עונה 2 פרק 3

עונה 2 פרק 3 - פרק מדהים!! בלי ספוילר

מדהים! אני כבר מחכה למחר בבוקר, כלומר לערב שלכם...
מדהים!!

עונה 2 פרק 3

אסור לדבר על הורדות לא חוקיות, ניתן לבקש אך העונים חייבים לעשות זאת במסר
,
כל קישור להורדה יאלץ להמחק

לסמן ספוילרים, יש בפורום גולשים שלא צופים בקצב ארה"ב, חבל להרוס להם, לכן בבקשה לסמן
.

לחפור מומלץ, מותר והרבה!!

צפייה מהנה

איזה פרקקקקקק

אחד הפרקים הכי מרגשים

בכיתי כמו ילדה שאמא של צ'רמינג מתה..
עוד רגע מרגש היה כשהם בחדר של אמה, עם כל הדיאלוג הזה בינהם

OMG קורה.
פשוט פרק מושלם

מעניין איפה ג'ורג' היה לפני שהקללה נשברה

יאלה לפרק הבא - קפטן הוק

קורה...

ללא ספק שמה את רג'ינה בכיס הקטן... איך אני מחכה לעימות בין השתיים....

ואיך אהבתי את הסצינה של אמה ושלגיה בסוף... כל כך BITTERSWEET שכזו....
כאב לי על שתיהן... אמה שמעולם לא חוותה אימא ושלגיה על החלום שאבד לו

ואו ואו ואו!!!!!

פרק מדהייייייייייייים! פרק ללא רחינה

אאורורה פשוט מפגרת!!!!

מרי מרגרט
איך אני אוהבת את הדמות שלה עכשיו הפסיקה להיות היבשושית ותעשה הכל למען אמה
הסצינה שלהם בסוף איייייייייי
ממש נותן טעם של עוד וללא ספק זו התחלה יפה!

לנסלוט;( איך התבעסתי שמהסוף שלו

איך אהבתי את הסיפור של שלגיה וחמותה
כאב לי מעט על הנסיך ואיזה אבא מרשע יש לו...
אני לא יודעת כבר מי גרוע יותר.. או או קורה... מעניין מה הבחור מתכנן על הנרי

קורה.... נראה לי רחינה יכולה לזוז הצידה... אימא שלה תדאג לשאר
ולמה נדמה לי בסופו של דבר רחינה ואמה יאולצו לעבוד יחד עם מנת להוריד את קורה מהמשחק??

הנרייייייייי
אני ממש ממש ממש אוהבת את הקשר שלו עם "סבא" שלו חחחח המשחק בחרבות

פרק מדהייייים! מחכה כל כך לשבוע הבא

מאוד אוהבת את זה

שסופסוף רואים במרי מרגרט את סנו.
באמת די למרי מרגרט הרכרוכית מהעונה שעברה המעפנה. באמת כמו בנאום של צרמנינג זה WERE BOTH .
הקטעים של האגדות היו כל כך טובים, אוהבת את סנו שמה
.

יש לי הרגשה שקורה תחזור לעולם האמיתי יותר מהר מאשר הבנות.....

די אני עדין עצובה על זה שהם בחדר של אמה, איזה קורע לב זה
פשוט עצוב. עוד לא התגברתי על הקטע הזה

shirush3

New member

בדיוק חשבתי על זה שזה מעלים ממנה את כל המרימרגריוט שהייתה בה בעונה הקודמת
עכשיו נראה איך יהיה אפשר לשנוא אותה

החדר של אמה

lady of the lake

אהבתי את המשמעות הכפולה של הפרק. גבירת האגם מופיעה גם באגדות על אבירי השולחן העגול (האגם שלידו גדל לנסלוט וממנה יצאה החרב הקסומה של ארתור?!?) ויש התייחסות לעונה הקודמת וסירנה הקסומה של צ'ארמינג.

