וווואאא
אני ממש ממש שמחה שקיבלנו קו עלילה שלם בעולם האגדות בהווה ולא 2 דקות כמו בפרק הקודם!
ושוב מה???? מה????? מי אתה איש זר ומוזר??? אם נכנסת לסטוריברוק אתה בטח גם עוד דמות אגדית שאנחנו לא יודעים עליה והצליחה להתחבא! אז מה... באיי?
עולם האגדות הווה - וואווו הסוף!
לא חשבתי שזאת קורה, ידעתי ברגע לפני שסנו שלפה את החרב שמשהו מוזר באיךקוראיםלו, אבל לא ציפיתי שהוא יקבל צורה של קורה! ועוד היא רצחה אותו
קורה צודקת, התפוח נפל רחוק מאוד מהעץ כי רג'ינה ליד היא מלאך
(בקושי היה רג'ינה הפרק
) ממש מעניין אותי לאן הכיוון איתה יתקדם עכשיו וגם אם היא תגיע לרג'ינה(ואני מאמינה שהיא תגיע) מעניין איך זה יהיה
קרב מכשפות
מאוד אהבתי את המסע של אמה וסנו הבייתה עם הממורמרת והמעצבנת, שמאוד משעשעות אותי
אני ממש אוהבת לראות את סנו בסביבה הטבעית שלה
השטויות של אמה היו כ"כ מצחיקות!
עם הרובה, עם הענק
(נראה שיש לו ריח ממש רע מהפה), עם ה"הרגתי דרקון לפני שבוע" וכשהיא נתנה למעצבנת את הג'קט וההיא לא הבינה מה לעשות איתו
הסוף עם אמה וסנו היה מרגש! כמעט יצאו לי דמעות כשהן התחבקו והתחילו לבכות וכשסנו נזכה בחדר בעברו
אמה מתחילה להפתח עכשיו
ממשיך להיות מעניין הקו עלילה הזה!
אני ממש מחכה לראות ממנו עוד
ועוד עכשיו כשסנו היא שוב המנהיגה
עולם האגדות עבר - למרות שידענו שבסוף כן תהיה לסנו ילדה והקו היה יחסית צפוי, זה היה סיפור ממש יפה לדעתי
הקטע הזה של החתונה שלהם, ושאמא שלו תספיק לראות וכל מה שהיא עשתה בשביל שכן יהיה להם ילד
ד"א הקטע של הקרב של צ'ארמינג גרם לי לחשוב שאם הסצנה הזאת הייתה משודרת במשחקי הכס אז היינו רואים ראשים כרותים ואיברים מדממים בכל מקום שהחרב פגעה בו בשומרים
ואם כבר צ'ארמינג אז
עוד קטעים כאלה ואני אשכח מדיוויד לגמרי
סטוריברוק - מגניב שהנרי מצא את המקום הזה מתחת לקבר של הנרי. שכחו אותו מהעונה הקודמת
ג'פרסון וגרייס
זה היה מרגש! וגאד העיניים של ג'פרסון
אהבתי שצ'ארמינג קנה חרבות מעץ והתכוון ללמד את הנרי
ושוב הזר הזה
ד"א מעניין אם גולד כן יצא בסוף.
יצא לי לחשוב על זה וגם אם הוא יצא הוא לא באמת יכול לשכוח מי הוא היה כי הוא תמיד היה הוא