סיכום שבועי

סיכום שבועי

איך אני אוהבת את הבקרים של ימי שישי! קמה מתי שאני רוצה ,יושבת לי ברוגע נהנית מלא לעשות כלום מהשקט אין טלפונים אין רעש שלווה .

אז איך היה ?

חוויות ?

מה עשיתם למען הנפש ?

למען הנפש לא עשיתי שום דבר השבוע

חוץ מאולי לנסות לחזור לכושר. למען הגוף, קבעתי תור לרופא שיניים כדי שיסלק את שיני הבינה הסוררות. מה אתך?

אני

סך הכל הייתי נורא עסוקה השבוע מעבר לעבודה לא עשיתי שום דבר וזה בסדר
מה שכן קיבלתי מתנה מחבר יקר שעשתה לי טוב ומכתב מרגש וזה עשה לי את השבוע
אני גם רוצה לחזור לשגרה של האימונים לא הייתי במכון מאז שבת האחרונה וזה גרוע אני מרגישה רע שאני מפסיקה ללכת למכון
בשבוע הבא אתחיל לעשות הליכות בבוקר מקווה שאתמיד ושאעשה את זה ! אעדכן על תחילת תהליך !
שושו תעשי ספורט זה טוב לנשמה בנוסףלגוף

Emile Zola

New member
אם עשית למען הגוף, עשית למען הנפש

ההשפעה מחלחלת בין גוף ונפש לשני הכוונים.

זה גם משהו

העבודה מסיחה את הדעת וגורמת לך להתעסק בעיקר ופחות בטפל ומרחיקה אותך ממחשבות טורדניות וזה לא רע

המנהל היה השבוע בחופש

חוץ מהתפקיד שלי נפלו עלי הרבה עבודות נוספות.

אמנם לא ניהול, אבל יש גם ככה לחץ להספיק דברים.

مكادي نحاس - جي مالي والي- تراث عراقي

مكادي نحاس - جي مالي والي- تراث عراقي

סיכום שבועי גיליתי שכמה שחומר טוב משחרר כיור סתום וכדומה, בסוף אסלה סתומה צריכה רק פומפה מהדור הישן.

הגעתי למסקנה, גם השנה אי אפשר לברוח מהלחות ודביקות, לא ע"י לבישת שתי שכבות וישיבה מול מזגן, לא עם חולמה דקה ומאוורר, לא עם חלון פתוח ומיזוג בטמפ' 25, לא במקום נמוך עם מכנסיים קצרים, לא עם מאוורר ומזגן ביחד ,פשוט אין שום דבר שמונע את זה ואת הגב שתפוס........

ואגב שמתי לב גם השבוע שאני נתקל המון אבל המון בנכונות של מעסיקים לקבל לעבודה, ולא נתייחס כרגע לאילו סוגי עבודות, אזרחים לא יהודים ילידי הארץ.........

ודבר אחרון זוכרים שאני חושב הרבה זמן על התנדבות לאיזו שנה או שנתיים בארגון סיוע באפריקה?

איך אומרים באנגלית, טו בי קונטיניוד (גם אם זה יקרה עוד שנה פלוס....)

איזה יופי

הכי כיף להגשים חלום , עדיף. לעשות ולנסות ומקסימום יצליח וגם אם לא תרוויח את הנסיון וזה גם משהו

למעלה