ביקורת ראשונה חיובית מאוד לרובטריקים של פלטיניום

ביקורת ראשונה חיובית מאוד לרובטריקים של פלטיניום

*זה כמובן לא שרשור חדשות אלא שרשור נפרד לרובטריקים ולדיון עליהם*
המשחק קיבל 8.0 ממטרו UK. הם מציינים שהמשחק שהוא הכי דומה לו, זה ביונטה"
יש כאן קומבואים כמו ביונטה, הרבה פחות ממה שהיה בביונטה, והקומבאים של כל רובטריק דומה לזה של האחר אבל עדיין יש להם יכולות שונות.

היכולת שהכי ייחודית לביונטה זה ה"זמן מכשפה" שלה שבו היא זזה בהילוך איטי, יש מנגנון דומה לזה גם במשחק הזה.
הבוסים מדהימים וגדולים מהחיים כמו כל משחק של פלטיניום.

מטרו מציינים שהחיסרון המרכזי הוא שברמת הקושי הרגילה (נורמל) המשחק יותר מדי קל ולא דורש תחכום או מיומנות אבל הוא כן דורש ממך להיות מתוחכם וטוב יותר
ברמה הקשה.

הם מציינים שהם גם לא אהבו את אלמנט הRPG ושהם לא כל כך הבינו מה ההיתרונות שהוא נותן, הם הזכירו את האפשרות לחבר נשקים ולעשות בינהם סינטזה ליצירת נשקים טובים יותר, מי שמכיר את הטעם שלי במשחקים ובRPG
יודע שאני משוגע על קרפטינג וקוסטמזציה אישית, ככה שבעיני זה עוד יתרון למשחק.

בסופו של דבר המשחק מומלץ לכולם גם למי שלא אוהב את הרובטריקים או מכיר.

מי שזוכר פלטיניום אמרו שהוא ירוץ ב60FPS גם על קונסולות הדור הקודם, ככה
שאין שום סיבה לא לשחק אותו על הPS360 אם זה מה שיש לכם, אתם עדיין תקבלו את אותה חוויה שיש בPS4, פשוט ב720P כנראה.

http://metro.co.uk/2015/10/06/transformers-devastation-review-bayonetta-in-disguise-5423610/

כרגיל תחושת הבטן שלי לא איכזבה אותי ידעתי שמצפה לנו פה ממתק.

עטלפוני

New member
מאוד מחכה למשחק הזה

אבל לצערי קצת יקר לטעמי בתימחור הראשוני. אני מנצל כל טיפת אחריות בוגרת שיש לי ואחכה להוזלות של בלק פריידי/קריסמס. טוב לשמוע שהוא מקבל ביקורות אוהדות.

:) הוא מקבל גם 8.5 מ.destructoid שהם די קשוחים.

גם בביקורת שלהם הם מציינים שהאקשן נהדר. העלילה מבחינתם מזכירה סדרה מצוירת של שבת בבוקר שמתאימה מאוד למשחק.בשבילי זה אחלה, לא חושב שמישהו ציפה למשהו ברמת הכתיבה של מרסל פרוסט ממשחק של פלטיניום :)

עוד חיסרון מבחינתם זה שהמשחק הוא איפשהו באמצע בין משחק ששווה מחיר מלא מבחינת תוכן, לבין משחק דיגיטלי להורדה ולא ממש מתאים עד הסוף לשתי הקטגוריות האלו, אז אולי שווה לחכות להורדת מחיר.

אני מימלא קניתי יותר מדי משחקים השבוע כולל את GOW 3 בפס4 ונשאר לי כסף רק לעוד משחק אחד החודש, אז אני אחכה אבל זו קנייה בטוחה.
http://www.destructoid.com/review-transformers-devastation-314115.phtml
אולי אפילו חודש הבא.

אני נורא אוהב את הסדרה המצוירת את הסרטים לא ראיתי.

עטלפוני

New member
מגניב :)

הסרטים הכוונה לסרטים של מייקל ביי מהשנים האחרונות ? אם כן, אל תראה אותם. אני *מאוד* טולרנטי לסרטים, אבל הרבעיית סרטים הזו זה גיבוב של כל מה שרע בקולנוע אמריקאי, בהקצנה פי מאה. אפילו האפקטים לא עובדים שם, הכל בכזה בלאגן שבכלל לא ברור מה קורה במסך. את הראשון והשני עוד הלכתי לראות בקולנוע, נתתי להם הזדמנות. השלישי והרביעי לא הצלחתי לראות בבית יותר מרבע שעה ועצרתי.
&nbsp
הסרט המצוייר שיצא יחד עם הסדרה אבל די מוצלח, כדאי לראות.

מישהו 2

New member
Hack & Slash

נראה לי שהוא ממצה את עצמו מהר, אני אחכה להוזלה במחיר באמת

PlayGirl3

New member
אני לא בטוחה לגבי המשחק הזה

זה מאוד מאוד מזכיר את Legend of Korra שלהם, שהיה נחמד אבל לא יותר מזה.
יש לי תחושה לפי הטריילרים שגם בו הקרבות יהיו ממש מוגבלים לאיזה 4 מתקפות, הסיפור יהיה בנאלי והמשחק כולו יהיה באורך של כ-5 שעות. לפחות הגרפיקה יפה.
כמו האחרים, אחכה להוזלה משמעותית במחיר לפני שאחשוב לקנות אותו.

למעלה