עונה 1 פרק 20

דאמ איט... חייב. לראות. ת'פרומו.

ובכלל, כמה פרקים יש בעונה הזו?

וואו איך עבר הזמן מפרק 8...

אמה אחת המאכזבות!

יו שהיא שעזבה את אוגוסט אני כזה "טוב, הילדה של טרמפ.."
אני לא מאמין שהיא עוזבת את סטוריברוק!! הנרי, גראהם, ג'פרסון ועכשיו גם אוגוסט כולם אומרים לה את אותו הדבר והיא ממשיכה לאכזב..
הסיפור של רג'י/דיוויד הצחיק אותי.. יו, אם הוא היה זורם הוא היה יוצא יותר טרמפ מטרמפ..

ג'פטו המלך!
אוגוסט
אהבתי שהוא מודע להשלכות של המעשים שלו (בניגוד ל..), לא מבין למה אנשים לא אוהבים אותו כאן..
הג'ימני קריקט הזה מעצבן.. חבל שג'פטו לא דרך עליו..
הפיה הכחולה גם מעצבנת.. יש שם רק אחת?! לכל מקום היא נדחפת..
ועוד היא רצתה לתת את המקום של פינוקויו לטרמפ.. כאילו טרמפ טובה במשהו..
מעניין מה רג'י עשתה שגרם להנרי להתייחס אליה ככה.. מלא להגיד שהיא המכשפה הרעה, אבל זה כי בטח טרמפ גרמה לו לחשוב שהיא תמימה וזה.. אבל עדיין..
עוד דבר מעצבן אבל זה בכלל בסדרות האמריקאיות (ושמתי לב שגם בישראל זה מתחיל), למה לכל הילדים יש את אותו התספורת?! הנרי/אוגוסט הילד/הגנב שהציע לאוגוסט..אם אני לא טועה גם לעמי היה..

אע ושכחתי..

הפתיע שהפיה הנדחפת ידעה שאמה צריכה להציל את המצב בדיוק בגיל 28.. לא פחות ולא יותר 28!! WTF?!

enigma14

New member
אין לי מילים...

חתיכת עקשנית האמה הזאת!זה כבר לא רק הנרי אומר לה,כבר שלוש מבוגרים אומרים לה את זה,והיא עדיין ממשיכה להתעקש!אוף איתה...
ודיוויד דיביל...לא משנה שלא קרה כלום,מה אתה מתפתה אחריי האישה שהפלילה את אהבת חייך?הוא באמת חשב שהיא כזאת תמימה?באמת אם הקריירה ההוליוודית של רן דנקר הייתה תופסת תאוצה אז הוא היה יכול לשחק את דיוויד במקום ג׳וש דאלאס

ומה באמת פינוקיו חשב שעזב את אמה??
הפתיע אותי הבריחה של אמה והנרי בסוף,למרות שהם בין היחידים שיכולים לצאת מסטוריברוק אני מאמינה שהם לא ייתקדמו הרבה...

enigma14

New member
משהו ששכחתי

בייבי אמה כזאת מתוקה!!! אחח השפתיים האלה לאכול אותה!!!

מסכים איתך בקשר לאמה..

הרגת אותי עם רן דנקר..

פינוקיו תמיד היה נגרר, אני לא אתפלא אם לגנב קראו שמשון או יובב..

shirush3

New member
יפה לך שניחשת מי זה אוגוסט

רציתי להגיד לך עוד מהפרק הקודם

הלדין

New member
איזו אמא נוראית!

