עונה 1 פרק 19

אגב,

אם את מורידה את הת' במתרשלת ומשנה את הסדרה אותיות של אהמ, יוצא לך "מישהי מרשל אמה אמה!" ..

כדאי מאד שה"זה" יהיה האישה הטובה, או שתפוז ירצו הסברים!

shirush3

New member
ד"א
לפרק הבא(1X20)

עכשיו מעניין איך אנשים יגיבו שיגלו מי אוגוסט באמת

זה לא היה הפרק הזה???

יוו איזה מזל שלא כתבתי, הייתי בטוחה שזה היה בפרק הזה

shirush3

New member
זה היה יכול להיות מצחיק!

יש בנתיים הימור נכון

אני כ"כ לא ראיתי את זה בא אז

עונה 1 פרק 19

מריחים את הסוף............

טוב פרומו עכשיו יהיה קצת.....

איך היה הפרק?
(תזכירו לי על מה היה הפרק
)

הלדין

New member
פרק מרשים ביותר.

אז הפיה הכחולה עמדה מאחורי כל זה? למה היא הייתה צריכה שעוץ לי גוץ לי יטיל את הקללה? נאמר בפרק שהיא לא בדיוק 100% בצד של הטובים והיות והפיות חיות זמן קצר, לפי הפרק "חולמני", ניתן לקבוע שהיא לא פיה במקורה. ולעניינים בסטוריברוק, יש חור בסיפור של סידני - הוא לא אמר כלום על סמים ונאמר בפירוש שקת'רין סוממה. מרי מרגרט מתחילה להחכים ולהבין שמישהו מנהל את חייה. למר גולד יש בטח מה ללמד את דייויד על "אנושיות" (כן, תמיד נחמד שיש מישהו יותר חסר עמוד שדרה ממך...-)

הקטע שרמפל הורג אנשים בהשפעת הקללה לא מאד נחמד. ביי צבוע. האם הוא לא רצה להיות חייל קודם?

היא לא הייתה צריכה שהוא יטיל את הקללה..

הוא רצה להטיל את הקללה בשביל ביי.. היא פשוט שתקה כשהוא שאל..
הסיפור של סידני מההתחלה היה הזוי, אז הסמים לא כזה משנים..
ולדעתי גולד יותר "אנושי" מרוב האנשים בסטוריברוק..

הלדין

New member
טוב.

הפיה הכחולה מתגרה ברמפליצקין כשהוא אומר "קללה?" והיא עונה שרק יצור מעוות כמוהו יכול לחשוב על זה ומציינת בדיוק מה הוא צריך לעשות: להקריב את העולם הזה. חשבתי על זה קצת וייתכן והיא הניצולה האחרונה של קללה דומה (הלילה?) שהביאה את הפיות לעולם האגדות. עדיף היה באמת שתשתוק ולא תתן לו רעיונות (יש עוד דרכים לחצות בין העולמות כידוע. עד שהוא, קרוב לוודאי, גילה אפשרויות אחרות, הוא היה נעול על התוכנית המקורית.). הפיה הכחולה אמורה להיות אינטלגנטית כך שהיא גם אמורה לדעת מה לא לומר לאב שזה עתה איבד את בנו.

enigma14

New member
אחד הפרקים היותר מותחים שהיו!

