שרשור התחדשויות לתחילת השבוע

yaelsn

New member
קיבלתי את ההזמנה שלי מסיאטה

אני יודעת שהרבה בנות קיבלו הודעת זיכוי מסיאטה שהחליטו לא לשלוח לישראל, אבל איכשהו כמה בודדות בכל זאת קיבלו את החבילה שלהן, ואני ביניהן

עשיתי 2 הזמנות קטנות (3 לקים סה"כ) ושתיהן הגיעו באריזה אחת עם שליח פדקס עד הבית.
הזמנתי את הגליטרים London Baby וLocket, וגם את הטופקואוט המהולל שלהם שלצערי הגיע שבור אז הוא לא מצולם. מזל שהוא היה בקופסא סגורה ולא טיפטף על הבקבוקים האחרים.
שלחתי להם מייל ואני מקווה שישלחו לי אחד חדש, למרות שלדעתי הם פשוט יתנו לי זיכוי

yaelsn

New member
סווצ'ים

לא ממש היו סווצ'ים באינטרנט ללקים האלה אז הזמנתי וקיוויתי לטוב

מרחתי 3 שכבות מכל אחד כדי להגיע לאטימות, ומרחתי גם פס של שכבה אחת כדי שתראו איך זה ייראה מעל לק אחר

Locket הוא בדיוק מה שציפיתי שיהיה - גירסא כסופה לshe walks in beauty של a-england: גליטרים כסופים בשני גדלים ושימר כסוף, בבסיס שקוף

London Baby מורכב מגליטרים מטאליים קטנים בצבע שחור (או אפור כהה) וגליטרים אפורים בהירים הולוגרפיים בגודל קצת יותר גדול. קיוויתי שהוא יהיה עם בסיס כהה ולא שקוף, אבל לא נורא אני אמרח אותו מעל לק אחר (כי אפשר להגיע איתו לאטימות כמו בתמונה, אבל זה יוצא עבה מדי לטעמי)

yaelsn

New member
תמונה מטשטשת, כדי שיראו את ההולוגרפיות

שכחתי לציין שמרחתי טופ מבריק של פושה על הסווצ'ים, כי הם מתייבשים בצורה די מחוספסת

yaelsn

New member
האמת שפחות אהבתי אותו בסווצ'

אבל על הציפורניים הוא באמת יפה

Bonushkie

New member
OPI- My Paprika Is Hotter Than Yours

שקיבלתי מתנה אבל לפי מתי הוא נשלח זה הגיע ממש מהר, סטרייפינג טייפ וניטים כי אלה בגלגל ניטים גדולים ואי אפשר להכניס יותר מאחר בציפורן.
הכסוף הזה קניתי בפחות מ10 שקלים כולל משלוח באיביי כי התלהבתי מהgold flake top coat אבל זה גם יקר וגם זהב ממש לא מתאים לי אז מצאתי מדריך איך עושים משהו כזה לבד ואני הולכת לנסות לעשות עם כסוף(עכשיו אני צריכה להשיג רק בקבוק לק שקוף, אני צריכה לראות איפה יש כזה שהוא רק לק בלי צבע ולא top coat

חוץ מזה יש לי הזמנה ישנה יותר שהיתה אמורה להגיע לארץ עם חברים אבל הגיעה לשם בדואר ממש אחרי שהם יצאו מהבית לשדה התעופה, חבר של אבא שלי נוסע בסוף החודש(או בספטמבר אם לא יסתדר) לארה"ב ויביא את זה, יש לי שם לקים של ג'ולפ וזויה וגם OPI black spotted :D

yaelsn

New member
תתחדשי!

לגבי הכסף - תסתכלי פה ואולי תוכלי ללמוד מהטעויות שלה, כי היא ניסתה וזה לא יצא לה טוב (אמנם היא ניסתה עם עלה זהב, אבל אולי זה יכול לקרות גם לך)

http://wackylaki.blogspot.co.il/2013/03/franken-gone-wrong.html

Bonushkie

New member
תודה!

נראה לי דווקא שיצא לי בסדר כי קניתי אחד מיוחד לציפורניים ואקריל כדי שלא יהפוך לירוק. לא יודעת אם לכסף יש את אותו בעיה כמו לזהב אבל כתוב על הקופסא Nail art glitter acrylic nail art אז אני מקווה שילך טוב. עכשיו אני רק צריכה למצוא בקבוק לק שקוף

Bonushkie

New member
הכנתי אותו אתמול

החדשות הטובות- עבר יום והלק עדיין שקוף! אם זה היה אמור להפוך לירוק זה היה כבר קורה עד עכשיו.

