עונה 2 פרק 15

shirush3

New member
עונה 2 פרק 15

מכל הפגרות שכחתי בכלל שיש פרק

לסמן ספוילרים
לא לדבר על הורדות
לחפור

shirush3

New member

האמת שהכותרת קצת יותר נסחפת, אבל זה בגלל הכמה דקות האחרונות של הפרק, אני עם הבעת
מטורפת עכשיו

מאיפה אני בכלל מתחילה?

סנואו/קורה/רג'י - אני לא מאמינה שקורה עמדה מאחורי הכל! בעצם אני כן
אבל מה? למה? מה המניע שלה? אני לא קונה את זה שהכל בשביל שרג'י תהיה המלכה
היא מסתירה משהו ובטח רמפל יודע מה ויש לי הרגשה שזה קשור לעבר שלה.
אז קורה היא באמת רוע טהור. הייתה לי הרגשה שגם אם סנואו תביא לה את החרב של רמפל היא עדיין תהרוג את ג'ואנה, צדקתי וזה היה ממש עצוב
בכלל מהרגע שאמא של סנואו מתה עד הרגע שסנואו בכתה בהיסטריה אחרי שג'ואנה מתה הייתי על סף דמעות

בהתחילת הפרק,באגדות, חשבתי שסנואו תאכזב והתבאסתי כי אז אין לא יהיה לי איך להגן עליה מסהר הרשע(
) ושירן שהצטרפה אליו(
) ואז היא לא אכזבה, היא גילתה חוזק, היא העדיפה לאבד את אמא שלה במקום לקחת חיים של מישהו אחר(ביומולדת שלה!) ואפילו יותר מזה הפרק הזה מחזק את הטענה שלי שהכל תוכנית של קורה. זה לא סנואו נגד רג'י זה קורה נגד כולם, אפילו נגד הבת שלה

אז גו סנואו!
אני ממש שמחה שהיא הבינה שצריך להפסיק עם הנחמדות יתר ולפגוע חזרה במי שפגע בך

לגבי רג'י, כמו שקסם אמרה בפרק שעבר, היא נשלטת ע"י קורה. אז נכון שהיא חזרה להיות רעה ונכון שזה הרבה יותר טוב מלראות אותה בוכה כל 2 שניות, אבל היא לא מה שהיא הייתה היא הבובה של קורה עכשיו וזה ממש בולט וחבל.
אני רוצה לראות את רג'י נגד קורה, זה יהיה מעניין
עוד כמה נקודות:
אהבתי את הציטוט של רג'ינה "אני תמיד הייתי מלכה את זאת שהוסיפה 'רעה'"
כשסנואו קיבלה את הקופסה מג'ואנה ופתחה את הפתק הייתי בטוחה שיהיה כתוב שם משהו בסגנון PLL עם החותמת של A בסוף

כשסנואו אמרה לג'ואנה שהיא מרי מרגרט שם צעקתי למסך "לאללאלאל דונט בי!" וג'ואנה המשיכה אותי

אחרי הפרק הזה ממש ממש בא לי לראות את העבר של קורה

אמה/ניל/רמפל/נודניק/הוק - מישהו יכול לקחת את הנרי כבר? דיייי אני לא יכולה יותר! קרציה! בקשי הראו אותו ובכל סצנה הוא עצבן אותי יותר

אני אפילו לא רוצה לחזור על הדברים שהוא אמר/עשה שם
שרמפל יעשה לו משהו כבר!
הקטע עם הוק קטע מצחיק
(מגיע לו
) לא הפסקתי לצחוק במשך כמה דקות
מאיפה הוא בא? זה לגמרי הפתיע אותי
ואיך שהוא העיף את האמה

אם כבר אמה, מה הקשר שלניל יש ארוסה?
טוב זה הגיוני בעצם, הם לא היו אמורים לעצור את החיים שלהם, אבל אוף
מעניין איך יהיה להם בדרך חזרה

אני בעד משולש ניל/אמה/הוק

אני לא דואגת לעתיד רמפל, זה ברור לי שיצליחו להציל אותו ולא יקרה לו כלום עד סוף העונה לפחות

היי לא היה בל הפרק ואת האיש המעצבן שיש להם שם

שהפרק על קורה יגיע מהר!

Shiri from the block

Active member
אוף יש לי כל כך הרבה להגיב לך חח אבל לצערי אני לא יכולה כי יש לי תשובות לרוב הדברים שכתבת שם

Y. Welis

New member
ילדים בוכים וזמנים קשים

זה הפרק ה'טורקי' של העונה - סרט טורקי עד טלנובלי.

כל מיני חורים בעלילה - למה לא לקחו את הפיה לרגע מציאת הסכין? צריך הרי הגנה, לא? איך למלכה לא היתה יכולת להאבק ברעל? מה עם אביה של שילגי (כנראה שיף היה עסוק; אפשר היה גם להחליף) ועוד.

