עונה 2 פרק 2

הלדין

New member
פרק מעולה.

אז יש פה הודאה שהנסיך מקסים הוא לא העפרון הכי מחודד בקלמר למרות שהסינתזה של האישיות המקורית עם אישיותו של דייויד העניקה לו מידה מסוימת של עורמה (למה כולם קוראים לו דייויד שם?). הנאום שלו בסוף נשמע כמו נאום אמיתי של פוליטיקאי שרץ לבחירות. אני לא רואה את הנסיך מקסים של העונה הראשונה נואם כך בפני ההמונים.
ועתה לרג'ינה, אז הכעס שלה בא מתחושת חוסר אונים ושליטה. היא בדיוק האדם שתתמכר לעוצמה. דווקא אהבתי את העובדה שהיא לא שרפה את הספר אלא שמרה אותו. אני חושב שהנקודה עם הנרי פחות נבעה מאהבה ויותר מתוך רצון להוכיח את השליטה שלה במצב. היא הבינה את זה בסוף ונתנה לו ללכת עם סבו. אביה, הנרי, היה באמת אדם חלש. נאמר בפרק שהסרת הקללה השפיעה גם על רג'ינה - היא קיבלה שוב את היכולת לאהוב שאיבדה כשהיא הטילה את הקללה ולא נראה שהיא מתמודדת עם זה היטב ממה שהבנתי מהספויילרים. וכמובן, הופעתה של קורה בסוף הפרק.

הסצנה עם גולד הייתה מוזרה. האיש מוצג בדרך כלל כנחש קר מזג ולא כאדם שמאבד את עשתונותיו כשמודיעים לו כשהתוכנית שלו נקלעה לכמה בעיות.

הלדין

New member
מחשבות שניות

ברור. כל המטרה של הפלאשבקים הוא להסביר למה רג'ינה היא כזו חולת שליטה בהווה. בהווה היא נחמדה רק משום שהיא רוצה את אהבתו של הנרי. אני חושב שלאחר שהנרי הבין שהיא באמת המלכה הרעה, הוא רוצה לשמור ממנה מרחק. וכדרך אגב, לו ראתה את הפיה הכחולה בין הפליטים, אני חושב שמצב רוחה היה יותר טוב. עלה בדעתי שהקללה הוסרה רק למחצה - הקללה גם פועלת מחוץ לסטוריברוק ו-"החליקה" את זכרונם של האנשים הקשורים אליה מבחוץ. וגם שזעפני, מסיבה לא ברורה עדיין, הוא מנהיג הגמדים.

זה הופך להיות מוגזם כל השטות הזאת

של ספויילרים והממ"ששים. לדעתי צריך לחזור לשיטה הישנה והטובה של סימון ספיילורים....
אם אתה לא בטוח אך לסמן, פשוט תשים את הסמל של ספויילר.....

אני לא זוכרת מי עוקב אחרי השידור בארץ או כאן, אבל אני תמיד שמחה לקרוא פרשנויות חדשות על הפרקים.........

וואי
אתם כאלה פולניות

אבל אני באמת לא מבינה למה זה הופך לכזה אישיו?
יש פה גולשים (בין אם הם כותבים בפורום ובין אם הם סמויים) שלא רוצים לדעת מה הלאה, הם רוצים לקרוא הודעות רק לגבי פרקים שהם כבר ראו.
אז למה לפתוח הודעות כל הזמן שיגרמו להם להרגיש כאילו הם מפריעים או מטריחים?

אני לא מבינה מה הבעיה בשרשור פרק

לסמן ספוילרים וזהו?
אני אישית נכנסת וישר סוגרת, ואני אפילו לא יודעת למה!
כי זה מין כזה "וואי, הודעה חדשה אני רוצה לראות מה כתבו *פותחת* רגע! ספוילר!! *סוגרת*"

חחחח גם אני עושה את זה!

בעיקר בגלל שאני לא יכול לראות הודעות שלא נקראו...
אבל אין לי מזל אני תמיד רואה ספוילרים "עסיסיים"

shirush3

New member
חוץ העבודה שזה פרק על רג'ינה

אני לא זוכרת יותר מידיי מהפרק

רק שממש ממש אהבתי את רג'ינה

Jimmy Kane

New member
פרק מעולה

רק חבל שלא הראו יותר מדי את אמה ומרי

ורובי

והנרי חזר לעצבן אותי כמו בתחילת עונה ראשונה