עד עצם 3X14

Macphista

New member
איזה כיף!

איזה כיף לקבל פרק טוב, אחרי פרק טוב, אחרי פרק טוב.
סיפור ריפונזל פחות עניין אותי. קצת הצחיק אותי כשצ'רמינג החזיר את ריפונזל לארמון ובל ורג'ינה עמדו אחת ליד השנייה, כל אחת יותר מגונדרת מהשנייה, והיוו מעין וילון הזזה להורים של ריפונזל.
זה היה די מגוחך אבל ניחא.

בכל מקרה, איזה חמודה רג'ינה. חייכה כשהבינה שרמפל בחיים.
לא ברור למה היא חייכה. הלו גברת, הוא היה בכלוב. סימן שלמישהו יש עליו כוח. זה סימן לא טוב בכלל....

אין בחנות של גולד מצלמות אבטחה? זה היה הדבר הראשון שחשבתי עליו כשזלינה הקפיאה את בל.

קיצור, אין לי הרבה מה לחפור, אני אוהבת לראות את סטוריברוק ואוהבת לראות את כולם משתפים פעולה בסטוריברוק ועכשיו כשרמפל חזר יהיה שמחה וששון.
כיף כיף.

הפרקים משתפרים משבוע לשבוע

המשחק של כולם השתפר פלאים, בעיקר של הנרי, הוא הפך להיות נסבל.
השיער של MM נראה מצויין, סוף סוף יש לה תספורת פיקסי יפה ולא קצוץ מזעזע....

אהבתי מאוד את הרעיון שהפחד הוא מה שמפחיד אותנו ביותר, ולא איזו מפלצת נוראית. הסיפור של רפוזנל היה מיותר, לגמרי הרסו את האגדה עבורי. מילא היו יוצרים דמות עמוקה ומעניינת.....
הסיפור של דיויד היה מצויין, הוא פתר את הבעיות שלו קצת מהר מידי לדעתי....
אני מאוד לא אוהבת את זלינה (וגם שנאתי את הדמות שלה באבודים), וכמובן אני לא אוהבת אותה כאן. יש לי הרגשה שמנסים ליצור דמות שוות כוח לרג'ינה, אבל הם לא נותנים לה את העומק והתחכום שיש לרג'ינה.

Macphista

New member
הדמות שלה באבודים הייתה מצחיקה

היא שעשה אותי מאוד שם.

Aranel Nenharma

Well-known member

פחות נהנתי מהפרק הזה מאשר שני הפרקים הקודמים, פרקי צ'ארמינג הם הפרקים הכי פחות אוהבים עלי
כל הסיפור של היער המכושף ורפונזל היה מיותר לגמרי

הם לקחו את אחד הסרטים האוהבים עלי של דיסני, פלונטר (וכן אני חושבת שהוא טוב יותר מפרוזן) ופשוט הרסו אותו, למרות שכל הסיפור של רפונזל הוא סיפור קשה לביצוע כי תאכלס מה שקורה בו זה נערה עם שיער ארוך תקוע במגדל שמחכה לנסיך שיציל אותו (גם קראתי איפה שהוא שלדיסני לקח כל כך הרבה זמן ליצור את האגדה כי קשה לחשוב על עלילה של שעה וחצי)
העלילה בסטריבוק היתה נחמדה, למרות שלא היה לי את הלהט שהיה לי בפרקים הקודמים, הקטע עם המפלצת שהיא הפחד היתה מעפן

אבל היה נחמד שהמכשפה הרעה לקחה לצ'ארמינג את האומץ שלו, מה שמקשר אותה לארץ אוז
זה מעניין כי לכל התושבים היא לקחה את הבית (היער המכושף) לצ'ארמינג היא לקחה את האומץ, עכשיו נשאר רק לקחת את הלב של מישהו והחוכמה ויש לנו ארץ עוז
אני מהמרת שהיא תיקח את הלב לאמה (בגלל השיחה שלה עם הוק) והחוכמה אני ממש לא יודעת אני מהמהרת על הנרי או הוק
וכמובן גולת הפרק, רמפל או איך התגעגתי אליו ורוברט שיחק אותו מצוייין כמו תמיד, מעניין מה המשך הסיפור כאן

Shiri from the block

Active member
היה פרק נחמד
כפי שכבר כתבו, הסיפור של רפונזל היה מיותר לגמרי...

