בתור בחורה
למרות שאני לא בטוחה עד כמה אני דוגמה למשהו, כי אני די דפוקה בקטע של רומנטיקה (כפי שאפשר להבין מעצם העובדה שאני נוכחת בפורום הזה), אני אישית שונאת שונאת שונאת שמתחילים איתי באגרסיביות ועם עודף ביטחון עצמי.
אם אני עם חברות שלי בפאב, ופתאום ניגש אלי בחור עם איזה משפט פתיחה עלוב (החברה של אומנות הפיתוי פשוט משתלטים על תל אביב...), אני ממש לא אקח את זה ברצינות, ובשנייה שהוא ילך אני וחברות שלי נריץ עליו צחוקים מטורפים. למה? כי זה ברור מדי, קלישאתי מדי, קריפי מדי וסתם גורם להרגיש כאילו אני אחת מאלף שהוא פנה אליהן באותו ערב בניסיון לפגוע.
בקיצור, שלא תעז אפילו להשתמש במשפטי פתיחה או לשחק אותה כאילו אתה מגה בטוח (בחיי שאין דבר יותר מעצבן מבחור שניגש מאחור כאילו הוא בעל המקום ושואל איזה שאלה רנדומאלית ולא קשורה לחיים). העיקר שזה לא יהיה ברור מדי שאתה מתחיל איתה - נגיד, אם זה בבר, תתקרב לאזור שלה וסתם תתחיל לדבר איתה. אם היא עם חברות אז תתייחס לכולן כמובן. ובאופן כללי, תגרום לזה להראות יותר כמו סתם שיחה נחמדה כזאת. אם יש חיבור והבחורה צוחקת וזורמת, פשוט תבקש ממנה את הטלפון או הפייסבוק. אין שום סיבה שהיא לא תסכים אם השיחה הלכה טוב.