לא כל כך מבינה מה קשור אביר אגדי מימי הביניים לארץ האגדות (למרות שבתכלס הכל מבוסס על ימי הביניים), ואהבתי מאוד את ההתייחסות העמומה לאישה שגרמה לו לעזוב את השולחן העגול. אני מקווה שנראה אותו שוב, וגם את גונוויר. אני מתחילה לחבב את הקישחות של מולאן, ולהתייאש מהילדותיות של אורורה (כן, גם אני מתבאסת שלקחו את פיליפ אחרי כמה רגעים ענוגים על המסך, אבל אני מקווה שנראה אותו שוב). צ'אמרינג
עבר, הווה, עתיד - i'll take it
החתונה הרומנטית של סנאו וצ'רמינג
ואמה, אוי אמה...... אחרי החיבוק שלה ושל סנאו רצתי לחדר של הבנות המתוקות שלי וחיבקתי ונשיקתי אותן בלי סוף.

הפרק הזה הוציא ממני הרבה רגשות הוריים. יש התייחסות גם לאבים ואימות בפרק הזה (תודה לביתי המתוקה על שיבושי הלשון). צ'ארמינג והנרי. אמה וסנאו, ג'פרסון וגרייס, אמה והנרי, רג'ינה וקורה. הרגעים הכי קסומים ומרגשים בפרק היו שסנאו עמדה בחדר ההרוס של אמה ותארה לה את החיים שהיא רצתה עבורה, ואז בסוף שהיא רואה את החדר כמו שהוא היה .....
. אני מאוד הזדהתי עם מה שאמה אמרה בפרק הראשון שאם ההורים שלה לא היו שולחים אותה אז הם היו מקוללים, אבל ביחד!! אני לא מסוגלת לתאר את הבנות שלי בלעדי, ואותי בלעדיהן (וזה בעצם המתנה של הקללה, שלסנאו וצ'רמינג אין זיכרון של הילדה שלהם וההקרבה שהם עשו), ואני לא יודעת אם הייתי מסוגלת לשלוח אותן להתמודד עם העולם בלעדי. זו בחירה אכזרית מידי, עבור ההורים ועבור הילדים. גם מאוד הזדהתי עם ג'פרסון והפחד שלו מלאכזב את גרייס, והרצון של צ'ראמינג לגונן על הנרי.
מצד שני יש את קורה, האימא שעושה הכל למען הילד שלה, גם שהילד שלה לא ממש רוצה את העזרה או ההכוונה. האם היא אימא טובה בעיניי עצמה? כמובן שהיא לא נחשבת לאימא טובה, אבל אני חייבת להודות, שבתור אם שרוצה את הטוב ביותר עבור ילדיה, אני לא יכולה לשפוט אותה.....

ונושא אחרון - התיאוריה המעניינת של קורה בת הטוחן - המלך ג'ורג' אמר לסנאו שהאהובה שלו הייתה מקוללת. והראו גם שהשם על הקבר של הנרי הוא mill, כלומר קורה הייתה נשואה לטוחן....... התאוריה כבר לא מסתדרת.....
בכל אופן, קראתי ראיון עם ברברה הרשי (AKA קורה) והיא תמשיך להופיע בסדרה עד דצמבר לפחות...... אז מעניין בטוח יהיה

shirush3

New member
על הכל!

זה מה שיפה בנושאים האלה שהפרק נגע בהם
אין שחור או לבן בכל מה שקשור לזה ובאמת אנחנו מקבלים את כל אחד והסיפור שלו עם הילדים שלו
ובשורה התחתונה כולם הקריבו שם משהו בשביל הילדים שלהם

אני אוהבת איך שלך יש פרספקטיבה אחרת מלכולנו פה, זה מוסיף המון. לי אישית כיף נורא לקרוא את התגובות שלך לפרק.
הבנתי שאת גרה בארה"ב נכון?
הבנות שלך גם אוהבות את הסדרה? מתחברות? מה בעיקר הן רואות (סתם שאלה כללית, את לא חייבת לענות אם לא באלך)

