סכמ"ש וחג האבה שמח
לב|

סכמ"ש וחג האבה שמח
לב|

מה דעתכם על וולנטיין? חג אהבה או המצאה של הולמרק?

היום הכי טוב בשבוע?
היום הפחות טוב השבוע?
ציטוט השבוע?
סדרת השבוע?
ספר השבוע?
תוכנית לחג האהבה?
תמונת השבוע?

סכמ"ש

מה דעתכם על וולנטיין? חג אהבה או המצאה של הולמרק? אין לי שום דעה על וולנטיין לכאן או לכאן. לכל תרבות ומדינה יש את יום האהבה, וזה עוד יום שהפך להיות רשמי בכל המדינות, לא רואה את ההבדל בינו לבין ט"ו באב למשל...... אבל כאן לגמרי נסחפו עם החג. כמובן שבכיתה עושים מסיבה, וכל ילד צריך להביא ברכה לחברים שלו, ומכינים תיבת דואר וולנטיין (כן זו מסחטת כספים מצד אחד, מצד שני כל דבר עולה גרושיםעבור ילדים, המבוגרים זה כבר סיפור אחר לגמרי) בכל אופן, הבנות שלי כתבו 29 כרטיסי ברכה כל אחת עבור החברים שלהן, וקישטו את התיבות דואר שהכנתי עבורן, מחכה לאסוף אותן היום עם ערימת ממתקים, מקווה שלפחות חלק מההורים יתנו עפרונות או קעקועים ולא סוכריות.....

היום הכי טוב בשבוע? נראה לי אתמול, סתם היה נחמד

היום הפחות טוב השבוע?אתמול בלילה. החתול החליט לנקום בבנות שלי שמציקות לו כבר חצי שנה, ובלילות הוא קופץ עליהן, שורט להן את הרגליים, קופץ על השידות שלהן, ועושה המון רעש. הן באות אלי כמעט כל לילה, ואתמול בלילה נשבר שיא העצבים שלי, הוא קפץ על הדלת הסגורה שלהן והעיר אותן. חצי לילה בילתי בישיבה מול הדלת שלהן וגירשתי אותו..... אני מוכנה להעיף אותו מהבית, אבל בעלי החליט לסגור אותו בחדר אחר בבית בלילות.

ציטוט השבוע? חוגגים אצלנו את שבוע הנשיאים. יש מלא פרסומות למכירות מיוחדות לכבוד שבוע הנשיאים. שאלתי את הבכורה שלי מה זה יום הנשיאים והיא ענתה "to celebrate the president 's birthday there is a a price sale" ואז היא שאלה אם אני רוצה לקנות לנו מזרון או אוטו חדשים, כי יש מבצע ממש טוב.

סדרת השבוע? הבית הלבן. וואו....

ספר השבוע? מלכת היופי של ירושלים מאת שרית ישי-לוי

תוכנית לחג האהבה?אין

תמונת השבוע? יש בצורת בדרום קליפורניה, וכן הפריחה התחילה מאוד מוקדם השנה. כלכך יפה, ועוד יותר עצוב

ממש כמו אצלנו

ראיתי בחדשות שהתחילה הפריחה שאמורה להגיע לפני פסח.
עצוב שאין ממש חורף כי אני אוהבת אותו.

תעדכני מה הבנות קיבלו בסוף בתיבה, האמת שהרעיון מקסים.
חמודה עם המזרון והאוטו.

אני עדיין מחכה לחפירות על הבית הלבן......

Macphista

New member
לא מעיפים חתול!

