פינת הסופ"ש

פינת הסופ"ש

עוד שבוע עבר!
אוגוסט כבר באמצע ובקרוב תתחיל שנת הלימודים במרבית המקומות

איך היה השבוע שלכם

מה מתוכנן לסופשבוע

ולשאלה השבועית:

כאשר אתם בביקור בארץ, מה הכי חסר לכם מבחינה חומרית שיש במקום בו אתם גרים אבל קשה להשיג בארץ?

שבוע של שיגרה,

איזה תענוג!!!

עשינו כל מיני דברים קטנים פה ושם, קמנו רוב הימים בין 9:00 ל-10:00, מה עוד צריך הבן אדם
לזה אני קוראת חופשה אמיתית.

ולשאלת השבוע - כאשר אתם בביקור בארץ, מה הכי חסר לכם מבחינה חומרית שיש במקום בו אתם גרים אבל קשה להשיג בארץ? חומרית לא חסר לי כלום. מה שחסר לי זה האויר הקריר שיש אצלנו תמיד. שאין אבק באויר, על המדפים, ואיפוא לא בעצם
אני תמיד מגיעה לארץ בקיץ, שוקלת ברצינות לשנות את זה לחופשת האביב.

rona73

New member
טסה מחר עם הילדים לישראל.

כרגע מנסה לסיים לארוז.
קצת נמאס לי לארוז .פעם רביעית הקיץ!

לפני פחות משבוע היתי עם האיש במדריד.היה ממש כיף.האיש נסע לקונגרס מהעבודה ואני הצטרפתי.
הילדים היו פעמייםבמחנה קיץ והינה כפול 4....
אני מצליחה לנוח בין כביסה לכביסה.וכמובן נחה לבינתיים מאוכל,בספרד אכלנו המון בכול פעם שהיה ארוע והיו מספיק...

לשאלה השבועית:משאירה את האיש כאן.לכול מקום את היתרונות והחסרונות,שבועיים נסתדר ככה וככה.

וואו, השנה את צריכה חופשה מחופשת הקיץ הזו

אני מקוה ששנת הלימודים שלך לא עמוסה השנה כמו בשנה שעברה. או שאולי את מעדיפה את זה ככה?

תעשו חיים בישראל, תשמרי על עצמכם

rona73

New member
תודה

לגבי שנת הלימודים ,יש לי פחות שעות השנה.נראה, כי אולי יצוצו עוד פרויקטים במהלך השנה. תמיד אחרי תחילת הלימודים מתווספים לי המון דברים...מעדיפה קצת פחות.

carlimi

New member
אנחנו

כבר חזרנו ללימודים השבוע

בחיי שהשנה הספיק לי (למי שזוכר עוד הוצאנו את הילדים מבית הספר שבועיים לפני תום הלימודים עקב נסיעה לישראל לאירועים משפחתיים).
לאט לאט מנסה לחזור לשיגרת עבודה רגילה, ועוד לתת פוש - החגים הולכים ומתקרבים

לגבי השאלה - לא עולה לי שום דבר חומרי. חסר לי הירוק, השקט והמרחב (וכמובן הפינה שלי ... אוי כמה אוהבת וכמה נחוצה לי הפינה שלי).

forglemmigej

New member
עוד מעט סופשבוע כמו שאומרים בארץ נהדרת

אני עכשו בארץ ונהנית מכל רגע ובמיוחד מהשמש הקופחת והחורכת, אני על הקו ירושלים תל אביב ואלו שתי פלנטות אחרות לגמרי, בתל אביב כולם חסרי מעצורים אבל יש חופים נהדרים ונקיים ובמיוחד חוף ירושלים הנקי והמומלץ, ירושלים יותר תקועה בעבר זה היה ככה מאז ומתמיד מה שניסו לעשות בשנים האחרונות זה לקרב את האנשים לאמנות ובכל מקום תלויים שלטים עם קטעי שירה , חלקם נראים כמו פוסטים בפייסבוק אבל מי מתלונן, יש הרבה פארקים חדשים ויפים, השפה הצרפתית שלטת ומיגרה למעשה את הרוסית, ביום שבת בבוקר ראיתי המון צרפתים הולכים לבית כנסת עם כל התחפושת וסידור התפילה ומאד שמחתי בשבילם שהם לא צריכים להסתיר את יהדותם ויכולים ללכת ככה עם ראש זקוף, לא חסר שום דבר בארץ יש הכל מה שלי חסר קצת זה השקעה בסופרים , באריזות המזון ובירקות ופירות הכל זרוק ומוזנח וחסר מחשבה אסטטית

סופש יומולדת לי :)

היה כייף ומפנק.
אנחנו חזרנו ללימודים כבר שבוע שעבר.
איזה כייף לחזור לשגרה!!

יום הולדת שמח שמח לך יקירה

שכל חלומותך יתגשמו, שתמשיכי להיות אופטימית וכייפית, שהכל ילך לך טוב למרות הקשיים בדרך

למעלה