Every February You'll be my Valentine

N o R i K o

New member
Every February You'll be my Valentine

כן חברים, אנחנו כבר בחודש האהבה והלבבות, הלא הוא פברואררר! אתם יודעים מה קורה אם עושים אהבה בפברואר?
יולדים בנובמבר... וכולנו יודעים מי מגיע בנובמבר

אז לפני שאאחל לכולנו חודש מלא אהבה, נזכיר לכם קצת את החודש האחרון, שבו אפילו עלינו טיפטיפונת בסטטיסטיקות על אף שירדנו במספר הכותבים

החודש היה אמור להיות חברתי, אבלללללל אנחנו לא אשמים שיש לנו כזו שחקנית מושלמת בתפקיד הראשי

שקטפה את גלובוס הזהב

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=166908913
ואת ה-SAG

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=167187870
ואת ה-PCA, שבו גם הסרט זכה

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=166833874
ואת ה-CCA, ולשם שינוי לא על 'אופטימיות' אלא על המשחקים

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=166875687
כבר ציינתי שהיא מועמדת לאוסקר...?

ולשניה ניזכר שיש לנו עוד שחקנים, ואחד מהם אפילו חגג יום הולדת החודש!

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=166888910
ותראו, יש גם תמונות ראשונות מהסרט!!!1

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=166824617

ובקיצור, אחרי המון חודשים גוססים הפאנדום לאט לאט מתעורר לתחייה, ואחרי שג'ן תיקח את האוסקר (מה, לא?
) אני מקווה שיצטרפו אלינו עוד אנשים להלל את יופיה וכישרונה

ולאלו שלא צריכים להצטרף כי הם כבר כאן - המון תודה!
זה פשוט מוכיח שהמקום הזה הוא כמו בית... גם אם קצת משעמם כבר אי אפשר לעזוב
אז תודה מיוחדת לדנה ומעין האדומות שלנו, וכמובן לכלללללל השאר

מאחלת לכולנו, נוכחים, מצטרפים וגם עתידים לבוא, חודש קסום ומלא אושר, אהבה וחלומות נעורים

אוהבת המון, נוי

N o R i K o

New member
התפקדות חודש פברואר!!!

שם:

תאריך לידה\גיל:

איזור חיוג\מיקום בעולם:

עיסוק:

מתוך הסדרה, קראתי את:

והכי אהבתי את:

הדמות האהובה עליי היא:

וחוץ ממנה, גם:

ספר החודש:

סדרת החודש:

סרט החודש:

דברים טובים שקרו החודש:

תוכניות לחודש הקרוב:

מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב:

חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב:

מילות סיכום\מסר לאומה:

ותמונה, לסיום:

יאללה חברים, שיהיה חודש 100מם, 100לף ו-100מייזינג

אוהבת אתכם D:

Ayelet 363

New member
מתפקדת

שם: איילת.
תאריך לידה\גיל: 17.09.1992
איזור חיוג\מיקום בעולם: חיפה.
עיסוק:

מתוך הסדרה, קראתי את: כולם.
והכי אהבתי את: HG.
הדמות האהובה עליי היא: קטניס.
וחוץ ממנה, גם: פיטה, פיניק, גייל.
ספר החודש: המלט.
סדרת החודש: באפי (סיימתי את הצפייה השנייה החודש
), אנג'ל, קאסל, דוקטור הו ועוד כמה.
סרט החודש: The Avengers.
דברים טובים שקרו החודש:
תוכניות לחודש הקרוב:
להירשם כבר ללימודים.
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: שאני אכתוב פה יותר.
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: גלי, האוונג'רס ולוקי, איך פגשתי את אמא, על טבעי, הארי פוטר. ברובם אני ממש קצת.
מילות סיכום\מסר לאומה:
ותמונה, לסיום:

גיני1998

New member
מתפקדת ^_^

שם: נועה
תאריך לידה\גיל: 14 וחצי D:
איזור חיוג\מיקום בעולם: פאנם.סתם לא.חולון
עיסוק: תלמידה ממורמרת
מתוך הסדרה, קראתי את: כולםםםם
*צחוק פסיכופטי*-שאריות ממוקינג'יי
והכי אהבתי את: הראשון
הדמות האהובה עליי היא: פיניק הווו פיניק

וחוץ ממנה, גם: פוקספייס\גייל.התחרות קשה
ספר החודש: קוראת את יומנה של קופאית,נחמד
סדרת החודש: התחלתי את איך פגשתי את אמא. בארני ♥_♥
סרט החודש: pitch perfect רק בעקבות הפסקול
דברים טובים שקרו החודש: השלמה והתקרבות לחבר טוב,התגעגעתי אליו
תוכניות לחודש הקרוב: לחזור לפורום,לחזור לקרוא כמו פעם
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: הרבה פעילות

חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: ....שום מקום ><
מילות סיכום\מסר לאומה:

ותמונה, לסיום:

pennylane11

New member
לא חחח אל תיבהלי,

אני פשוט 15 מחולון והעיר הזאת לא גדולה מדי

pennylane11

New member
זה רוקן לי את ההודעה, טיפש.

