שאלת סקר לבנות : מה הכי מושך אתכן אצל

IAmPoli

New member
כמה שזה נדוש...

האופי באמת יותר חשוב... יצא לי להכיר בחורים שלא נראו משהו אבל עם אישיות מעולה ואז באמת שהיופי לא משנה וכבר לא שמים לב לזה... אני אשקר אם אני אגיד שאם אראה מישהו שנראה ממש טוב אני לא ארגיש כלום.... אבל לי ממש חשוב שהוא יהיה בן אדם טוב ומצחיק.

Optimistic Girl

New member
כל מילה בסלע!

נ.ב
לא אמרתי לך ברוכה הבאה לפורום

תישארי איתנו, כייף פה

Optimistic Girl

New member
האופי...

לא משנה המראה, כבר יצאתי עם חתיכים שלא ידעו להתנהג...
בסופו של דבר, האדם מגיע למסקנה, שגם אם יש לבחור עיניים כחולות פנים של בראד פיט, וגוף של אנרנולד שוורצנג,
אם אין בפנים IQ + הכי חשוב EQ =אינטליגנציה ריגשית.
אז אין מה לדבר,
כן יופי זה גורם משיכה ראשונה, זה נכון.
אבל המשיכה לא נמשכת להרבה זמן, אם אין לאדם אמפטיה, רגשות ורגישות לזולת, ועוד כמה פרמטרים של EQ...

נקיון

יופי לא משנה לי כל עוד הבן אדם נקי ומטופח. זה מבחינתי היופי.

בנוגע לאופי, זה כבר לא ספציפית לגבי גברים, זה בכללי לגבי האנשים שסובבים אותי . אם זה חברות גם. ככה שמראש לא אתחבר לבחור שהאופי שלו חרא.
אני מושכת אלי תמיד את הנורמליים .

irreplacable

New member
ברור שזה שילוב של תכונות

אי אפשר להגיד משהו אחד אם זו הכוונה.. כי אדם מצחיק זה דבר מושך אבל אם הוא גם מעשן אז אני לא אתקרב אליו גם אם הוא יהיה ג'רי סיינפלד..

אצלי זה שילוב של הומור (לא חייב להיות מאד אבל שידע להיות גם קצת ציני כשצריך) , אינטלגנציה מאד מאד גבוהה (כמה שיותר- יותר מושך) ומבחינה חיצונית לא רזה מדיי ..

jazzdor

New member
אז איפה אתן נצאות?

סליחה על ההתפרצות לדיון שלכן אבל איפה אתן נמצאות??

99 אחוז מהבחורות שאני נתקל בהן ביומיום הן בחורות או עם האף למעלה תל אביביות סטייל שאם אתה לא מינימום בראד פיט הן לא מסתכלות עליך אפילו, או שהן פרחות כפרה עם ציפורניים 7 מטר, טייץ מנומר ועקב 20 ס"מ
מה לעשות אני בחור רזה, אני לא מפוצץ שרירים, אני מודה ואף גאה שאין לי שפת כפרות, אני נקי מטופח כמו שאתן מציינות כ"אחד החשובים", היו לי כמובן חברות בעבר (בכל זאת בן 25) ויאמר לזכותן שהיו רציניות ואיכותיות. אבל מה אתן כל כך נדירות או שאני פשוט לא מגיע למקומות הנכונים?

jazzdor

New member
איפה לא

בדרך לעבודה, ברכבת, בקניון, בפאבים, בים

למרות מאמציי להכיר בחורה בכל פעם מחדש אני מוצא את עצמי מול הבחורות שתיארתי למעלה.
שוב אני אומר, לא כולן כאלה ולא ב100 אחוז מהמקרים נתקלתי בבחורות כאלה אבל ללא ספק רובכן כאלה

אולי זה תלוי באיזור שאני גר \:

למעלה