:
אני אןמרת כל הכבוד לעם שאני שייכת אליו,

הדסהש1

New member
:
אני אןמרת כל הכבוד לעם שאני שייכת אליו,

לראות את ההתגייסות למען אלה שחרפו נפשם
אני לא יודעת אם יש דבר שכזה בעולם,
כולי תקווה שהצעירים יחזרו מהר לביתם ללא פגע
גם בנפשם!

קראתי את השרשור של אתמול

ובלי להתייחס לדעות עצמן שמתי לב למשהו מעניין - מי שלא מסכים הם דעה שלכם, הוא מטומטם ואידיוט. למה בדיוק? בגלל שהוא לא מסכים עם הדעה שלכם והיא הצודקת? מי אומר את זה, אתם?
סופרת ילדים מטומטמת למה ? משום שהיא טעתה בעניין כרתים. שחקנית הביעה דעה על שריפת הנער הערבי אז היא מטומטמת משום שהביעה דעה שונה משל כל השאר. ציפי שביט ביקשה שישתקו - אז כולם כאן בפורום אוהבים אותה משום שהדעה שלה תואמת לשלהם. מתלהמים על קרי - נכון, הוא התנהג בתאום עם הנשיא שלו שהוא עדיין - לדעתי האישית, מוסלמי בנשמתו. אבל מטומטם, אידיוט, טיפש..... הגזמתם בגדול. מה אתם, בכיתה ד'?

יוליקה

Member
מנהל
מטומטם, אידיוט, טיפש - אלה מילות גנאי

ינקי גו הום - איננה מילת גנאי אלא הבעת מורת רוח...
Yankee go home
United States people go back to your country; used to express anger or opposition at american presence in a foreign lands

יוליקה

Member
מנהל
ועוד משהו באותו ענין

המילה יאנקי - באה בגלל השיר יאנקי-דודל
יאנקי דודל (מאנגלית: Yankee Doodle) הוא שיר עם בריטי/אמריקני שמקורו בתקופת מלחמת שבע השנים (1756–1763). בעת המודרנית הפך השיר להמנון פטריוטי אמריקני. הוא משמש כהמנון מדינת קונטיקט וכאות תחנות השידור של רשת השידור הממשלתית, קול אמריקה.

את ממציאה ומעוותת אמירות

אני לא אמרתי על סמדר שיר שהיא מטומטמת, ודעתי עליה לא מתייחסת רק בנושא כרתים שם כל המאמר שלה שגוי, אלא שקראתי כמה דברים שכתבה והאמירות שלה נמוכות מעשב השדה. סרקתי את הקטע בעיתון, אבל החלטתי לא להעלות אותו כיוון שאנשים לא ישבו לקרוא את כולו.

השחקנית גילה אלמגור לא מדובר על הבעת דיעה בקשר לנער הערבי, ואפילו לא על זה שהיא אמרה שהיא מתביישתץ. דעתה חשובה לי כקליפת השום. אלא משום שבאופן פתלתל התייחסה לציבור כאילו הוא מטומטם ולא היא, כאשר אמרה שהיא לא אמרה שהיא מתביישב כישראלית אלא שכל ישראלי צריך להתבייש באירוע, אז מה זה ? לא אותו דבר ? או שהיא לא ישראלית ? ולמה היא רוצה שאני אתבייש ? עשיתי משהו רע ?

ונכון, בזמן מלחמה לא מדברים שטויות ובטח לא נגד המדינה, בזמן מלחמה יש לתמוך בחיילים ולדבר על דברים שמעלים את המורל.
מה אומר החייל ששומע על ההפגנות נגד המלחמה? "אני משליך את חיי מנגד להצלת המדינה והעם והם יורקים עלי?"
הייתי חייל קרבי בארבע מלחמות ואני מכיר את ההרגשה הזיפתית הזו.

לביקורת ואמירות שליליות יש זמן אחרי המלחמה, כעת זו פשוט דמוראליזציה במרעה !!!

עמיקם10

New member
הפיסבוק-הוא משהו חדש שמאפשר לפרסם ולהתפרסם

לגבי הבעת דיעות נגד המלחמה-שהיתה צפויה ביחסי הכוחות המובנים-כשמנהיגות קיצונית החליטה שכל יעודה הוא להתנגד לישראל במקום לתמוך בעמה. החמאס יילחם בנו תמיד למרות שהקרב שלהם כמנהיגים של עזה חייבת להיות סוציאלית..ולא בטחונית
אנחנו התרגלנו לזה. כמו שאדם מתרגל וחי עם אישיותו עם החולשות שלו ועם המחלות שלו.

.

בת אל751

New member
לא צריך להתנצל ,,אם כתגובה למשהוא או למשהיא

בפורם,כותבים מטמטם טיפש שזה אותו דבר,,מעשה שלא יעשה, זה פגיעה בחבר חברה

אבל אם יש תגובות על משהוא ומביעים דיעה עליו עליה, הוא לא רואה מה שנכתב
אפשר בהחלט לכתוב טיפש אם חושבים שהוא טיפש,,הרי יש טפשים בעולם לא??

