5x5

אביטל186

New member
5x5

שלום לכולם!!
אז פרק חדש יצא לעולם הרעב לוואנס,
ומה איתכם? צפיתם? התרגשתם?
שתפו אותנו, ותנו ציון לפרק!

עדיין לא הספקתי לצפות.
כשאצפה אעלה את רישומיי

Shiri from the block

Active member
היה פרק סבבה ממש

הרבה יותר טוב מהקודם.
היה הרבה אמה ורג'ינה

אהבתי שהנרי קרא להן Hi moms חחחח
היה פרק מעניין
אני לא אוהבת לראות את ראמפל חלש וצולע

קשה לי להסביר, אבל משום מה התחברתי למה שאמה עשתה להנרי בשביל לקחת דמעה כדי לשחרר את מרלין.
אני מסכימה שהיו יכולים להיות דרכים אחרות, אבל לא יודעת... הרגשתי כאילו אני מצדיקה אותה, מבינה אותה למה היא עשתה מה שהיא עשתה.
היא הייתה כבר נואשת, לא ידעה איך לשחרר אותו מהעץ.... ות'כלס היא יכלה להגיע אחר כך להנרי ולספר לו למה היא עשתה את זה, להחזיר את הלב לילדה, ואז הם יהיו ביחד בכל מקרה...
&nbsp

Y. Welis

New member
לפחות הקצב טוב...

יש העונה אקשן תמידי - מעבר (כרגיל) בין 2 זמנים, אבל הפעם עם קישור הדוק יותר בינהם ולא סתם עולם האגדות/סטוריוויל.
גם הקאסט המרכזי כל הזמן בתנועה (ושוב נשאלת השאלה מה קובע להם מתי ללכת ברגל או לנסוע, ומתי 'פוף' בעשן סגול) וזה מוסיף - לא עוד עמידה בחנות של רמפל' או מקומות אחרים. מוסיף לדינאמיות (כמו ב'30 ומשהו' הקלאסית, כשאחת השחקניות נשאלה למה הקאסט תמיד עושה משהו תוך כדי שיחה - 'כי ככה אמרו לנו'... וכך גילו את הדינאמיות).
&nbsp
בשם ההשוואה הגזעית, גם מרלין שחור (וצעיר - בניגוד לאגדות שוב). מה עם היספאנים? יש יותר מהם באמריקה כיום. לא מיוצגים.
&nbsp
השיחרור שלו היה קצת מהיר מדי - וכן השימוש ב'לוכד החלומות' (וגילוי המרתף של אמה והחרב שם; מה עם לחש לגילוי רמפל'?). כנראה שגם העונה ה'ארק' הזו תחזיק 10-11 פרקים ואז נעבור לארק נוספת, ומכיוון שכבר עברנו מחצית ממנה, אז הגיעה השעה להציב את כל הכלים על הלוח.
&nbsp
נראה שהילד היה צריך לשחק באופן מושקע מאי פעם.. יש לקוות שזה יהיה חד פעמי.
&nbsp

Shiri from the block

Active member
יו אני גם תמיד תוהה לגבי זה

למה רג'ינה לפעמים הולכת ברגל במקום פשוט לעשות פוף XD
אני הייתי עושה את זה כל הזמן!
אבל מצד שני.... אולי הייתי משמינה יותר ככה

למעלה