דיויד באמת לא מעניין אבל דווקא אהבתי את החלום שהיה לו בהתחלה עם אמה כנסיכה ביער המכושף. מזכיר לי קטע מפאנפיק של סוואן קווין שקראתי ופתאום לראות את זה חי ואמיתי זה היה קצת מוזר חח

ואממ זהו.. אין יותר מידי מה להגיד..

Macphista

New member
והפרצוף הדבילי של בל לידה

די אני כל כך מאוכזבת מהדמות הזו.

shirush3

New member
פרק נחמד

קצת הרסו לי את רפונזל
כאילו למה היא הייתה מועילה בפרק? זה היה נראה כאילו סתם דחפו אותה בלי מטרה מיוחדת.
גם לא יכולתי כל הפרק לחשוב שהם התבלבלו באגדה והיא הנסיכה עם הצפרדע

אהבתי את החלום של צ'ארמינג ואמה
היה נחמד מאוד לראות את אמה בסטייל של האגדות

ולמה הם חייבים להראות בובה שמסתובב לה הראש?

אני ממש אוהבת לראות את רמפל בתור הפסיכי שהוא היה באגדות.

מה עוד היה מעניין בפרק?
רג'ינה מלכה

כמובן!

רג'ינה מהממת

אמה הייתה ממש יפה בהתחלה.
וכל הסיפור עם רפונזל היה מאכזב.

אההה וגם, למה השתקפות הפחד (של רפונזל) התנהגה ונשמעה בדיוק כמו הדמות בסרט "הטינה"
היא ממש הפחידה אותי.

בבקשה תגידו לי

שהויקד וויץ' היא לא הבת של רמפל, כי המתח המיני שהיה ביניהם דוחה ברמות אם הם אב ובתו.. לא? זה הדבר היחיד שחשבתי עליו כשהיא גילחה אותו או מה שזה לא היה.

כמעט ולא ראו את הנרי, שזה טוב, רג'ינה כזו מסכנה שהוא לא זוכר אותה בכלל..

האמת שלא ראו כמעט כלום מכלום, העלילה כמעט ולא התקדמה, לכל אחד היו איזה 3 סצנות שלא קרה בהן כלום...

פעם אהבתי את צ'ארמינג אבל העלילה שלו הייתה משעממת ומיותרת וכל הזמן רק חשבתי על זה שהיוצרים עיוורי צבעים כי רפונזל בכלל הייתה בלונדינית..

כשראיתי את הסניק פיק לפרק הייתי בטוחה שהמכשפה הרעה מכניסה משהו לתה של מרי מרגרט ולא של דייויד... לא הבנתי מה יצא לה מלקחת את(הסמל) של האומץ שלו, מה זה נותן לה?

ואיך רמפל הצליח להשתחרר מהתא שלו? הרי הכוח שלו הוא בידיים של המכשפה, והיא בטוח לא שחררה אותו כי היא אצלה אצל סנואו..

קיצר פרק מוזר והסצינה בין הוק לאמה על זה שנשבר לה הלב הייתה די עצובה וגם מוזרה..

זה היה חמוד איך שאמה ישר רצתה לקרוא לרג'ינה שתבוא לעזור, סוואן קווין.

אה, אני לא סובלת את מי שמשחקת את הוויקד וויץ', עוד אחת עם מבטא! אבל היא מהממת ביופייה.

אם זה נכון

אז זה ממש סוטה, כי האינטראקציה ביניהם באמת הייתה מינית

אבל אני באמת לא חושבת שהוא אבא שלה, ועכשיו אני גם ממש מקווה שכך.

למעלה