איך הוק הגיע תוך שעות לניו יורק? עדיף היה להמציא לו מטוס-פיראטי. או להראות אותו מפליג בספינתו השקופה דרך העננים... הפעם הצליח להפתיע גם את רמפל' וגם את צ'ארמינג. מסתבר שיש לו כוח.

טלנובלי, אמרתי. בקצב הזה לא תהיה עונה 3. אני מנבא כבר עכשיו. אלא אם האולפנים באמת ירצו. עדיף באמת סידרה-בת. שם יהיה אפשר לפנות לקהל הצעיר נטו (אולי הבנים/בנות של).

אגב ג'והאנה היא הטבחית ב'דאונטון אבי'. חביבה מאוד שם. בחירה יפה. לא היה מזיק לצרף עוד כמה. לכמה רגעים בהתחלה המלכה נראתה לי דומה לליידי גרנת'אם מ'דאונטון'... חבל שלא הלכו אם כבר עד הסוף. אליזבת מק'גוורן היתה מוסיפה הרבה.

סטאר וורז ברקע שוב - you are my only hope - שילגי לפיה (כמו ליאה לאובי וואן); רג'ינה עומדת בין קורה לשילגי, כמו ויידאר בין הקיסר ללוק (וסביר שתעבור טרנספורמציה דומה בסוף). אפילו לבושה באותם בגדי שחור...

shirush3

New member
לגבי השאלות

הפיה - ראינו שהיא בקושי יכולה לעמוד מול מאגיה שחורה אז איך היא תגן עליהם מול הסכין של רמפל?
בלונדי וMM לא בדיוק חושבים על כל ההתרחשויות שיכולות לקרות ברגע שהם ימצאו את הסכין כמו שאנחנו בתור צופים כבר רגילים להפעיל את הראש שלנו ולצפות שיקרה משהו.
גם אם הם היו לוקחים אותה, אתה רוצה להגיד לי שאתה באמת רואה את הפיה עומדת מול קורה ורג'ינה ויוצאת בחיים?

המלכה - איזה יכולת היא יכולה לפתח בשביל להלחם ברעל?
היא בכלל לא ידעה שהיא מורעלת

וגם אם היא ידעה שמרעילים אותה אני לא מאמינה שבאמת היה לה מה לעשות, היא לא משתמשת בקסם לדעתי

אבא של שלגיה - אני גם תהיתי איפה הוא נמצא ולמה הוא לא בהלוויה של אשתו
מצד שני הם אמרו שהוא רחוק או משהו, לא?
זרקו איזה משהו על זה...
כנראה שהוא היה בדרך והוא לא הספיק

הוק - זה באמת היה הזוי

בסרט של דיסני, פיטר פן משיט את הספינה של הוק בעזרת אבקת פיות שהוא קיבל מטינק.
אני מאמינה שככה הוא הגיע לניו יורק וזה ההסבר הכי הגיוני שאני יכולה לחשוב עליו. סה"כ אנחנו לא יודעים מה קרה בין הרגע בו הוק נעלם במערבולת לנוורלנד ועד הרגע שבו רג'ינה גייסה אותו ונתנה לו כוח לעקור לב אחד, יש גאפ של 200 שנה....... לדעתי יש להוק עוד כמה הפתעות באמתחתו שעוד לא ראינו.

היוצרים אמרו ששני הפרקים האחרונים קשורים לנוורלנד, והשמות בהתאמה
second star to the right
straight on till morning

עדיין אין הודעה רשמית...

למרות שהיה ראיון עם ג'ני שכנראה היא בטעות גילתה שתהיה עונה שלישית... אבל בכל זאת אין הודעה רשמית...

Im All That

New member
אמנם לא נוהגים להודיע בשלב זה..

אבל לפי הרייטינג של הסדרה, תיהיה עונה שלישית.

פרק טוב סה"כ, הייתי נותנת לו 7 מתוך 10

סנאו וצ'רמינג- בפרק הזה שמתי לב ג'ניפר וביילי דרמטיות במשחק שלהן. יותר מידי דרמטיות. הן השחקניות הכי טובות ואמינות בסדרה אבל הן בעשר רמות מעל שאר השחקנים, ובפרק הזה שמתי לב שזה לא כלכך מתאים. הבעות הפנים שלהן מדויקות כלכך, אפשר להבין מה הן מרגישות, אבל שוב, זה היה יותר מידי דרמטי.
סנאו הקטנה למדה לקח חשוב על חמלה וטוב לב מאימא שלה, ההתגלמות האמיתית של טוב לב. סנאו המבוגרת עייפה מחפש צדק, היא רק רוצה את החיים הטובים והשקטים למשפחה שלי, ואני מבינה אותה לגמרי. קצת נמאס לי מההיתייפיפות של צ'רמינג והרדיפה שלו אחרי צדק, כמה שאני אוהבת את האבירות שלו, הוא איש די פשוט והכל אצלו שחור או לבן. הוא גם מוותר בקלות מידי, פזיז בהתנהגות ובהסקת מסקנות. אני מבינה למה הוא רוצה לחזור ליער הקסום ולא להשאר בSB, החיים שם כלכך פשוטים, וזה מתאים לו.
סנאו לעומת זאת רוצה את הסוף הטוב שלה, והיא מוכנה להלחם ולעשות כל מה שצריך. אי אפשר להיות טובה כל הזמן.......

