הו'אופונופונו -

רותי 11

New member
הו'אופונופונו -

משמעות המילה הו'אופונופונו היא "השבת הסדר על כנו" או "החזרת הדברים למצבם הטבעי".
הו'אופונופונו היא שיטת ריפוי שמקורה במסורת השבטית העתיקה של הוואי, היא שיטה עתיקת
יומין. המהות שעומדת בבסיס שיטת ריפוי זו היא לקיחת אחריות וטאלית על חיינו. הווה אומר
100% אחריות על מה שקורה לנו ולסביבתנו.
בבסיס השיטה עומדות 4 מנטרות קבועות:
1. אני אוהב אותך
2. אני מצטער
3. אנא סלח לי
4. תודה לך
חזרה על המנטרות הללו מביאה אותנו למה שמכונה "תדר אפס" - מצב תודעתי בו אנו משוחררים
לחלוטין מזכרונות העבר, מחשבות העתיד ומאווי ההווה. מקור הכוח להתעלות על כל הדברים שאנו
רוצים לשחרר אינו חיצוני, אלא פנימי.
השיטה התפרסמה בשנים האחרונות בזכות סיפורו של הפסיכיאטר ד"ר איהיליאקלה היו לן אשר לפי
הפרסומים ריפא מחלקה שלמה של פושעים חולי נפש בבית חולים פסיכיאטרי במדינת הוואי בעזרת
עבודת הו'אופונופונו שעשה על עצמו תוך עיון בתיקיהם האישיים מבלי שפגש בהם כלל. לאחר מספר
חודשים בהם ישב ד"ר יו לן בחדרו ותרגל את השיטה, החל להיווצר שיפור במצב החולים. מטופלים
שהיו כבולים הפכו רגועים יותר והורשו להסתובב חופשי, מינון התרופות של החולים ירד בהדרגה.
בסיומו של התהליך כל החולים שוחררו והמחלקה נסגרה.
היופי בהו'אופונופונו הוא שלא צריך לראות את התמונה בשלמותה רק צריך לרפא ולנקות את החלק
בפאזל שזיהנו כלא תקין וכל השאר מסתדר בהתאם. לבטוח בתהליך ולשחרר, הוא מתרחש מעצמו.
אנחנו לא צריכים אפילו לדעת את מה אנחנו משחררים, המקום המושלם, האלוהי בתוכנו יודע בדיוק
מה אנחנו מוכנים לשחרר מחיינו ומה עדיין לא.ומה שעוד יותר יפה זה שלא צריך להאמין בזה או
להרגיש את זה. רק לעשות את זה, להגיד תודה,אני מצטער,בבקשה תסלח לי, אני אוהב אותך.
תהליך המחיקה והריפוי הוא פשוט וכמה עקרונות נמצאים בבסיסו.
1. לקיחת אחריות מוחלטת על כל מה שמתרחש בחיינו.
אין צורך להבין מה בתוכנו יצר את הבעיה, להיות "צודקים", להאשים או לשפוט.
2. כולנו אחד ואין באמת הפרדה.
3. אתה מרפא את החלק שבעצמך, שבתוכך יצר את הבעיה שלך או של האחר, ומאחר וכולנו אחד ואין
בינינו באמת הפרדה - השינוי מתרחש גם לאחר.
אחת הדרכים הטובות ביותר לשחרר היא לחזור שוב ושוב בתוך מוחנו: תודה לך, תודה, תודה לך, אני
מצטערת, בבקשה תסלח לי, אני אוהבת אותך.
וזה הולך כך:
תודה לך – על זה שנתנה לי ההזדמנות ולנקות ולשחרר את הסבל הזה.
אני אוהבת אותך – לאלוהות, או למקום האלוהי של מי שאתם מתכוונים אליו.
אני מצטערת – על מה שבתוכי יצר את הקונפליקט, הסבל הזה. אני לוקחת אחריות מלאה.
בבקשה תסלח לי – על מה שבתוכי יצר את הסבל הזה ותשחרר.

elar84

New member
בהמלצתה של קוסמת המתוקה

קניתי את הספר בסוכות האחרון.
אני חייבת לציין שזה כול כך תרם לי.
זה שיחרר לי כמה דברים שבעבר לא היה לי קל להתמודד איתם.
אני באמת ממליצה על השיטה הזאת, מאז אני באמת לוקחת אחריות על עצמי והדברים מסתדרים מעצמם.
ואני לא מרגישה טרודה מדברים שפעם היה לי לא פשוט להתמודד איתם.
אז תודה קוסמת, ותודה רותי שהזכרת לי שוב להשתמש בקסם הזה.

היי יקירה

איך קוראים לספר ??
אפשר לקנות בסטימצקי ?
מה הספר הכי טוב שקראת בתחום הרוחני ........
תודה
דנה

elar84

New member
כן, אני רכשתי בסטימצקי

הו'אופונופונו
עקרונות לחיים

באותה תקופה התמודדתי עם משהו שבאמת לא פשוט לי להתמודד ולשחרר ממנו.
והתמודדות הייתה טובה והצלחתי לשחרר בקלות ולעבור הלאה בלי כאבי לב, ממש במהירות.
זה כאילו לסגור את הקאמרה כשאין לי שיתוף פעולה של הצד השני.
המון מצבים בחיים אתה נתקע כי דברים לא נסגרו טוב. לצד השני אין את היכולת כרגע להתמודד... ואתה נשאר תקוע עם מחשבות שלא מרפות וכאב בלב...
וכאן הגישה אומרת לקחת אחריות על עצמך, לבקש סליחה להודות והדברים נסגרים מעצמם.

היו לי המון ספרים רוחניים, לא יודעת אם יש אחד שהוא טוב על פני האחר.
כול אחד מהם הגיע בנקודת זמן אחרת וכול אחד היה משמעותי ונכון עבורי לאותו הזמן.
הראשון שיהיה ממש לפני כעשור, היה ספר קליל אך מדהים שהוא עשה בי את השינוי הגדול והסיפתח.
זה הספר של לואיז היי - "אתה יכול לרפא את חייך".
המון אנשים קנו אותו בהמלצתי והתחברו אליו, כי הוא מובן ונעים והיא כאילו עוברת יחד איתך מסע אל תוך עצמך ושינוי.
אבל הוא התחלתי... אך צריך להשקיע קודם בקרקע טובה וייציבה ומשם להתפתח ולכן הוא שהכי זכור לי.

למעלה