זה חתול צעיר נכון? אם כן, זה יעבור לו. הם משחקים ומשתוללים פחות ככל שהם מתבגרים וכלל שהם מתבייתים.
דבר שני- הוא רוצה לשחק. משעמם לו והוא רוצה לשחק.
פתרון ראשון- להביא עוד חתול. שני חתולים מעסיקים את עצמם אחד עם השני יופי ופחות מטרידים את הבעלים שלהם.
פתרון שני- לעייף אותו. לשחק איתו מלא מלא מלא לפני שכולם הולכים לישון. צעצועים, ריצות, קפיצות, בלגנים. ממש כמו ילד.
החתול שלי מזה הרבה מאוד שנים, ישן רצוף כל הלילה. לפעמים הוא מתעורר בסביבות 5 בבוקר ומבקש לצאת החוצה. אבל לך יש חתול בית לחלוטין שלא יוצא החוצה אז הוא יכול לקום בחמש בכיף, לאכול, לשתות ולדרוש תשומת לב. עם הזמן הוא ידרוש תשומת לב פחות ואחרי שיקום ילך לשחק בלוח הגירוד שלו או במבנה אחר שיש לו לשחק איתו בלעדכם.

ברור שלא מעיפים חתול

אמרתי את זה אחרי לילה מאוד קשה, בעצם לילות מאוד קשים. לא יודעת אם את זוכרת, אבל יש לו אחות, והם משחקים כל היום בבית שלנו, לא משמעם לו בכלל את לא מבינה איזה מרחב יש לו לרוץ בבית.... וכמה עכברים, כדורים, ו2 מבנים די מפוארים לשחק בהם, ועדיין אני מאמינה שהוא נוקם בבנות, ואני ממש לא מאשימה אותו.

Macphista

New member
נכון, זכרתי שני גורים

אבל דיברת רק על אחד אז חשבתי שאולי זה היה מישהו אחר.

ובכן... צריך לחנך את הבנות!

עכשיו הרווקה חסרת ילדים עם חתול די זקן שלא עושה בעיות תפסיק לתת הוראות לאנשים אחרים שיודעים יותר ממנה...

Macphista

New member
מסכמ"שת

מן הסתם זו המצאה, אבל חגיגית הקפיטליזם הזו לא מפריע לי. זה מה שאנחנו עושים היום- מביעים את עצמנו באמצעות קניות- אז למה שלא נביע את אהבתנו באמצעות מתנות והוצאות כספיות אחרות?

היום הכי טוב בשבוע? יום רביעי. הייתי במוזיאון הקומיקס והיה כיף.
היום הפחות טוב השבוע? יום שלישי. היה פשוט רע.
ציטוט השבוע? המלכה האדומה אמרה משהו שצרם לי, הוא אמרה משהו לגבי ככה משחקים במשחקי השחמט. וזה היה לחלוטין על משקל משפט של סרסיי במשחק הכס. לא זוכרת את המשפט שאנסטסיה אמרה בדיוק. המשפט של סרסיי מצוטט מטה.
סדרת השבוע? סיימתי את העונה השלישית של אבודים ושובר שורות. זה מצחיק, שובר שורות הגיונית יותר ומעניינת, אבל האבודים האלה מטרידים את מחשבתי הרבה יותר.
ספר השבוע? "הדור השני" של מישל קישקה. רומן גראפי אוטוביוגרפי על ההתמודדות שלו עם זכרונות השואה של אביו. זה כתוב (ומצוייר) במלא הומור ואני ממליצה מאוד.
תוכנית לחג האהבה? מאחר ואני לא מאוהבת באף אחד אני מניחה שליום הזה אין יותר מדי משמעות עבורי.
תמונת השבוע? אצרף תמונה של עמוד מ"הדור השני" להמחשה, אני מקווה שזה יצא קריא.

Macphista

New member
ובכן

הטקסט מעל התמונה: "בספרייה של אבא היו ספרים על מלחמת העולם השנייה, על היטלר, על השואה, שעוד לא קראו לה השואה. הייתי מדפדף בהם ומחפש אותו בתצלומים... אך לשווא!"
בצד ימין- "כאילו הייתי חייב לראות אותו במו עיני כדי להאמין"
מתחת לתמונה יש כיתוב של "שחרור מחנה בוכנוואלד 11 לאפריל 1945" ומידע מי שחרר ושאלי ויזל נמצא בקומה השנייה בתמונה.
ועל התמונה עצמה שהילד חיפש את אביו כתוב "זה בכלל לא הוא" "וזה לא" "גם זה לא הוא!" "וזה בשום אופן לא!" "לא ולא!" "ואפילו זה לא הוא".

