La nova venonta programo en la Klubo Josi ?emer

La nova venonta programo en la Klubo Josi ?emer

Karaj geamikoj,

Ni gxojas inviti vin al nia venonta renkontigxo en la Klubo Josi Sxemer, mardon, 25.11.14, al speciala programo.

La proksiman mardon ni gastigos d-rinon Agnieszka Jagodzi?ska el Pollando, Universitato de Vroclavo, kiu prezentos al ni sian prelegon:

Ludoviko Zamenhof kaj la "Juda Demando": de judeco al universaleco,

La prelego temos pri la religiaj kreajxoj de Zamenhof: la Hilelismo, kiu poste sxangxigxis al Homaranismo.
La prelego estos en la hebrea lingvo.

Vi cxiuj estas bonvenaj.

Amike,
Mihxal kaj Eldad

שימו לב לשינוי בתוכנית המועדון ליום שלישי הקרוב

חברים יקרים,

אנחנו שמחים להזמינכם למפגש הקרוב של המועדון ביום שלישי הקרוב, 25.11.14, שבו נארח הפעם את ד"ר אגניישקה יגודז'ינסקה מאוניברסיטת ורוצלב בפולין.

נושא הרצאתה של ד"ר יגודז'ינסקה:
לודוויג זמנהוף והשאלה היהודית: מיהדות לאוניברסליזם

ההרצאה תעסוק בניסיונו של זמנהוף ליצור מערכת דתית שתתאים לכל אדם באשר הוא, ההלליזם, Hilelismo, שבהמשך הפך להומרניזם, Homaranismo.

ההרצאה תינתן בעברית, ותתחיל, כרגיל, בשעה 18:00, במועדון ביכורי העתים (מול בית מפעל הפיס).

כולכם מוזמנים.

נשמח לראותכם,
אלדד ומיכל

Eldad S

New member
אתם מוזמנים למפגש המועדון

ביום שלישי הקרוב במועדון האספרנטו במרכז ביכורי העתים בתל אביב.
ההרצאה תינתן הפעם בעברית, מפי חוקרת פולנייה מאוניברסיטת ורוצלב. ראו פרטים לעיל.

פרסמתי את האירוע בפייסבוק

לינק לדף האירוע בפייסבוק
מצד אחד אני מקווה שיגיעו המונים, מצד שני אני לא יודע איך נסתדר בחדר הקטן אם ההמונים יגיעו! (בינתיים רק צעירה אחת אישרה שתגיע, ועוד דוקטור אחד שנראה לי בכלל שהוא בפריז...)

Eldad S

New member
תודה רבה, עודד.

אני מקווה שהחבר'ה לא יגיעו בהמוניהם, כי החדר באמת קטן, ומספיק בקושי למשהו כמו 25 איש.

&nbsp

DoronModan

New member
אני מציע לשכור את האולם הגדול של בית ציוני אמריקה הסמוך

שיעלה כמה שיעלה.

סתם.... נראה לי שהחדר הצנוע שלנו בביכורי העיתים יספיק בהחלט. ואם יגיע אורח או שניים - מה טוב.
בלי קשר, כל הכבוד על היזמה, עודד. אף פעם אי אפשר לדעת.

יש כבר 5 שאישרו הגעה

Yigal Bin-Nun (אבל לדעתי הוא בפריז ויהיה עמנו רק ברוחו)
Marilin Marilin
David Aharon
Iddo Lev
Shiri Gelberg
ועוד שלושה כתבו שאולי יגיעו.
&nbsp
אגב, חשבתי שיכול להיות טוב אם ההרצאה תעלה ליוטיוב, לטובת אנשי הפזורה ודורות העתיד. אתה חושבים שז'אן פיירו ירצה או יוכל להפיק זאת?
&nbsp

DoronModan

New member
יש מצב, תציע לג'אן פיירו (ב-ג')

יופי, נחמד מאוד שהיתה תגובה, ומי ייתן שיהיו עוד וגם שיבוא.

Eldad S

New member
לא ג'אן פיירו לא יכול להפיק זאת,

ויש סבירות גבוהה שהוא ייאלץ להיעדר מהערב, עקב התחייבויות קודמות (הוא מתחיל ללמד נוער מחונן, בעניין אספרנטו).
אני כבר הפניתי אליו שאלה בעניין זה, לפני כמה ימים.

DoronModan

New member
עודד אולי תצלם את זה אתה

אפילו באמצעים פשוטים?
ג'אן פיירו יוכל לקבל את חומר הגלם, ואם פעם ירצה לעשות עם זה משהו ולהלביש את חומר הגלם במחלצות פאר, כפי שרק הוא יודע, הוא יוכל.

למעלה