האמת שהכותרת קצת יותר נסחפת, אבל זה בגלל הכמה דקות האחרונות של הפרק, אני עם הבעת
מטורפת עכשיו
מאיפה אני בכלל מתחילה?
סנואו/קורה/רג'י - אני לא מאמינה שקורה עמדה מאחורי הכל! בעצם אני כן
אבל מה? למה? מה המניע שלה? אני לא קונה את זה שהכל בשביל שרג'י תהיה המלכה
היא מסתירה משהו ובטח רמפל יודע מה ויש לי הרגשה שזה קשור לעבר שלה.
אז קורה היא באמת רוע טהור. הייתה לי הרגשה שגם אם סנואו תביא לה את החרב של רמפל היא עדיין תהרוג את ג'ואנה, צדקתי וזה היה ממש עצוב
בכלל מהרגע שאמא של סנואו מתה עד הרגע שסנואו בכתה בהיסטריה אחרי שג'ואנה מתה הייתי על סף דמעות
בהתחילת הפרק,באגדות, חשבתי שסנואו תאכזב והתבאסתי כי אז אין לא יהיה לי איך להגן עליה מסהר הרשע(
) ושירן שהצטרפה אליו(
) ואז היא לא אכזבה, היא גילתה חוזק, היא העדיפה לאבד את אמא שלה במקום לקחת חיים של מישהו אחר(ביומולדת שלה!) ואפילו יותר מזה הפרק הזה מחזק את הטענה שלי שהכל תוכנית של קורה. זה לא סנואו נגד רג'י זה קורה נגד כולם, אפילו נגד הבת שלה
אז גו סנואו!
אני ממש שמחה שהיא הבינה שצריך להפסיק עם הנחמדות יתר ולפגוע חזרה במי שפגע בך
לגבי רג'י, כמו שקסם אמרה בפרק שעבר, היא נשלטת ע"י קורה. אז נכון שהיא חזרה להיות רעה ונכון שזה הרבה יותר טוב מלראות אותה בוכה כל 2 שניות, אבל היא לא מה שהיא הייתה היא הבובה של קורה עכשיו וזה ממש בולט וחבל.
אני רוצה לראות את רג'י נגד קורה, זה יהיה מעניין
עוד כמה נקודות:
אהבתי את הציטוט של רג'ינה "אני תמיד הייתי מלכה את זאת שהוסיפה 'רעה'"
כשסנואו קיבלה את הקופסה מג'ואנה ופתחה את הפתק הייתי בטוחה שיהיה כתוב שם משהו בסגנון PLL עם החותמת של A בסוף
כשסנואו אמרה לג'ואנה שהיא מרי מרגרט שם צעקתי למסך "לאללאלאל דונט בי!" וג'ואנה המשיכה אותי
אחרי הפרק הזה ממש ממש בא לי לראות את העבר של קורה
אמה/ניל/רמפל/נודניק/הוק - מישהו יכול לקחת את הנרי כבר? דיייי אני לא יכולה יותר! קרציה! בקשי הראו אותו ובכל סצנה הוא עצבן אותי יותר
אני אפילו לא רוצה לחזור על הדברים שהוא אמר/עשה שם
שרמפל יעשה לו משהו כבר!
הקטע עם הוק קטע מצחיק
(מגיע לו
) לא הפסקתי לצחוק במשך כמה דקות
מאיפה הוא בא? זה לגמרי הפתיע אותי
ואיך שהוא העיף את האמה
אם כבר אמה, מה הקשר שלניל יש ארוסה?
טוב זה הגיוני בעצם, הם לא היו אמורים לעצור את החיים שלהם, אבל אוף
מעניין איך יהיה להם בדרך חזרה
אני בעד משולש ניל/אמה/הוק
אני לא דואגת לעתיד רמפל, זה ברור לי שיצליחו להציל אותו ולא יקרה לו כלום עד סוף העונה לפחות
היי לא היה בל הפרק ואת האיש המעצבן שיש להם שם
שהפרק על קורה יגיע מהר!