כל הפרק הייתי צמאה לעוד ועוד מידע על הזר והסקרנות שלי לא נגמרה גם שהפרק נגמר,מבאס שאוגוסט גוסס וקצת מאכזב שהוא חיפש את הכוח בקללה של האפל,חשבתי שהוא יותר פיקח מזה..ולגבי ביי יש לי ניחוש לגבי הגורל שלו-מאז שהוצג השם בלפייר היה לי מוכר,ואז ששמתי לב שיש מוטיב של חמור (החמור שבלפייר נתקל בו,הפסלון של החמור.מתברר ששיעורי ספרות עדיין לא יצאו לי לגמריי מהראש חח) ופתאום ירד לי האסימון!בלפייר זה לא היה הילד שהיה עם פינוקיו שהפך לחמור? יכול להיות שאני טועה,אבל הקטע עם החמור,בסדרה הזאת אין שם דברים שסתם מופיעים,יש להם תפקיד בהמשך הסדרה!
ולגבי כל הקטע עם קתרין וה״וידוי״ של סידני גרם לי לתהות:הוא אחד מהאנשים שיודעים על הקללה?זה דיי הגיוני כי הוא היה הראי שלה יד ימינה,אבל מצד שני הוא לא מעורב ברמה של מעורבות שמצופה ממישהו שהיה מעורב בקללה..
ועוד דבר אחד שהוא לא כל כך קשור אבל הוא יושב לי על הלב הרבה זמן-אני היחידה שחושבת שהתספורת הקצרה ממש לא מתאימה לג׳יניפר גודווין?? היא מבגרת אותה באיזה 20 שנה,עושה לה ראש גדול ומבליטה לה את האוזניים! הרבה יותר מתאים לה שיער ארוך,אפילו קארה מקובל,אבל תספורת כמו שלה מחמיאה לאנשים מעטים,והיא לא נמנית בהם!!!!!!!!!

shirush3

New member
לגודווין ממש יפה להיות שלגיה

בדיוק חשבתי על זה שהלוואי שיאריכו לה את השיער בתור מרימרגרט

השחקנית התראיינה מלא פעמים

שהיא ממש אוהבת את השיער הקצר ולא רוצה להאריך. באופן אישי אני מאוד אוהבת את התספורת (הייתה לי אותה הרבה שנים) אבל לא חושבת שהיא מתאימה לשחקנית.

Jimmy Kane

New member
פרק מאוד נחמד

איכשהו ידעתי שאוגוסט הוא הבן של עוץ לי גוץ לי אבל הופתעתי לדעת שלא
ובסוף הוא סתם הוצג לי כבן אדם חלש /: הוא כבר לא נראה לי כחלק משמעותי בעלילה

ואהבתי לראות את אמה רצינית
אני מקווה שהיא תזכה בבן שלה

OMG OMG OMG!!

כל הפרק אני כזה "ידעתי ידעתי ידעתי ידעתי ידעתי.." ואז בסוף מסתבר שהוא לא הבן שלו בכלל..

אוגוסט!! מההתחלה חשבתי שהוא הבן שלו.. איזה באסה.. אבל מעניין מה עם ביי.. ומי זאת הילדה שדיברה איתו.. אם בכלל יראו אותה..
סופסוף הבנו למה דווקא לעולם שלנו! רמפל גאון.. גאון פחדן, אבל גאון!
סופסוף אמה מוכנה להיכנס ברג'י! חבל שהיא אומרת את זה בכל פרק כמעט, אבל נשאר עוד 3(?!) פרקים אז נראה אם הפעם היא תפתיע.. ועוד עם אוגוסט הגוסס!
הצחיק שאוגוסט שאל את הנרי אם הוא מוכן לאלתר, אם הוא רק היה יודע שכל מבצע קוברה מאולתר..
ויפה שנזכרו במבצע קוברה בכלל..
סידני הסמרטוט! כמה שאנשים מלכלכים כל גראהם ואומרים שהוא היה הכלבלבון של רג'י, סידני הוא הסמרטוט רצפה של רג'י!!
טרמפ/דיוויד לא מעניינים.. מוזר שאלה והמיותר שלה לא באו לבקר אותה.. (או שהם באו ולא שמתי לב..)
הנרי קנה לטרמפ bell(e) אבל איפה בל שלנו?!

והיה לי עוד אבל שכחתי..

עוד 28 דקות האישה הטובה!

אע נזכרתי!

בהתחלה שאמה אמרה שהיא לוקחת את הנרי היא הייתה
, אבל כשהיא המשיכה עם ה"את לקחת מישהי שאני אוהבת, אז אני אקח משהו שאת אוהבת"
קיצר אכזבה!

shirush3

New member
השורה הראשונה שלך

מתארת אחד לאחד את מה שעבר לי בראש בזמן הפרק
בקטע שרמפל מגלה שהוא הבן שלו אמרתי "הו פרק צפוי, אבל יפה" ואז גילו שהוא לא והייתי ככה-
ו"אוקיי אז הפרק לא צפוי, כרגיל
"
נראה לי שהשבוע נוותר על ויכוח מרימרגרט/טרמפ/סנואו

למעלה