אין לי גוון אסי אהוב ולכן טרם קניתי לקים שלהם
הצבעים יפים, אבל לא מצאתי בהם משהו מיוחד שאין לחברות אחרות ושיצדיק את מחירם הגבוה. היחיד שמצא חן בעיניי (וגם נמכר בארץ) הוא
Dive Bar ירוק קר מטאלי כהה ש
נראה מחליף צבעים בבקבוק אבל למרבה הצער לא על הציפורניים, לפי הדיווחים (לו זה היה המצב הייתי קונה אותו מזמן). אני מהרהרת בו מדי פעם, אבל הוא לא שווה 50 ש"ח מבחינתי (וגם לא 40). אם יהיה מבצע, הוא יהיה הראשון שאקנה, כנראה.
אגב, בזכות שאלתך מצאתי עכשיו את
המקור לכך שאין הבדל בגודל בין בקבוקי הסלון לבקבוקי הפארם:
Salon Essie bottles list the volume as .5oz and the Retail Essie bottles say .46oz. Even though the bottles look the same size there a difference of 1.5mL.
I was informed by a representative for Essie that there is no difference in the fill amount between Retail and Salon packaging. Due to a change in regulations brands are now required to list fill levels using 2-digits instead of rounding to a single digit. Essie bottles have always contained .46oz of polish and the bottles stating .5oz are being phased out.
(זו רשומה שקראתי לא מעט כי אני מתעניינת בגוון, ולאחרונה עלה כאן נושא תכולת הבקבוקים אבל לא זכרתי איפה קראתי על כך).
אני יכולה להמליץ בלב שלם על גימור המט הידוע של אסי: matte about you. הזמנתי אותו לפני כמה חודשים מאיביי בעסקה עם המייבש !good to go ואני מרוצה. השתמשתי בו לא מעט כדי להפוך לקים למט, הוא מתייבש מהר ועושה עבודה מצוינת. גם המייבש שקניתי איתו סבבה, אין לי טענות.