riki yot levi

New member

פעמיים בשנה הצוות הזה, הצוות שכל השנה אחד אחד הם נכנסים
לשנתם השישים ואחת... ילידי 1957 ברובם... טחד מהם לא מאוחר יותר, נפגש לפגישה מיוחדת במינה... מטז שהיו לאזרחים ועד היום הזה ממש...
פעמיים בשנה שוחטים עגל... כשהגברים אחראים על כל הביצוע... מתחילה ועד להגשת קערת המים והקנקן לנוחות שטיפת ידי הנשים שכל עניין כאן בשיחות על כל נושא נשי שמעניין נשים... והם? מכינים את העגל... מפרקים, יניחו על המנגלים... סלטים? באחריותם... כמו הפלפל המלח... והלחם... ואם נניח שהבנימין שלי... שמכיר את העניין מאז לידתו... יבקש להיות??? יאמרו לו כמובן 'אין בעיה' רק שמקומו יהיה - נכון...
לצד הנשים...
אז הגברים - הגיבורים (האמיתיים) של פעם יכולים להרגיש הכי טוב בעולם... הכי נינוחים שבעולם...
וזה יכול להיות בין גברים שנתנו (ולא פעם אחת) את חייהם זה בעבור זה... וזה בעבור זה... שבעבור ההוא... בעבורי.
גברים של פעם. קודים שאת לא מוצאת כאלה כיום... היום... ואולי עסקינן ב'אי' של לוחמים וזו היא להם הצלקת???

אלה שאין ולא יהיו גבולות לתת... כולם בעבור כולם וזו לא סיסמא או קלישאה... זה זה!
ובכל פעם גבול נפרץ...
כשהשנה מסיבות החלפה החצי שנתית לא מתקיימת בחול המועד כמו תמיד... אלה הכל מתחיל ומסתיים בערב חג עד מוצאי... ולחבורה יש את 'רב החבורה'... זה הקיבוצניק שחזר לפני... , זה שלמעשה חיתן אותם... זה שחתך לבנים הזכרים שלהם... השיא את הזכרים שפרחו ועוד יפרחו מהקינים... והבנות שפרחו ותפרחנה... ומי שמבקש קדיש על הוריו... ומי שמבקש מגשר הוגן... ובעל דעה...
והרב כאחד הלוחמים הוא שמקפיד עליהם בעניינים של כשרות וכו'. והנה חג... ומחירי הצימרים בצפון בשיאי שיאים... והחברים אותם אכנה כאן בשם אביב ואביבה... סגרו את הצמרים בפני זרים לשמחת התורה השנה... הכל למען החברה... לא יאומן... לא יאומן... לא יאומן...

וזו לא בראשונה...

וכך כאשר אני מכינה את עצמי למפגש... ובעיקר לשינה תחת כיפת השמים... או באוהל... דואגת לחומר נגד עקיצות יתושים ושאר... והנה אני לא רק בצימר מפנק... סבונים ריחניים... ונרות של רומנטיקה... - ג'קוזי.

רק היושב במרומים בכבודו יודע... כמה שאני אוהבת ג'קוזי...
אם למות? נכון.
ואם הזמנתי את האיש שלי - כשחזר מענייני הבשר והמנגלים...
אלי... אל המים החמים... הקופצים... המלטפים... ה... גרגרגרגרררררררררררר... האלה...

לא זה לא עניין לאף אחד - בעולם...

אז הלילה ירקדו כל הלילה... ונאכל בשר... כל הלילה...
ומחר נמשיך... לשוחח ולסעוד ולהגיד ברוך השם...

כי זו אהבה -

למעלה