הכוח לאהוב

elall

Member
מנהל
עד פרק 140

עוד 20 פרקים לפנינו.
עכשיו אדינלווה יודעת שרויזיניו הוא בן של זקה, ואני מחכה כבר שרוי יגלה זאת. כל כך מגיע לו איזו סטירה מצלצלת אחרי כל מה שהוא עשה. כמה שריחמתי עליו כאשר סיבלי יצאה למסע נקמה נגדו, אבל לה לפחות הייתה סיבה די מוצדקת. אבל הוא עושה דברים נוראים בהרבה וזה לאחר שכבר גם ככה גרם כל כך הרבה נזק לזקה. הוא עצבני שזקה התקשר לריטיניה, אבל עצמו שכח שהוא עשה דברים הרבה יותר נוראים לזקה, חיזר אחרי ריטיניה כאשר היא הייתה חברה של זקה, עשה כל מיני תוכניות כדי להרחיק את זקה ולהיות עם ריטיניה ובסוף גם "לקח" את ריטיניה ביום חתונתם, כאשר הוא בעצמו מאורס! הוא גם מייצג את אותם עשירים חזירים דוחים, שחושבים שבגלל שיש להם כסף, הם יכולים לרמוס אחרים. הוא ראה את אבל, איש זקן וחסר כל, ואין לו טיפת רחמים, לא רק שגזל מזקה פרנסה שעזר לאביו הקשיש להתקיים, אז עכשיו הוא רוצה לזרוק אותם לרחוב
איזה כיף לראות את ביבי סובלת לראות את ז'ייזה וקאיו ביחד. כמה שהיא חצופה ושונאת את ז'ייזה רק על זה שהיא עושה את עבודתה, וכמה שהיא טיפשה שזרקה את קאיו והולכת כמו עיוורת אחרי בעלה הפושע, פשוט מגיע לה!
אגב, די ברור איך יסתיים הסיפור של קאיו וז'ייזה, יום אחד היא תגלה שביבי היא אקסית שלו, ואני בטוחה שהיא לא תסלח לו על זה הסתיר את זה ממנה.
אאוז'ניו לא לומד מטעיות שלו, היה פחדן ונשאר פחדן. היה צריך לספר לג'וייסי על היריון של אירני, כאילו שהוא לא יודע שאם הוא לא יספר לה את זה, אירני תעשה זאת, וזה יגמר רע.

Rene Zeitune

New member
בחירות ברזיל

נודע לי שיש נשיא חדש בברזיל והוא גזעני והומופובי. בטח גם שונא ישראל.

evglev1

Well-known member
מנהל
לגבי ישראל בדיוק להיפך

הוא בעד ישראל והבטיח להעביר את השגרירות מתל אביב לירושלים ולנתק קשרים עם הרשות הפלסטינית.

לטוב או לרע הוא מתיימר להיות הטראמפ של ברזיל.

Rene Zeitune

New member
כן קראתי כתבה בוואלה

רק חבל שהוא שמרני קיצוני עד כדי כך שהוא נגד חינוך מיני ובעד עינויים כלפי נשים. שובניסטי איכס.

faery18

New member
לישראל הוא פשוט מעולה

כיף שברזיל תהיה מדינה ידידה שלנו עכשיו

evglev1

Well-known member
מנהל
בהחלט שתי מעצמות באמריקה אחת בצפון אחת בדרום יהיו לצידינו

אוונגווליסטים הם ידידים אמיתיים של ישראל, אבל הם גם שמרנים ולכן פוסלים גם הפלות וגם יחסים חד מיניים אבל מה שחשוב לנו שהם שוללים את הזכות של הערבים על מה שהרומאים נתנו לו את השם פלשתינה ובעקבותיו הערבים מכנים אותו פלסטין שזאת ארצינו. ודווקא זה שנשאר להתמודד מולו בסיבוב השני היה באמת אנטישמי פרו פלסטיני שונא ישראל שמפלגתו מנעה מדני דיין להיות שגריר בברזיל בגלל מקום מגוריו שמעבר לקו הירוק.

evglev1

Well-known member
מנהל
מסתבר שדווקא המועמד שהפסיד בבחירות בסיבוב השני

הוא לבנוני במקור ולא הנשיא הנבחר.

elall

Member
מנהל
לזה התכוונתי, דיברת על מועמד שהתמודד מול בולסנרו בסיבוב שני

פרננדו חדד הוא לבנוני.

