אני לא אהבתי את הפרק
וגם בצפייה שניה עם אחותי לא נהנתי ממנו בכלל.... לא מבינה למה ערבבו אגדות ומדע ביחד.....
מסכימה לגבי האבחנה שלך לגבי רמפל. אני בטוחה שהוא יודע שיש עוד סוגי קסמים חוץ משלו, כמו שאמרת יש את הקסם של הפיה הכחולה, את האפונים, וגם את הרופא הטוב, אבל אני חושבת שרמפל פשוט חושב שהדרך שלו היא היחידה והמוצלחת ביותר, לכן הוא פוסל את כולם כל הזמן.
לגבי רג'ינה הצעירה, אני חושבת שכל האנשים הצעירים והמאוהבים הם אנוכים במידה מסויימת. הם חושבים על טובתם, מי יהיה הבנזוג הכי מוצלח עבורם שיעשה להם טוב, על לפרוש כנפיים ולהתרחק מההורים שלהם. אני חושבת שרג'ינה קצת השתגעה אחרי שהיא חזתה באימא שלה עוקרת את הלב של אהובה, והשגעון הזה הוביל אותה למסע נקמה בשלגיה, ובסוף בכולם. אפשר לקרוא לזה מוכת צער, ולסנגר עליה, אבל אני חושבת שזו התחלה של שיגעון (כזה שמצריך טיפול תרופתי ארוך ארוך).
אני חושבת שרג'ינה - קורה הוא התגלמות מערכת יחסים קלאסית בין אם לבת. רוב הנשים שאני מכירה לא רוצות להיות כמו אימא שלהן ועושות מאמצים רבים כדי לא להיות דומות לאימא, אבל כמובן שאי אפשר להתחמק מחינוך ויש דברים שמוטבעים בנו מבלי שאפילו נדע....
כל הקטע של רג'ינה ודניאל לא מרגשת בעיניי. המערכת יחסים הזאת, למרות המשחק המצויין של לנה, לא מרגישה לי אמינה בכלל.