כאן יש עוד תמונות מהספר- http://nuritha.co.il/he/node/13147

Macphista

New member
אנ'לא מבינה

לאיזה בדיחה אתה מתייחס...
בעמוד הקודם יש התחלה של בדיחה- האבא אומר שהמרק הזה מזכיר לו את אושוויץ, הילדים שואלים למה, ואז ברובריקה הראשונה בעמוד הזה הוא אומר- כי לא היה כזה מרק באושוויץ!
בדיחה של ניצולים כנראה...
מעבר לזה... אין ממש בדיחה בעמוד.

אבל כל הספר הוא הומוריסטי, מעין הומור שחור.

shirush3

New member

אמ... נחמד? יש משהו כיפי באווירה(
)

היום הכי טוב בשבוע? *בלאק אאוט לכל השבוע* סופשבוע היה ממש כיף מינוס כאבי ראש
ואתמול היה לי חשק לאפות אז הכנתי עוגת גבינה עם תותים
אה... כן... היו כל מיני מפגשים עם חברים. היה כיף.
היום הפחות טוב השבוע? ביום חמישי בעבודה היה יחסית רגוע, אבל קיבלתי לקוח גדול שלנו שהביא מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כסף קטן עם מלאאאאאאאאאא מטבעות לא שלנו ומלאאאאאאאאא כסף מעורבב ואם יש משהו שיכול להוציא אותי מהשלווה שלי זה כסף קטן
זה גם שיגע את המכונה ואח"כ לא התאימו לי כמה שקלים וזה שיגע אותי
(יש לי שריטה קשה בנושא
) צרות של טלרים#
ציטוט השבוע?"______________________ " מה שעובר לי בראש במשך השבוע
סדרת השבוע? הייבן וסבורגטורי
ספר השבוע? עיר של מלאכים נופלים
תוכנית לחג האהבה? לא היה משהו מיוחד... ידידה של חבר שלי עשתה יום הולדת והיה דווקא נחמד

תמונת השבוע? -

זה היה התחום שלי

שנתיים וחצי הייתי טלרית וכל נושא המעות היה רק אצלי, כל הפריטות שאנשים ועסקים הביאו וגם הכנות של מטבעות לעסקים. זה היה חתיכת כאב ראש, היה ניסיון לעבוד עם המדחנים של העירייה פעמיים אבל אחרי הפעם השנייה אמרתי שאני לא מוכנה לעשות את זה שוב ואם הם רוצים שיעבירו את התפקיד למישהו אחר, לשמחתי הם סירבו לעירייה.
זה ממש כאב ראש.

shirush3

New member
זה זוועה!

הלקוח הזה מגיע אלי ספציפית כל שבוע (זה משהו שהתחיל בחודש האחרון) ובד"כ הכסף מגיע מהם ממש מסודר והפעם, כמו שהעובדת השניה קראה לזה, הם עשו סלט מיונז
וזה לא הספיק אז גם אחת השקיות שלהם נשפכה לי... וואוו עולה לי בחזרה החום רק מלחשוב על זה שוב

ד"א השנה הוציאו אצלנו פעולה חדשה לפריטה שדיי מסדרת את כל התהליך וגם התחילו לקחת על הפעולה עצמה עמלה

כאילו אם מישהו רוצה לפרוט שטר של 100 ל2 של 50 זה עולה עמלת שורה!
דיי הפסקנו לפרוט כסף לאנשים חוץ מהלקוחות שעובדים איתנו

עונה

יום מיותר... |רווק|

היום הכי טוב בשבוע? חמישי- יצאנו הביתה.
היום הפחות טוב השבוע? שישי- הייתי חולה...
ציטוט השבוע? "יש לכם מעכשיו 10 דקות! דקה להגיע לאוהלים, 7 דקות מטכליות לעלות על מדי ב', 2 דקות לאחסן אפודים ותיקים בשירותים ועוד דקה לעמוד לי ב-ח'"
סדרת השבוע? >.>
ספר השבוע? משתה לעורבים [לפחות אני קורא...]
תוכנית לחג האהבה? Oo

למעלה