בת אל751

New member
ואם משהוא חושב שמשהוא טיפש או מטומטם שזה אותו דבר

למה אסור להגיד זאת מה הוא שומע?? אמרנו לו בפרצוף??
מביעים דיעות ןחושבים שמשהוא טיפש או מטומטם אז למה אסור לנו להביעה את הדיעה הזאת למה??כי היא מנוגדת??
אלו לא מילים גרועות כבר שמעתי מילים הרבה יותר גרועות על אנשים שלא מוצאים חן בעינינו
שמקבלים כל הזמן קיטון על הראש ,,,,אז לכל אחד משהוא אחר לא מוצא חן וזה לגיטימי ,זה לא מילים גרועות שמעתי ושומעת כל הזמן שנאה ושיטנה תהומית ללא גבולות על אנשים שלא מוצאים חן בעינינו זה מותר??
מה זה קשור לכתה ד"?? אני חושבת שמשהוא טיפש וכותבת זאת אז מה??

השינאה והשיטנה שלפעמים אני קוראת על מגזרים שונים לא פחותה מהמילה טיפש

עמיקם10

New member
ימים לא פשוטים...

בינואר ופברואר 1948 פיצצו עריקים בריטים את בנין 'פלסתיין פוסט ' ומכונית תופת ברחוב בן יהודה.
ב-9 באפריל 1948נהרג עבד א-קאדר אל חוסייני מפקד הכנופיות כוח הערבי - בקסטל-שנכבש ונמאו 14 גופות שהתעללו בהן.
ב-13 באפריל 1948 הותקפה שיירת הדסה להר הצופים כשהבריטים צופים בנעשה.מאז עד 1967 להר הצופים נסעו בשיירות. ואחרי המלחמה כל שבועיים יצאה שיירה של שוטרים

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לתקווה חדשה

מועצת הביטחון של האו"ם הצביעה על הפסקת אש ללא תנאים.
נציג ישראל באו"ם רון פרושהאור הציג את עמדת ישראל במסיבת
עיתונאים , וענה על כל השאלות והציג את עמדת ישראל כנדרש.
כעת רק נישאר לחכות ולראות כמה זמן תחזיק מעדמ הפסקת האש.

אתמול חזר בעלי בטיסת אל על ממינכן, יחד עם כל קבוצת מכבי חיפה.
באולם מקבלי הפנים היו מאות אוהדים שנפנפו בדגלים ושרו שירים....
הסיבה לקבלת הפנים החמה היתה, משחק של הקבוצה באוסטריה,
שם פרצו למגרש מוסלמים תורכים שהתחילו להרביץ לשחקנים, שחקני
מכבי חיפה לא נשארו חייבים והחזירו להם מכות נמרצות - לכן קיבלו אותם
כגיבורים!!! הם הגיעו בטיסה אחת יחד עם בעלי...בינהם היה גם יוסי בניון
אותו אנחנו מכירים עוד מהיותו ילד בדימונה....

הדסהש1

New member
היום א" באב אני לא דתיה אבל חודש אב

תמיד היה בזכרוני חודש עצוב.

יוליקה

Member
מנהל
מה היה קורה אילו...

זה האמל״ח שנתפס באחד המנהרות אבל זה רק במנהרה אחת יש עוד הרבה אמל״ח נתפס תתארו לעצמכם מה רצו לעולל לנו בחג ראש השנה עם כמות הנשק הזאת ???? רצו לטבוח בנו הוצאות להורג חטיפות מה לא !!!! ה׳ ישמור מבני ישמעאל !!!! מלאים שינאה צמאי דם !!!

הדסהש1

New member
אני מתארת שאובמה יודע את כל מה שיש לחמאס

הנשק שהם השתמשו וכמויות שאנו חיסלנו, ולמרות שלא
כל המנהרות חוסלו מי יודע עוד כמה יש, הוא דורש בכל
תוקף להפסקת אש מיידית

עמיקם10

New member
אם שלש וארבע-פעמים זה חוזר על עצמו אולי כדאי

שיהיו הפסקות..אובמה לא פועל בחלל ריק-אלא עם יועצים- FBI CIA
כי האמביציה שלהם לעולם לא תחלש.תנועת טרור לא מפסיקה..גם מה שמתרחש באוקראינה- יש לו שורשים בבריה"מ שדיכאה אותם.ראו עיראק. ראו סוריה. ראו לוב. ומצרים שהקצינים שלה הורידו את המלך פארוק..ממשיכים להיות מוקד לשלטון המתחלף..
ואולי גם אצלנו אותו דבר..

עמיקם10

New member
אולי לא הבדילו בין עיראק לסוריה...באמת אין הבדל גדול

זו היתה דיס-אינפורמציה. כמו הגירסה לאי הפעלת או הפעלתם של ''האמצעים המיוחדים'. שאחרי 40 שנה..מתווכחים עליה.

הדסהש1

New member
זאת אמרתי מתחילת הפעולה ועוד קודם

שנתפסו משוחררי שליט, לא מובן לי, הרי חיב קו אותם 5 שנים
והנה עוד נפגעים בנפילת פצמר, הרוגים ופצועים קשה! וחבל שלא
מדווחים על זה בעולם ,

בת אל751

New member
אני שמעתי שנועם שליט אמר שאם היה פלשתיני גם הוא

היה חוטף חיל ישראלי ,,רק שמעתי אין לי מקור מוסמך לדבר,

למעלה