מחר מציינים בעולם המערבי את ולנטיין דיי,

מחר מציינים בעולם המערבי את ולנטיין דיי,

האם אתם חוגגים או מציינים את היום הזה? סיבה למסיבה?

איזה שיר אהבה עושה לכם את זה? מזכיר לכם תקופה של אהבה גדולה? סתם מזיז מייתר חשוף בלי שום סיבה?

איזה ספר שקראתם מדבר על אהבה גדולה?

עונה.

אנחנו לא חוגגים, אבל כן נותנים כרטיס ברכה עם כמה מילות אהבה והערכה שלא תמיד יש הזדמנות להגיד.

שיר - חזרת פתאום https://www.youtube.com/watch?v=NSRLRbog6RY
למרות שלא קל לבחור. אני אוהבת את כל השירים "המתוקים"

היו לי 2 אהבות שהפרידות והגעגועים היו חלק בלתי נפרד מהן. הראשונה היתה כשהייתי בצבא והחבר היה בלבנון, והשני הוא בעלי שהיה מבלה בישראל בחורפים ובסקוטלנד את הקייצים.

ספר - הטרילוגיה של פרש הברונזה שזרקה אותי לעולם של אהבה בכל נימי גופי.

חח אנחנו ממש לא מציינים

אם כי קשה שלא פה כי זה ממש חזק בארה"ב- כל מקום מלא בלבבות, כרטיסי ברכה ודובונים

אני בעד לחגוג ביומיום את האהבה ולא לחכות ליום אחד כדי להיזכר
אבל אם יש סיבה לחגיגה ויש זמן,רצון וכסף- למה לא לחגוג

&nbsp
השיר הכי רומנטי
הוא השיר שליווה אותנו לחופה- "ערב של יום בהיר"/אפרים שמיר.
&nbsp
ספר הכי רומנטי
- הממ... האמת שלא עולה לי משהו בראש

Sinophile

New member
ולנטיין

לא חוגגים או מציינים אבל את הילדים זה מרגש

יש המון שירי אהבה שעושים לי את זה אבל אני רק אצרף ציטוט מסוים שמרגש אותי במיוחד:
"and miss you, like the desert miss the rain"
ספר על אהבה גדולה שאהבתי מאוד מאוד הוא ״עפיפונים״ של רומאן גארי!

alphadelta

New member

אנחנו לא מציינים דווקא ביום הזה. זה נראה לי תמיד מלאכותי . אבל כן נחמד להתהלך בין כל הלבבות. יש אנשים שלוקחים את זה ברצינות. ספר אהבה ושירי אהבה זה לתוי במצב הרוח. אבל אחד השירים שאני מאד מתחברת אליהם זה ״אז תתחבקי אתי״ שכתבה צרויה שלו והלחין רמי קליינשטיין. אני לא יודעת אם יש סיפור מאחורי השיר. אבל אני זוכרת כמה נפעמתי מכמה האיש היקר שלי אוהב ומקבל אותי כמו שני. עדיין נפעמת.

TearGarden

New member
אנחנו לא מציינים

ולא חשבתי על זה בכלל אבל השרשור הזה הזכיר לי ששנה שעברה הילדה קיבלה מכמה חברים בגן שוקולדים בצורת לב וכרטיסי ברכה, והשנה אני לא שלחתי כלום לאף אחד.... אופס...

Oppssss, מוזר לי שהיום הזה גולש לילדים.

זה לא קורה בבית הספר של הבת שלי, אבל אני זוכרת שבשנים קודמות כתבו פה שולנטיין דיי נחגג בבית הספר

Sinophile

New member
בבי״ס של שלושת הצעירים מצוותים שתי כיתות ביחד

למשל כיתה ו׳ של בני צוותה לכיתה ג׳.
כל ילד מקבל שם של ילד מהכיתה המצוותת ומספר מילים של מה שהוא אוהב. בוולנטיין הם צריכים להכין האחד לשני כרטיס ברכה בהתאם.
&nbsp
בבי״ס של בכורי לא ידוע לי שעושים משהו מיוחד לוולנטיין.

shalhevet b

New member
אצלנו חוגגים בבית הספר

בבית אנחנו לא מציינים את זה- רק חגים יהודיים בבית, אבל בבית הספר הם מדברים על זה בכיתה כל השבוע. לבן הגדול שלי אפילו יש מסיבה בבית הספר היום והוא הגיע בריצה באמצע היום לקחת 3 דולר בשביל להשתתף.

