סכמ"ש
מה דעתכם על וולנטיין? חג אהבה או המצאה של הולמרק? אין לי שום דעה על וולנטיין לכאן או לכאן. לכל תרבות ומדינה יש את יום האהבה, וזה עוד יום שהפך להיות רשמי בכל המדינות, לא רואה את ההבדל בינו לבין ט"ו באב למשל...... אבל כאן לגמרי נסחפו עם החג. כמובן שבכיתה עושים מסיבה, וכל ילד צריך להביא ברכה לחברים שלו, ומכינים תיבת דואר וולנטיין (כן זו מסחטת כספים מצד אחד, מצד שני כל דבר עולה גרושיםעבור ילדים, המבוגרים זה כבר סיפור אחר לגמרי) בכל אופן, הבנות שלי כתבו 29 כרטיסי ברכה כל אחת עבור החברים שלהן, וקישטו את התיבות דואר שהכנתי עבורן, מחכה לאסוף אותן היום עם ערימת ממתקים, מקווה שלפחות חלק מההורים יתנו עפרונות או קעקועים ולא סוכריות.....
היום הכי טוב בשבוע? נראה לי אתמול, סתם היה נחמד
היום הפחות טוב השבוע?אתמול בלילה. החתול החליט לנקום בבנות שלי שמציקות לו כבר חצי שנה, ובלילות הוא קופץ עליהן, שורט להן את הרגליים, קופץ על השידות שלהן, ועושה המון רעש. הן באות אלי כמעט כל לילה, ואתמול בלילה נשבר שיא העצבים שלי, הוא קפץ על הדלת הסגורה שלהן והעיר אותן. חצי לילה בילתי בישיבה מול הדלת שלהן וגירשתי אותו..... אני מוכנה להעיף אותו מהבית, אבל בעלי החליט לסגור אותו בחדר אחר בבית בלילות.
ציטוט השבוע? חוגגים אצלנו את שבוע הנשיאים. יש מלא פרסומות למכירות מיוחדות לכבוד שבוע הנשיאים. שאלתי את הבכורה שלי מה זה יום הנשיאים והיא ענתה "to celebrate the president 's birthday there is a a price sale" ואז היא שאלה אם אני רוצה לקנות לנו מזרון או אוטו חדשים, כי יש מבצע ממש טוב.
סדרת השבוע? הבית הלבן. וואו....
ספר השבוע? מלכת היופי של ירושלים מאת שרית ישי-לוי
תוכנית לחג האהבה?אין
תמונת השבוע? יש בצורת בדרום קליפורניה, וכן הפריחה התחילה מאוד מוקדם השנה. כלכך יפה, ועוד יותר עצוב