משתפת גם פעולה
בטח אני לא אהיה מפתיעה כל כך כי רוב השירים שאני אוהבת ל אמשתנים במהלך השנים אז אני אלך על איזה שיר שאני אוהבת מכל זמר/ת/להקה שאני אוהבת. מה גם שאין לי שליפים אז אני הולכת עם מה שעולה לי לראש עכשיו:
1. LeAnn Rimes - How Do I Live (איך אפשר שלא?
)
2. Brad Paisley - Then
3. Dixie Chicks - Travelin' Soldier (גם שירי אהבה טראגיים הם עדין שירי אהבה וזה אחד האהובים עליי ביותר
)
4. Faith Hill - If My Heart Had Wings (יש לה מלא שירי אהבה שאני אוהבת אבל בתקופה הזו של חיי זה השיר שלה שאני הכי אוהבת)
5. Faith Hill - Lost (לא יכולתי לבחור אחד ואת זה קארה אהובתי כתבה אז אני חייבת לבחור בו גם
)
6. Jewel - You Were Meant For Me (לא ממש קאנטרי אבל ג'ול היא מלכת שירי האהבה הקיטשים והמטופשים ביותר שקיימים ועכשיו היא חשה זמרת קאנטרי אז... חוץ מזה שאני מתה עליה!)
7. Keith Urban - Put You In A Song
8. Lady Antebellum - Home Is Where The Heart Is (זה השיר הראשון שלהם שאהבתי אז עד היום יש לי סנטימנטים אליו גם אם יש להם טובים ממנו)
9. Lee Ann Womack - I Hope You Dance (אומנם זה שיר שנכתב מנקודת מבט של אמא לבתה הקטנה אבל זה עדין שיר אהבה מדהים ומרגש)
10. Little Big Town - Lonely Enough (כבר אמרתי שיש לי חיבה לשירי אהבה טראגיים? הייתה תקופה בחיים שלא הייתה מתעוררת בבוקר או הולכת לישון בלילה בלי לשמוע את השיר הזה לפני)
11. Luke Bryan - Drunk On You (שיר אהוב של התקופה האחרונה)
12. Martina McBride - Valentine
13. Miranda Lambert & Blake Shelton - Better In The Long Run
14. Rascal Flatts - Bless The Broken Road
15. Sara Evans - Love You With All My Heart
16. Shania Twain - Still The One
17. SHeDAISY - I Dare You
18. Sugarland - Fall Into Me (ובמסגרת האהבה שלי לשירים טראגיים אני מוסיפה גם את Stay)
19. Lonestar - Amazed
20. LeAnn Rimes - Some People
טוב אז לא בדיוק 10 אבל זה כי אתם לא משתפים פעולה |הא|