מר גולד - חשבתי שהוא נזכר מי הוא רק שאמה הגיעה. אך הוא ידע להחביא את הסכין שלו במגדל השעון? או שאולי זה סתם היה זרוק בחנות שלו עד שהוא נזכר מי הוא ואז הוא החביא אותו? שוב, עוד חור בעלילה שלא מסתדר. לא הצלחתי להבין אם הוא מפחד מהנרי, או מפחד למות, אבל אהבתי את ההתפרצות הקטנה שלו על הנרי, את הsnap שלו על אמה, ומאוד התפלאתי שהוא סמך עליה וסיפר לה איפה הסכין. אלא אם כן זה לא הסכין האמיתית....

ניל
מאורס
אני עדיין חושבת שהוא פיטר פן, השאלה היא אם הוא מאורס לטייגר לילי. או סתם למשהי שהוא פגש..... זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש. אמה מאוד הפתיעה אותי, וגם איכזבה אותי. די ברור שניל עצר בכמה מקומות לפני שהוא הגיע לארה"ב. הוא עזב 200 שנה לפני הקללה, די ברור שהוא מצא איזה מעיין חיים שעזר לו להיות צעיר. אך אמה לא קלטה את זה...... ברור שהוא יודע להשיט ספינה של שודדי ים, ברור שהוא מכיר את הוק (כי הוא פיטר פן!!).... ברור שיש לו סודות, וברור שהוא דואג לאבא שלו.

קורה ורג'ינה - ידעתי שהיא התחזתה לפיה הכחולה, ברגע שהיא הופיעה לפני שסנאו הביעה משאלה. זה היה די ברור שזו לא הפיה הכחולה כי היא ידעה יותר מידי על מאגיה שחורה, ופרקים הקודמים הפיה הכחולה ידעה על מאגיה שחורה, אבל לא אך להפעיל אותה. והיה ברור שזו קורה שהיא אמרה לה לשים את הנר מעל לב של מישהו.
למה קורה היא המושכת האמיתית בחוטים?!
אחת הסצנות הכי מצויינות העונה הזאת, סנאו ורג'ינה במסעדה, רג'ינה דוחה את הטיעונים של סנאו, ולא מתנצלת על מעשיה. סוף סוף היא חוזרת להיות עצמה, ולא שוכחת לרגע מאיפה היא הגיעה, ושלמרות שהיא חושבת שהיא הקורבן, היא מפגינה ביטחון גם שהמילים של האויבת הגדולה שלה חודרת את השיריון. רג'ינה מתחילה לחזור לעצמה. אני לא יודעת אם היא נפלה בפח של אימא שלה שהיא הרגישה בודדה, אבל אני חושדת שכן, כי היא הייתה כלכך אומללה וחסרת ביטחון שהכוח של קורה נסך בה ביטחון, ועכשיו שהיא חזרה לעצמה, אני חושבת שהסוף היחידי שאפשרי הוא שקורה תהרוג את אימא שלה, ותחזיר את הסכין לרמפל.

מחכה כבר לפרק הבא.....

Y. Welis

New member
כמו שאמרתי - ווידאר והקיסר.

בסוף הטוב יחלחל אליה והיא תגלה שעוד נשאר בה ניצוץ, שהוא כל מה שיהיה צריך...

חסרה לי החתרנות של העונה הראשונה - העולם הנסתר מאחורי החזות השקטה של העיירה. כל מה שנבנה בעונה ההיא, מנותץ בשניה. זה מצער. קיטש (טוב, הם דיסני, אבל גם דיסני כבר לא דיסני של פעם) וקיטש ועוד.

אולי קניית הזיכיון על סטאר וורז מלוקאס (4 מיליארד. קטן על דיסני) הכניסה את האלמנטים שזיהיתי. מעכשיו צפו לציטוטים בכל פרק.

הלדין

New member
הוא העביר את הסכין למגדל השעון מאוחר יותר.

בעונה הקודמת הוא הוציא את הסכין לכבוד אוגוסט משום שהוא חשב שזה בלפייר. ברור מהתנהגותו שזהו הסכין האמיתי והוא באמת התאכזב שלא מדובר בבלפייר. הסכין לא עבד כמתקן שליטה ובקרה על רמפליצקין משום שלא היה אז קסם בסטוריברוק. מראים אותו אפילו קובר את הסכין מוקדם יותר בפרק שבע.

למעלה