faery18

New member

את צריכה עזרה במשהו?
(פעם שלישית שאני מנסה להגיב מקווה שעכשיו יישלח)

Rene Zeitune

New member
אני צריכה תרגום לעלילה הזאת

Meryem, personagem-título da história, é personificada pela atriz Ayça Ayşin Turan, que atua ao lado dos galãs Furkan Andıç e Cemal Toktaş em um drama denso, que tem início quando em uma noite chuvosa a vida de três pessoas toma rumos inesperados.
&nbsp
Tudo começa quando Meryem e seu namorado Oktay (Cemal Toktaş), que dirige o carro, colide com algo em meio a pista. No entanto, ele esconde o fato de que atropelou uma mulher e, ao invés disso, diz a Meryem que acertou apenas um barril vazio. Ela é uma jovem inocente à espera de seu casamento com Oktay, que lhe prometeu se casar assim que se tornasse promotor.
&nbsp
Após o acidente de carro, já durante o interrogatório, Meryem tenta proteger Oktay, que dirigia embriagado naquela noite, e mente aos oficiais dizendo que era ela a pessoa que estava ao volante, acreditando que ninguém havia sido prejudicado e com a única intenção de proteger o homem de sua vida e sua carreira promissora, mas, o que ela não percebe é que com essa mentira acaba por mudar sua vida para sempre, transformando-se em criminosa.
&nbsp
Savashi (Furkan Andıç), que perdeu sua noiva logo depois de ter recebido o sim à sua proposta de casamento, não consegue se recuperar, e decide descobrir a verdade por trás do suposto acidente causado por Meryem. Cego pela vingança, vai à sua procura, acreditando erroneamente que ela é a assassina.
&nbsp
Enquanto ele a tortura e vira sua vida de cabeça para baixo, a realidade vem à tona depois de uma série de eventos. Meryem descobre que foi enganada pelo homem por quem ela sacrificou sua vida e que foi abandonada. A história evolui para uma direção completamente diferente quando Savashi e Meryem se unem e começam a encontrar as peças que faltam neste quebra-cabeça e o amor floresce quando menos se espera contra todas as probabilidades

faery18

New member
אה זו העלילה של הטורקית החדשה, אוקיי הנה התרגום-

"הכל מתחיל בלילה גשום שישפיע על חייהם של שלושה אנשים. כשמרים ובן זוגה אוקטאי שנוהג במכונית מתנגשים ועושים תאונה, הוא מסתיר ממנה את העובדה שהוא דרס אישה ומשקר לה שהם התנגשו רק בחבית ריקה. מרים היא בסך הכל צעירה חפה מפשע ורק מחכה לחתונה שלה עם אוקטאי לאחר שיקבל קידום.

בזמן חקירת התאונה, מרים מנסה להגן על אוקטאי שנהג תחת שכרות ומשקרת שהיא הייתה זו שנהגה ברכב בעודה בטוחה שהם לא פגעו באף בן אדם כשכל מטרתה היא להגן על הגבר של חייה ועל הקריירה המבטיחה שלו. רק שהיא לא יודעת שהשקר הזה ישנה את חייה לעד ויהפוך אותה לפושעת.

סבאשי ארוסה של אותה אישה שנדרסה למוות לא מצליח להתאושש ומחליט לגלות את האמת מאחורי "התאונה לכאורה שמרים גרמה לה". עיוור מנקמה הוא מחפש אחריה בעודו חושב שהיא ה"רוצחת".

בזמן שהוא מתענה והופך את חייו, המציאות תבוא לידיי ביטוי לאחר סדרת אירועים. מרים תגלה שהיא רומתה על ידי הגבר שלמענו היא הקריבה את חייה ושנטש אותה. העלילה תתפתח לכיוון אחר לגמרי כאשר מרים וסבאשי יתאחדו ויתחילו למצוא את חלקי הפאזל החסרים והאהבה תפרח בזמן הכי לא צפוי וכנגד כל הסיכויים"

evglev1

Well-known member
מנהל
איזה צירוף מקרים, זאת בדיוק הטורקית שמחליפה את וונדטה

היי, אני קצת סמויה פה אבל חשוב לי להגיד שהדרמה הטורקית

הזאת מבוססת על הדרמה הקוריאנית "סוד" והיא ממש מומלצת!!

faery18

New member
דווקא עד אתמול זה לא עשה לי בעיות

נראה שאף משתמש לא חסין מפני הבאגים של תפוז

נקווה שיסדרו את זה, כי נראה שבינתיים לא מצאו לזה פיתרון

למעלה