נאבקת בשדים שלה, הייתי רוצה שמחה עם היו מעניקים לדמות שלה יותר נופך, בדיוק כמו שעשו לרג'ינה, רמפל, סנאו וצ'רמינג.

Y. Welis

New member
הפתיחה נלקחה מתוך 'בית קטן בערבה'...

ואולי קצת 'צלילי המוזיקה' (קנדה ירוקה מדי בשביל ה-prairie של טקסס). אבל המטרה קצת שונה. כדאי לנצל את הדשאים האלה (נדמה שהסיפור של רג'י ודניאל היה בלוקיישן דומה).
&nbsp
* טוב - הסבירו למה 2 האחיות שכחו את הצוננת. לא משהו. מסוג ההסברים שהיה עדיף שלא, או בדרך אחרת. איזו טרגדיה. לפחות שהייסורים על זה ילוו אותה! לא נראה שזה מה שמעיק עליה. גם היציאה שלה מתוך התרווד (URN) היתה מקרית מדי.
&nbsp
* איך זה שסוואן לא חקרה אותה על טענותיה שסוואן סיפרה לה על הוריה שנטשו אותה, כאשר היא מעולם לא ידעה עליהם דבר? או שהכוונה להורים אחרים? נדמה שטענה שסוואן ידעה שיש לה כוחות. איך?

* אגב בשיעור הזימרה לתינוקות ואמהות - הצעירה שליד שילגי, היתה יכולה להיות שילגי מוצלחת יותר בעצמה. מטריד כמה שילגי השתנתה.
&nbsp
* כמו שרובין מציין, 'והיום הזה אינו אחד מאותם ימים'... אז למה שלא נתפרע. מותר.

Shiri from the block

Active member
מה שמעצבן אותי

זה שלוקחים סצינות מדוייקות מפרוזן ומעתיקים אותם אחד לאחד כולל טקסטים לסדרה!!
סבבה להשתמש בדמויות והכל, ולהעביר את הרוח הכללית של הסרט עם יציאות קטנות וחמודות (כמו שאלסה אמרה שהקור לא מפריע לה)
אבל להעתיק סצינות???
אני מדברת על הסצינה בין הסנואו קווין לההוא מווילזטון שכבר בע"פ ידעתי בדיוק מה הוא הולך להגיד ואפילו צדקתי מילה במילה וזה ממש בושה!!
קיצר אני מתה כבר שהעלילה הזאת תגמר
עם כל אהבתי לפרוזן וכמה שהתרגשתי, לא ציפיתי שאני אתאכזב ככה...
&nbsp
ובגדול- מאוד אהבתי את הפלאשבקים של הסנואו קווין, אבל קצת מתחיל לחזור על עצמו על הקטע שכל הרעים הם לא באמת רעים ופשוט הייתה להם ילדות קשה ובגלל זה הם ניהיו מי שהם. ככה עם קורה, רג'ינה, זלינה וסנואו קווין.
לא יפתיע אותי אם בחצי השני של העונה עם מליפיסנט גם יהיו קטעים כאלה..

&nbsp
ואני מחכה כבר ליום שרובין יעלם מהסדרה

&nbsp
וסנואו ממש מעצבנת, הפכו אותה לדמות נוראית ומגעילה והייחס שלה לאמה... לא אוהבת אותה בכלל. וגם הבגדים המזעזעים האלה שמלבישים אותה. בעעעע

Im All That

New member
מסכים

עד עכשיו לא הייתה לי בעיה עם העלילה של פרוזן.
אהבתי את הדמויות ואת הרוח הכללית שלקחו מהסרט.
אבל עכשיו הם עשו את הסרט רק עם דמויות אחרות וunhappy ending.
אני מאוד מאוכזב כי פרוזן קיים כבר, הם לא היו צריכים לשחזר כל דבר מהסרט. קיוויתי לראות אותם יותר נאמנים לאגדה המקורית של הנס כריסטיאן אנדרסן.

אורישקי

New member

אז בימים האחרונים השלמתי את כל מה שלא ראיתי מאז פרק 2 - ואני חייב להגיד שהעונה הזו בלי ספק החזירה את הסדרה למה שהיא. התאוששות מטורפת מהשיעמום של החצי השני של עונה 3.
&nbsp
מה שאני אוהב בסדרה הזו זה שאתה יכול בעצם להזדהות עם כל דמות ואף אחד הוא לא גיבור טהור וגם לא נבל אמיתי. הפרק הזה למשל גרם להזדהות עם אינגריד.
&nbsp
אני מאד אוהב את מה שעושים מהדמות של אמה ומה שאני עוד אוהב זה שמפתחים את הקשר בינה לבין רג'ינה - שמתקשר גם לתוכנית של אינגריד (הרי גם רג'ינה שונה מכולם). ורג'ינה
נזכרתי כמה אני חולה עליה.
&nbsp
כיף גם שבשני הפרקים האחרונים מפתחים סוף סוף קצת את הדמות של בל שבמשך כל כך הרבה זמן הייתה אולי הדמות הכי מיותרת בסדרה.
&nbsp
רמפל שחקן גדול אבל משום מה הוא נהפך מהדמות האהובה עליי ביחד עם רג'ינה לדמות שאני מייחל שתמות. קצת מיצה את עצמו למרות שהוא ממשיך לתרום לעלילה. אני חושב שהעונה הזו צריכה להיגמר במוות הסופי שלו.

Dr Bit1

New member
הפרק הטוב ביותר עד כה העונה

וכן הסיפור המצוין של אינגריד ושאר אחיותיה. הייתי ממש בשוק שהיא הקפיאה את ליבה עד מוות של אחותה

אמה
פשוט עצוב מה שמלכת הקרח גרמה לה

אני לא הבנתי דבר אחד

אלזה גם הקפיאה לאנה את הלב ואז כולה קפאה, אבל בזכות האהבת אמת ויאדה יאדה אלזה הצילה אותה, אז למה אינגריד לא הצילה את אחותה?

למעלה