ובנוגע לבת הטוחן, התאוריה הזו מבחינתי חיה נושמת וקיימת.
אני חושבת שזה הנרי מילס, כי זה רג'ינה מילס. נראה לי בלי קשר.
אבל אני מוכנה להשבע שבפרק THE STABLE BOY אמרו שקורה היא בת הטוחן !#@#%(#@* . וזה כל כך מסתדר עם ג'ורג' והכל. אני כבר רואה לאן הכיוון הזה הולך

ברברה הרשי שחקנית ענקית שמחה שהיא לוקחת חלק בסדרה.

shirush3

New member
וווואאא

אני ממש ממש שמחה שקיבלנו קו עלילה שלם בעולם האגדות בהווה ולא 2 דקות כמו בפרק הקודם!
ושוב מה???? מה????? מי אתה איש זר ומוזר??? אם נכנסת לסטוריברוק אתה בטח גם עוד דמות אגדית שאנחנו לא יודעים עליה והצליחה להתחבא! אז מה... באיי?

עולם האגדות הווה - וואווו הסוף!
לא חשבתי שזאת קורה, ידעתי ברגע לפני שסנו שלפה את החרב שמשהו מוזר באיךקוראיםלו, אבל לא ציפיתי שהוא יקבל צורה של קורה! ועוד היא רצחה אותו

קורה צודקת, התפוח נפל רחוק מאוד מהעץ כי רג'ינה ליד היא מלאך
(בקושי היה רג'ינה הפרק
) ממש מעניין אותי לאן הכיוון איתה יתקדם עכשיו וגם אם היא תגיע לרג'ינה(ואני מאמינה שהיא תגיע) מעניין איך זה יהיה
קרב מכשפות

מאוד אהבתי את המסע של אמה וסנו הבייתה עם הממורמרת והמעצבנת, שמאוד משעשעות אותי

אני ממש אוהבת לראות את סנו בסביבה הטבעית שלה

השטויות של אמה היו כ"כ מצחיקות!
עם הרובה, עם הענק
(נראה שיש לו ריח ממש רע מהפה), עם ה"הרגתי דרקון לפני שבוע" וכשהיא נתנה למעצבנת את הג'קט וההיא לא הבינה מה לעשות איתו

הסוף עם אמה וסנו היה מרגש! כמעט יצאו לי דמעות כשהן התחבקו והתחילו לבכות וכשסנו נזכה בחדר בעברו

אמה מתחילה להפתח עכשיו

ממשיך להיות מעניין הקו עלילה הזה!
אני ממש מחכה לראות ממנו עוד
ועוד עכשיו כשסנו היא שוב המנהיגה

עולם האגדות עבר - למרות שידענו שבסוף כן תהיה לסנו ילדה והקו היה יחסית צפוי, זה היה סיפור ממש יפה לדעתי

הקטע הזה של החתונה שלהם, ושאמא שלו תספיק לראות וכל מה שהיא עשתה בשביל שכן יהיה להם ילד

ד"א הקטע של הקרב של צ'ארמינג גרם לי לחשוב שאם הסצנה הזאת הייתה משודרת במשחקי הכס אז היינו רואים ראשים כרותים ואיברים מדממים בכל מקום שהחרב פגעה בו בשומרים

ואם כבר צ'ארמינג אז
עוד קטעים כאלה ואני אשכח מדיוויד לגמרי

סטוריברוק - מגניב שהנרי מצא את המקום הזה מתחת לקבר של הנרי. שכחו אותו מהעונה הקודמת

ג'פרסון וגרייס
זה היה מרגש! וגאד העיניים של ג'פרסון

אהבתי שצ'ארמינג קנה חרבות מעץ והתכוון ללמד את הנרי

ושוב הזר הזה

ד"א מעניין אם גולד כן יצא בסוף.
יצא לי לחשוב על זה וגם אם הוא יצא הוא לא באמת יכול לשכוח מי הוא היה כי הוא תמיד היה הוא

shirush3

New member
אז רגע

ישמצב שזה לא היה הוא
מי זה היה באוטו? ג'ורג'?

נדפקתי אחרי היום הזה

למעלה