שם: מעין
תאריך לידה\גיל: 15
איזור חיוג\מיקום בעולם: 03
עיסוק: עבד לבית הספר, כיתה י"א.
מתוך הסדרה, קראתי את: כולם
והכי אהבתי את: הראשון
הדמות האהובה עליי היא: פיניק
וחוץ ממנה, גם: גייל, השניים האלה מחליפים מקומות בתור הדמות האהובה עליי, אבל זה הם.
ספר החודש: מקריאתי החודש: המון ג'ון גרין (אבל מה חדש בזה, באמת), גאווה ודעה קדומה (שהיה נהדר! אהבתי מאוד), אבק כוכבים בתרגום לעברית (כי היה אותו בבית מהספריה איכשהו והגעתי לקרוא אותו. הזכיר לי שוב למה גיימן צריך לקרוא בשפת מקור), ועכשיו בסצנה חמישית מערכה ראשונה של רומיאו ויוליה, אנגלית. זה הנסיון השייקספירי הראשון שלי באנגלית בגרסה האמיתית עם השפה שלו והכל, קראתי כמובן את המחזה הרבה פעמים אבל אף פעם לא בגרסה האמיתית, באנגלית השייקספירית והפואטית, ואני חייבת להודות שזה מדהים אותי.
סדרת החודש: טוב, אני יכולה להגיד דוקטור הו וקאסל ופיירפליי שתמיד ישארו סדרות נפלאות, אבל החודש אבקש לצאת מהרגיל ולהגיד שני דברים: הראשון, סטארגייט SG1, שהחודש נזכרתי כמה טובה היא כי היא קופצת לי לדאש בטאמבלר כל הזמן. הסדרה הראשונה שבאמת הייתה פאנדום שלי, ובאמת שאני ממליצה עליה מכל הלב לאוהבי הסגנון. והשנייה לא ממש סדרת טלוויזיה, היא ווב סרייס שאם דיברתם איתי בחודש האחרון ודאי שמעתם עליה, וקוראים לה הליזי בנט דייריז. זה עיבוד ממש מוצלח ועכשווי לגאווה ודעה קדומה שעשוי בתור וולוגים של ליזי בנט. הליזי\דארסי שם ממש מקסים, אבל זה הרבה מעבר. השינויים מהקאנון פשוט מדהימים, והמשחק נפלא, וככל שמתקדמים עלילתית זה רק משתפר הרבה יותר. אני ממש מחכה לפרק כל הזמן, מהשנייה שסיימתי לראות אני כבר רוצה את הבא. זה ממש נהדר. אם אתם רוצים לראות- יש רשימת השמעה של הכל ביוטיוב.
סרט החודש: ראיתי מוקדם יותר השבוע את The Breakfast Club במקביל עם הדר, והוא היה מגניב.
דברים טובים שקרו החודש: הקמתי ערוץ יוטיוב עם חברים שלי, והוא ממש מצליח וזה נורא כיף. וחוץ מזה האנק גרין הכיר בקיומי, שזה תמיד נפלא.
תוכניות לחודש הקרוב: ללמוד. הרבה. מאוד. אע. וכנס TIMEMUN ענק של שלושה ימים אומייגאד אני אמות. ובטווח הקרוב קצת יותר, מפגש פורום קאסל ביום שני!
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: אותי. כי באמת. אני לא פה מספיק. אני לא בשום מקום שהוא לא בית הספר מספיק לאחרונה :(
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: 1526 (האנטומיה) ו2316 (קאסל), אבל לפעמים גם 2318 (המפץ), 2320 (שרלוק), 1649 (דוקטור הו), 160 (ה"פ), 414 (פאנפיקים ופאנארטים), וסמויה כללית כזאת ב161 (מד"ב ופנטזיה) ו438 (כותבי מד"ב ופנטזיה).
מילות סיכום\מסר לאומה: אל תלכו לכיתה י"א. כיתה י"א זה מיותר. תשבו בבית ותראו דוקטור הו במקום.

Ayelet 363

New member
TIMEMUN? אדיר!!!

נראה לי שאנסה את הליזי בנז דייריז בקרוב. שמעתי על זה כבר לפני כמה זמן ואני אוהבת את גאווה ודעה קדומה.
ואני גם חייבת לראות את סטארגייט, אבל זה יהיה בעוד הרבה זמן כנראה.

pennylane11

New member
זה באמת אדיר!

את מכירה את הפרוייקט?
הליזי בנט דייריז ממש מומלץ אם את רוצה שיברון לב פסיכי. זה ממש טוב ועשוי נהדר ושובר את הלב שלי אפילו שאני יודעת בדיוק מה הולך לקרות. כבר אמרתי שליזי ודארסי זה OTP?
כנ"ל על סטארגייט. זה מעולה ומומלץ בטירוף.