1me too1

New member
ולנטיין דיי

האיש כבר הודיע חגיגית שלא חוגגים ולא מחליפים מתנות: -) אבל אז שאל אם בא לי לצאת.... מה שלא יקרה כי אין בייביסיטר: -)

לא ממש עולה לי שיר או ספר, יש הרבה שירים שעושים לי את זה, תלוי ביום ובמצב רוח.
הילדון חוגג בבית ספר, הכנו לב לכל ילד עם מתנה קטנה, גם שנה שעברה, הם לבשו חולצה אדומה/ורודה/לבנה לבית הספר ולקחו חטיף מתוק. הם הכינו מעטפות בבית ספר וכתבו על לבבות לחברים ושמו במעטפה. אני אישית לא אוהבת, כי תמיד יש את זה שילך הביתה בלי הרבה לבבות, אותי זה מעציב מאוד, למזלי - הילדון קיבל כמות מספקת של לבבות ודאג להכין לבבות לילדון שאין לו כל כך חברים.
ולנטיין שמח

אצלינו המורה שולחת את

רשימת כל הילדים בכיתה ומצופה שיביאו לכולם, ולא לילדים מסויימים.
&nbsp
רוב הילדים נותנים כרטיס ברכה וממתק. אשתי המשקיענית מכינה עם הבן לבבות מאוריגמי ובתוכם אנחנו מכניסים שוקולד או סוכריה.
&nbsp
אנחנו לא חוגגים במיוחד ביום הזה. מנסים כל השנה.

1me too1

New member
בבית הכנו לכולם

אבל את הפעילות ההיא הם עשו בכיתה והילדון סיפר על ילד אחד שיהיה עצוב כי אף אחד לא אוהב אותו

mumfor4

New member
וולנטיין

נכון , לא חג שלנו אבל תמיד כייף לי לאמץ חגים שמדברים על אהבה
לצורך העניין , אנחנו "חוגגים" בקטנה הרבה שוקולד , פרחים ולבבות והרבה אהבה ( טוב לא רק היום ... משתדלים זאת משימה לא פשוטה
)
אני אוהבת את הספר "גיא אוני" של שולמית לפיד ועוד המון אחרים , נירית הייתי רוצה לקרוא את הטרילוגיה יש לך אותה בעברית ?
קיבלתי כרטיסי ברכה מחברות מקסימות וגם חילקתי .
ורציתי לשאול מי מכם הולך/ הלך לראות את הסרט 50 גוונים של אפור ? קראתי ביקורות לא מלהיבות במיוחד . מה דעתכם ?

אין לי את הספרים פה.

אבא שלי קונה לי ספרים ושולח, ואני מחזירה אותם לישראל כאשר אני מגיעה, ואז הוא קורא אותם.
את יכולה לנסות לבקש את הספרים בעברית דרך הספריה שלכם. ממלאים טופס, ואם הספר נמצא באחת הסיפריות בבריטניה, יביאו לך אותו בעלות מאוד נמוכה.

noaronen1

New member
לא חוגגים

אבל אני תמיד נותנת לבעל שוקולדים.
הבוקר עצרתי עם הגדול וקניתי לבעל בלוני הליום סתם בשביל הצחוק.
לפעמים זו עוד סיבה לומר אני אוהבת, אז למה לא?
ומכיוון שכולם לבשו אדום מסביב הכנתי פיצה לארוחת צהריים.
אבל אנחנו אף פעם לא יוצאים או ממש ממש עושים מזה יום חג.

למעלה