

הכנתי קינואה עם ירקות
ושמחה לשתף אתכם במתכון

החומרים :
•1 כוס קינואה
•מעט שמן לטיגון הירקות
•בצל בינוני קצוץ
•כרובית מפורקת לפרחים קטנים
•2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
•2 קישואים קלופים וחתוכים לקוביות
•מלח לפי הטעם
•פלפל שחור לפי הטעם
•2 כוסות מים
•אפשר לגוון עם עשבי תיבול -פטרוזיליה קצוצה/כוסברה/מרווה
אופן ההכנה :
•שוטפים כמה פעמים את הקינואה .
•בסיר מטגנים עד הזהבה את הבצל במעט שמן , מוסיפים את הכרובית,הגזר והקישואים ומטגנים קלות מערבבים מדיי פעם.
•מוסיפים את הקינואה ומערבבים היחד.
•מוסיפים את המים ,התבלינים ועשבי התיבול.
•מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ללהבה קטנה.
•מבשלים עד שהירקות רכים והקינואה מוכנה.