לפי הסיפור המקורי, הפיה הכחולה היא אמו של פינוקיו במובן המאגי של המילה - היא יצרה את העץ המכושף ממנו נבנה פינוקיו. עתה לו אמרו את הפרט הקטן הזה, הם היו מסבירים מדוע הפיה הכחולה מסכימה בכלל לסחטנות של ג'פטו משום שזה גם בנה. מה שמעורר תהייה הוא למה הפיה הכחולה לא מנסה לעצור את רג'ינה. כשהיא פונה לג'פטו, רג'ינה, אאז"נ, עדיין במסע להטלת הקללה וטרם הטילה אותה. הפיה הכחולה יודעת מה רג'ינה צריכה לצורך הטלת הקללה. היא גם יודעת בת כמה אמה צריכה להיות כדי להסיר את הקללה. אני עדיין מאמין שלפיה הכחולה היה אינטרס שעוץ לי גוץ לי יטיל את הקללה אבל בשל הקסם הטוב המושל בה היא לא יכלה להטיל אותה בעצמה. אגב, האירוניה במעשייה של פינוקיו, שלמעשה, דורשים ממנו להיות מבוגר ולהפסיק להתנהג כמו הילד שהוא באמת. הפיה הכחולה בפרק הזה מבקשת ממנו להתנהג כמו הנסיך ג'יימס, בעצם, או שהקסם יוסר מעליו. מה היו אותם סידורים אחרונים אצל הפיות?

לגבי הקטע עם רג'ינה ודייויד, אני חושב שהרגשתי את הקללה פועלת בזמן אמת ומעוותת את המחשבות של דייויד לכיוון השלילי. לפחות אהבתו הייתה חזקה מספיק כדי שלא יפזול הצידה אל רג'ינה. לגבי השיחה בין רג'ינה לשלגיה, אני מניח שהיא מדברת על "הכח של הסליחה" ושמרי מרגרט מפגינה בסצנה הזו כח שאין לרג'ינה או לשלגייה. על כל פנים, באותה הסצנה, מרי מרגרט
באמת נשמעה כמו דמות ממעשיה ופחות כבן אדם אמיתי.

אמה באמת הפגינה הפעם כשרון לברוח מאחריות. לא רק שהיא מוציאה לשון לאוגוסט, היא גם מוציאה לשון למערכת החוק של סטוריברוק (האם לא הבנת כבר שכוחה של רג'ינה אינו נעצר בגבולות סטוריברוק?)

shirush3

New member
אני חייבת לציין

שהקטע של רג'ינה ודיוויד אחד הקטעים

אייייין היא הורסת אותי הדמות הזאת
מאיפה זה בא לה? מה היא חשב לעצמה?

Shiri from the block

Active member
חחח מה הכוונה מאיפה זה בא לה? היא ניסתה לפתות את דיויד לצד שלה חח
אם הקטע עם קתרין לא עזר לה להפריד בין דיויד ל MM אז היא בטח חשבה שאולי היא זאת שתצליח להסיח את דעתו ממנה..
לא שזה עבד לה... כי דיויד מטומטם! מי יסרב לנשיקה עם רג'ינה??!?!

דביל!

shirush3

New member
נו אני יודעת

אבל הצורת חשיבה הזאת ממש מצחיקה אותי

דביל, אבל אם הוא היה עושה את זה הוא היה מעצבן אותי עוד יותר

Shiri from the block

Active member
חחחח מנסה בכל דרך אפשרית
כשנואשים מספיק עושים הכל

כן האמת שגם אותי הוא היה מעצבן

רק לשפתיים שלי מותר לגעת בשפתיים של רג'ינה

shirush3

New member
אני חייבת לראות את מה שאמרת שעשו

על זה

נראה לי גאוני

Shiri from the block

Active member
בהחלט גאוני!! לא יודעת אם אני אפתח את זה מחר או לא, שירשורים גדולים אני אוהבת לעשות בתחילת שבוע שיש יותר תשומת לב מאשר שישי-שבת שאנשים נעלמים/בורחים מהמחשב ואז השירשור לא יקפוץ

בכל מקרה יש לי מלא דברים לאסוף חח אז נעבוד על זה הסופ"ש ומוצ"ש או יום ראשון אני אפתח את השירשור סגידה של רג'ינה עם כל הסירטונים הנחוצים

shirush3

New member
לדעתי

אפשר להתחיל פינה או משהו על כל דמות
כל שבוע דמות אחרת
אם נראה לך אז אני אעזור בכיף

וגם בא לי קצת על האנטולד סטוריז
יש שם דברים מעניינים, אני אשכרה קוראת את מה שכתוב אחרי שמוצאים את החפצים

למעלה