הבעיה היא שהבקבוק לק שקוף שקניתי גדול מדי ואחרי שהכנסתי את הנצנצים ואחרי שהכל שקע(אני יודעת שיש בסיס לנצנצים שאפשר לקנות באינטרנט אבל זה יקר ובמדריכים שראיתי באינטרנט השתמשו בtop coat זול ללא יבוש מהיר) חתיכות הכסף מילאו רק חצי בקבוק כך שלא יוצאות כמעט חתיכות על מברשת וצריך שעות לדוג שם. אז הזמנתי עוד(עלה פחות מ10 שקלים עם משלוח חינם) ונראה אם אחרי שאני אמלא את הבקבוק עד הסוף יהיה יותר קל להשתמש בו.

הנה תמונה של הבקבוק אחרי שניערתי אותו(עוד לא שקע שם) וניסיון על הציפורן- זה הרבה שכבות שהוצאתי חתיכות מהבקבוק. נראה לי שיראה יפה אחרי שאני אכניס לשם עוד נייר כסף.

yaelsn

New member
וואו איזה יופי!

הבקבוקים של אורלי באמת ענקיים חחחח
איך הכנסת את הנייר פנימה? פוררת אותו או שהכנסת כמו שהוא ונתת לו להתמוסס בנוזל?

ואפשר לינק למוכר? :)

Bonushkie

New member
הוא לא מתמוסס בנוזל

קראתי את כל המדריכים שמצאתי והזהירו שם שצריך לפורר לבד.

לקחתי חתיכת נייר, גלגלתי אותו ושמתי את הקצה בתוך הבקבוק(הרבה יותר קל אם יש איזה משפך או משהו במקום הנייר), שמתי כפפות גומי(כי הנייר כסף מאוד עדין ונדבק לעור כך שאם לא שמים כפפות הכל ישאר על היד וכלום לא יגיע לבקבוק), פוררתי את הנייר כסף לתוך הנייר ודחפתי לתוך הבקבוק עם קצה של מברשת. ניסיתי עם מנקד אבל הוא היה דק מדי וזה היה מעצבן, חשוב לא לדחוף לבקבוק עם מברשת שיש עליה צבע(צבע של המברשת לא לק) כי אז שמשתמשים בה לערבב את הלק יורד צבע, למזלי שמתי לב בזמן ולא ירק מספיק בשביל שישתנה הצבע של הלק בסיס.

לגבי מוכר הנה זהב
http://www.ebay.com/itm/Gold-Foil-Flakes-Nail-Art-Acrylic-UV-Gel-Decoration-Nail-Art-New-Paillette-/190787531295?pt=US_Nail_Care&var=&hash=item2c6bd2b21f

וכסף
http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Silver-Foil-Flake-Nail-Art-Acrylic-UV-Gel-Decoration-Paillette-/200882698572?pt=US_Nail_Care&var=&hash=item2ec58ab94c

אלה התוצאות הראשונות מאיביי, אפשר לקנות 6 או 12 קופסאות שזה מין פלסטיק קטן עם חתיכה קטנטונת של נייר כסף כזה. אני קניתי 12 וזה לא הספיק אבל זה בטח בגלל הבקבוק של אורלי, אם משתמשים בבקבוק קטן יותר נגיד כמו ג'ייד אז סביר להניח ש12 יהיה מספיק. הנייר כסף מאוד מאוד עדין אז צריך להיזהר איתו, הוא גם נוטה להידבק לכל דבר אז להקפיד על כפפות ואיזהשהו כיסוי לאיפה שעושים את זה כי חתיכות יעופו לכל כיוון וזה יעשה קצת בלאגן. יש לי את אחד מהפלסטיקים האלה ששמים מתחת לצלחת(שחכתי איך אומרים את השם של זה בעברית) על השולחן ותמיד שאני מתעסקת בלקים אני עובדת על זה.

יש מלא כאלה באיביי וכולם אותו דבר למרות ששמתי לב שיש שם גם את המדבקות לציפורניים בכל מיני עיצובים ב4 שקלים ככה כולל משלוח, לא יודעת איך האיכות אבל.

yaelsn

New member
תראו מה קיבלתי!!!!!!!!

ההזמנה הגיעה מה זה מהר! הזמנתי בשלישי שעבר ואתמול הם כבר חיכו לי בדואר
כל אחד עלה לי 37 ש"ח במבצע המטורף של lookfantastic
(3 במחיר של 2 + 15% הנחה, והמשלוח חינם כרגיל)

משמאל לימין: lady muck, rosie lee, trout pout
בתמונה שלי הם לא נראים כאלה מרשימים אבל לפי הסווצ'ים באינטרנט הם מהממים!!!

אני מתלבטת אם להוריד את הלק ששמתי אתמול כדי לנסות אותם

Bonushkie

New member
עדיין יש מבצע?

לא מכירה את האתר הזה אבל משלוח חינם זה שווה אפילו שהמחירים שם לא זולים.

למעלה