ESSIE - האהובים ביותר

Name Of a User

New member
ESSIE - האהובים ביותר

זוכרות את השרשור הגדול של גווני צ'יינה גלייז האהובים עליכן?

אז עכשיו מגיע עוד אחד, והפעם הגוונים האהובים עליכן של חברת ESSIE!
גם הפעם אתן מוזמנות לשרשר להודעה זו את הצבעים האהובים עליכן, כמובן בתוספת סווצ'ים.

תעשו חיים
סומכת עליכן שתפציצו

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי גוון אסי אהוב ולכן טרם קניתי לקים שלהם

הצבעים יפים, אבל לא מצאתי בהם משהו מיוחד שאין לחברות אחרות ושיצדיק את מחירם הגבוה. היחיד שמצא חן בעיניי (וגם נמכר בארץ) הוא Dive Bar ירוק קר מטאלי כהה שנראה מחליף צבעים בבקבוק אבל למרבה הצער לא על הציפורניים, לפי הדיווחים (לו זה היה המצב הייתי קונה אותו מזמן). אני מהרהרת בו מדי פעם, אבל הוא לא שווה 50 ש"ח מבחינתי (וגם לא 40). אם יהיה מבצע, הוא יהיה הראשון שאקנה, כנראה.

אגב, בזכות שאלתך מצאתי עכשיו את המקור לכך שאין הבדל בגודל בין בקבוקי הסלון לבקבוקי הפארם:
Salon Essie bottles list the volume as .5oz and the Retail Essie bottles say .46oz. Even though the bottles look the same size there a difference of 1.5mL.
I was informed by a representative for Essie that there is no difference in the fill amount between Retail and Salon packaging. Due to a change in regulations brands are now required to list fill levels using 2-digits instead of rounding to a single digit. Essie bottles have always contained .46oz of polish and the bottles stating .5oz are being phased out.

(זו רשומה שקראתי לא מעט כי אני מתעניינת בגוון, ולאחרונה עלה כאן נושא תכולת הבקבוקים אבל לא זכרתי איפה קראתי על כך).

אני יכולה להמליץ בלב שלם על גימור המט הידוע של אסי: matte about you. הזמנתי אותו לפני כמה חודשים מאיביי בעסקה עם המייבש !good to go ואני מרוצה. השתמשתי בו לא מעט כדי להפוך לקים למט, הוא מתייבש מהר ועושה עבודה מצוינת. גם המייבש שקניתי איתו סבבה, אין לי טענות.

Nakuro

New member
To buy or not to buy

עדין ומקסים
זהו בנתיים. לצערי טראנס העלו את המחיר של אסי ל6 דולר (מ4.5) מה שאותי מעצבן מאד, כך שלא בטוח שארכוש עוד לקים של החברה...אלא אם כן אמצא מחירים אטרקטיביים יותר

iefrat

New member
עדיין מתלבטת אם לקנות אותו או לא

כי ננזפתי שיש לי הרבה דיופים שלו, אבל כל אחד מיוחד בפני עצמו לא?

trilliane

Well-known member
מנהל
זה גוון אהוב עליי... אני חושבת לקנות דומה לו

לילך נוטה לוורוד זה צבע שמקסים אותי. יש לי כבר ורוד נוטה ללילך – Revlon Flirt אבל זה לא ממש "זה". כבר כמה חודשים שמתי עין על Orly petit four אבל כבר לא רואים אותו בארץ ויקר יחסית להזמין מחו"ל (לא מתחשק לי לשלם יותר מ-30 ש"ח כולל הכול). לאחרונה ראיתי את Barry M Berry Ice Cream אבל הם לא ממש אותו הדבר... כמובן, זה גם משתנה מתמונה לתמונה... מחפשים בגוגל ובכל תמונה זה נראה בגוון קצת שונה; קשה לדעת מי הכי מדויק.

Nakuro

New member
האמת שבמציאות הוא לא ככ נוטה לורוד

הגוון הרבה יותר קר.

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה (אם כי את אסי בכל מקרה לא הייתי קונה)

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, אותו אני כבר מכירה אבל הוא לילך רגיל

אני מחפשת לילך ורדרד, כאמור; תציצי בתמונות שקישרתי אליהן, זה לא אותו גוון.

hollypop girl

New member
אז אני יודעת שיש גולדן

רוז אחד שיכול להתאים לך, אבל איו לי מושג מה המספר...

trilliane

Well-known member
מנהל
אין צורך שתטרחי, לא אקנה עוד גולדן רוז

התאכזבתי מהפורמולות של שני הלקים שקניתי (דלילות למדי) ואני מוכנה לשלם קצת יותר ולקנות לק מחברה שאני מעריכה.

denush

New member
Pure Pearlfection

שהתחדשתי בו לא מזמן, מקולקציית האפקטים, אחד היפיפיים בעיניי...

Meitarii

New member
קיבלתי אותו בטעות במקום לק אחר שהזמנתי..

אם את מעוניינת בהחלפה בכיף:)

למעלה