Ayelet 363

New member
השתתפתי בזה פעמיים

תודה על ההמלצות. אולי אם אדחה צפייה בשתי סדרות אחרות שתכננתי כנראה לראות קודם (Once Upon a Time, והסדרה הישנה של דוקטור הו, שהתחלתי אבל אני עדיין ממש בהתחלה שלה ומתקדמת בקצב ממש איטי) וקריאה של כמה דברים שרציתי לסיים אולי בכל זאת אוכל להתחיל בקרוב, אם לא אמצא עבודה סוף סוף, למרות שסטארגייט נשמע לי ממש ארוך...

pennylane11

New member
וואלה?

הכנס ב17 בפברואר (אוי אלוהים ישמור עוד שבועיים אין לי אוויר רק מלחשוב על זה) יהיה הראשון שלי ואני ממש מתרגשת! אני אקוסוק של פורטוגל ואני ממש מקווה שיהיה בסדר. יש לך טיפים למישהי שבקושי מסוגלת לדבר עם אנשים שהיא מכירה, שלא נדבר על לעמוד מול קהל ולדבר רק אנגלית על מצב החינוך והתברואה בפורטוגל?

סטארגייט באמת ארוך. ליזי בנט לעומת זאת אפשר (ותאמיני לי, כי זה מנסיון אישי) לסיים ביום אחד של מרתון...

Ayelet 363

New member
אין לי ממש טיפים

אבל גם אני בקושי מסוגלת לדבר עם אנשים שאני מכירה, וממש ממש גמגמתי שם ("ממש ממש" אומר הרבה, בהתחשב בזה שרוב הזמן יש לי בעיות בהגייה, גם אם אני לא בלחץ גדול), ובכל זאת מאוד נהינתי.
אני חושבת שמה שהכי עזר לי היה שניסיתי להיכנס לזה כמה שיותר בהתלהבות דווקא. לנסות להכיר אנשים למרות שזה מפחיד, גם אם את לא מצליחה להעביר החלטה אז לנסות להעביר דברים כסעיפים של אנשים אחרים.
בפעמים שבהן שכנעתי את עצמי לנסות לדבר למרות כמה שזה הרתיע אותי אני חושבת שהכי נהינתי.

בסופו של דבר, בשתי השנים שהייתי שם, אף פעם לא הצלחתי להעביר החלטה או שום דבר רציני, וגם לצערי לא שמרתי על קשר עם אף אחד משם, וגם אם לא, ממש נהינתי למרות הכל, ואם לסמוך על מה שראש הועדהה שלי אמר לי בשנה השנייה שלי שם מתישהו כשהוא עבר לידי, הייתי טובה, וזה למרות שרוב מה שאני זוכרת מכל מה שאמרתי שם ומכל מה שניסיתי לעשות הם גמגומים ודברים שלא הצליחו. אני חושבת שזו החוויה הכי כיפית שלי מהתיכון.

pennylane11

New member
איזה ועידות ומדינות היית?

אני ממש מקווה שיהיה לי בסדר, אני לא יודעת. אני לא מאוד נוחה עם אנשים אחרים ובמיוחד במקום כזה. המפף.
אני כמובן אספר אחר כך איך היה D:

Ayelet 363

New member
גם אני כזו

הייתי יפן- איכות הסביבה ואחר כך צרפת- איכות הסביבה (זה היה צירוף מקרים).

E l S i

New member
I'd have to tell my daddy if I can

שם: יעל (אנשים התחילו לקרוא לי סיבי. אני באמת לא יודעת מה לחשוב על זה)
איזור חיוג\מיקום בעולם: איפה שיש

עיסוק:
מרגישה לפעמים כמו
ולפעמים כמו
ובדרך כלל רוצה

מתוך הסדרה, קראתי את: כולם, בדרך לדעת את התלקחות בע"פ מרוב פעמים שקראתי אותו
והכי אהבתי את: משחקי הרעב
הדמות האהובה עליי היא: גייל היחיד שאני נזכרת בו מדי פעם בזמן האחרון
וחוץ ממנה, גם: נדמה לי שאני בגמילה
ספר החודש: בתקווה לסיים היום את התפסן בשדה השיפון כי באמת שבקושי קראתי החודש ואני מתגעגעת
הו אבל יעל כתבה פיק אנדרו/ג'סי בעברית וכל כך התרגשתי והתגאתי
סדרת החודש: מצב האומה הייתה חזקה, ואיך פגשתי את אמא בכלל (איזה מגניב זה לראות סדרות שבאמת משודרות עכשיו!)
סרט החודש: ראיתי חצי מהאבנג'רס. לא התלהבתי והייתי עייפה מכדי להמשיך
דברים טובים שקרו החודש: היה חודש טוב מאוד, אני לא יכולה לפרט הרבה אה והצבעתי בבחירות

תוכניות לחודש הקרוב: יהיה חודש טוב ומעניין, אני לא יכולה לפרט הרבה

מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: יותר משני עמודים. (מותר לבקש גם אם אני יכולה לכתוב רק בשו"שים, נכון? נכון?!)
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: לא בבית? אבל כן: ב414, 344,2208
מילות סיכום\מסר לאומה:
ותמונה, לסיום: העץ שלנו מלא לימונים, ואמא הכינה פאי לימון כל שבוע החודש, ואתמול היא היכנה פאי שוקולימון וזה הפאי הכי גאוני וטעים אי פעם

למעלה