מדיטציה - האגם שבלב

רותי 11

New member
מדיטציה - האגם שבלב

מדיטציה להרחבת הלב.
ראשית להיכנס למצב ש הרפיה.
לדמיין את הלב מתרחב ונעשה אגם שקט צלול ורגוע.
לראות א תעצמכם על שפת האגם יושבים...
לאחר מכן אתם צועדים על המים עד למרכז האגם,
ואתם רואים ספירלה עולה מהמים למקום גבוה שאין
רואים את סופו...
אתם נכנסים לספירלה ומתחילים לעלות, תוך כדי העליה
אתם הופכים לציפור לבנה (ציפור הנפש)וממשיכים לעלות עד
שאתם רואים מהספירלה למעלה מגיעה אליכם ציפור אור
(ציפור הנשמה) הציפורים נפגשות (הלבנה והאור) מתחבקות
מקיימות דיאלוג .......
הציפור הלבנה (הנפש) מקבלת מסרים מציפור האור (הנשמה)
לאחר מכן הציפור הלבנה משחררת מתוכה טיפה כהה

kikona126

New member
תודה רותי

אפשר קצת הסבר על המדיטציה? מה המטרה, למי מיועדת?
&nbsp
אני עובדת כבר יותר משבועיים על קטע סיפור בו הכנסתי מדיטציית אור ודמיון מודרך שמדבר על פגישה על הגשר. דמיון מודרך שפעם העבירו לי.

רותי 11

New member
כפי שכתוב המדיטציה היא

להרחבת הלב
וכפי שאת יודעת צ'אקרת הלב
היא הצ'אקרה שמחברת אותנו
לאהבה אוניברסלית
היא מחברת אותנו לנשמה שלנו

kikona126

New member
אממ אני לא ממש מתעסקת בצ'אקרות

כן למדתי את זה בעבר, אבל הזכרת לי נשכחות כרגע.
אם אני לא טועה המדיטצית אור שדיברתי עליה מדברת על הצ'אקרות (שאיך שהוא התעלמתי מהן בכתיבה וגם זירזתי את המדיטציית אור כדי לא להבריח את הקורא, זה היה ניראה לי עמוס מידי, ואני לא כל כך מתחברת לכל העניין הזה של הצ'אקרות)

את מוזמנת לקרוא למרות שלא פרסמתי את זה עדיין רשמית בשום מקום בבלוג שלי, כי אני עדיין לא סגורה על הקטע של הגשר (לדעתי, אני צריכה למצוא דרך אחרת לתאר אותו...). לקטע קוראים על הגשר
אם לא בא לך לקרוא את הכל (וזה בסדר אני מבינה יצא לי ארוך הפעם) אני אשמח אם תתיחסי לחלק הזה:

"אה! זה!" חיוך רחב עלה על פניה "לזה קוראים דמיון מודרך"
"דמיון מודרך" לי-יה חזרה אחריה באכזבה

(תעשי חיפוש של הקטע בעמוד וזה כמה שורות למטה... אני לא מעלה יותר מזה כי קיבלתי אימיילים בבקשה שלא לפרסם ספויילרים (????? גם אני לא מבינה...) ואני לא יודעת אם זה מגיע מקוראים מפה... אבל יש שם קטע שמדבר על דמיון מודרך: דמיון או מציאות בקשר לזה אני אשמח לשמוע חווד או דיעה, האם דמיון מודרך מביא אותנו למקום מסויים של מציאות)

רותי 11

New member
אהבתי את הסיפור מאוד

אבל לא הבנתיספויילרים?
זה סיפור שלך שאת כתבת?

kikona126

New member
תודה

כל הקטעים שם הם קטעים שלי.
&nbsp
גלות אלו קטעים שמרכיבים סיפור גדול יותר בין כל הקטעים יש קשר. ובגלל זה אנשים ביקשו בלי ספויילרים... (כן, גם לי זה נשמע מוזר...)
עם זאת הקטעים שיוצאים לא יוצאים בסדר כרונולוגי, כך לדוגמא כרגע אני עובדת על 2 קטעים, אחד שהוא המשך לחלק של "על הגשר" והשני שמדבר על טארוט/רונים, משהו שהמצאתי בין השניים, וזה בכלל קטע שמחזיר אותנו לתחילת העלילה... אז גם אני לא מבינה מה עניין הספויילרים...
&nbsp

למעלה