פרק מספר 11

הלדין

New member
פרק טוב.

בסך הכל אישר את העובדה שרג'ינה באמת מתעניינת באמה מעבר להיותה אמו הביולוגית של הנרי. הפעם מרי ודייויד היו בשוליים. לגבי הטוויסט עם סידני, האמת שלמרות שידעתי עליו, באמת הפתיע אותי לגלות כמה הוא משכנע. מי שהפתיעו בפרק זה אבא של רג'ינה שסייע לבתו בביצוע המזימה שלה - הוא נראה כזה נחמד אך מתחת לזה הוא גרוע לא פחות מבתו. לגבי אביה של שלגיה, איכשהוא, התחושה שאני מקבל היא שכוונותיו כלפי הג'יני לא היו טהורות לחלוטין - האיש קורא את יומנה של אשתו ומבקש מהג'יני למצוא אדם ולהשליך אותו לחסדיו. אני חושב שהוא ניסה לעקוף את מגבלת שלושת המשאלות על ידי כך שיהפוך את הג'יני לבן חסותו.

ודברים קטנים: האם רג'ינה יודעת להשתמש במחשב? הקללה, כנראה, מעניקה לך גם מיומנויות של העולם הרגיל אבל אם רג'ינה לא הושפעה ממנה - כפי שנרמז - לא אמורות להיות לה גם המיומנויות שהיא נותנת לך. לי נראה שאמה חיפשה במקום הלא נכון. גם אם רג'ינה יודעת להשתמש במחשב, ההיגיון פשוט אומר שהיא מחזיקה עותקים מודפסים רק למקרה והמחשב קורס.
מצד שני, מדובר באמריקאים וייתכן והם לא מחזיקים עותקים מודפסים כמו מקביליהם הישראלים.

שלגיה נראתה כמעט כמו מרי בפרק הזה (מדובר באותה שחקנית אבל הן נראות אחרת.)

הלדין

New member
תוספת

נראה לי שסידני עבר גם תכנות מחדש והוספה לו עורמה שלא הייתה לו בפרקים הקודמים. בפרקים הללו הרושם שמקבלים הוא נחנח מתרפס שרצונה של רג'ינה הוא מצווה לו. בפרק בו ממנים את רג'ינה יש לפחות שתי סצנות שמטרתן להראות את סידני כמפגר שלא קולט מה קורה סביבתו - הסצנה בה רג'ינה מכריזה עליו כשריף והסצנה בה הוא מסקר ביחד עם הכתבים שריפה בביתה של רג'ינה בניגוד לרצונה משום שהוא תופס את זה כחובתו העיתונאית. לגבי הג'יני של המנורה, במקור, מדובר באחד משני ג'ינים והחזק מבין השניים. יש גם הג'יני בטבעת. אני לא חושב שהייתה הגבלת משאלות במקור. כללית, רג'ינה ממשיכה מסורת מכובדת של כישוף של התייעצות עם ישויות עליונות דרך ראי. בערוץ ההיסטוריה סיפרו פעם שג'ון די, מכשף החצר של אליזבת הראשונה, ועוזרו פירקו את משפחותיהם מתוך אמונה במסרים שהם קיבלו דרך הראי. לרצוח את בתך החורגת נשמע היגיוני לעומת זה. בקיצור, מספיק עם הרפרנסים לעץ הדעת! (כמה אפשר לטחון את העניין עם עץ התפוחים.)

שיתמקדו בזר כבר!!

דווקא לא אהבתי..
רובי הייתה חסרה בפרק..
חבל שאישתו של דיוויד לא בהיריון..
היה צפוי שסידני בצד של רג'ינה מההתחלה.. יותר נכון ממתי שהג'יני "התאהב" במלכה.. חבל שלא שמרו את הסיפור של הג'יני לאלדין.. אבל אגרבה

מעניין מה הסוד שהמכשפה סיפרה לשלגייה והיא גילתה, חשבתי שהוא קשור לקשר שלה לג'יני אבל בסוף יצא שלא..
ומה עם הזר?! עכשיו שהוא עם הספר אני בכלל חושב שהוא קשור לגולד..

הלדין

New member
יש להם עוד 11 פרקים.

מעבר לכך, הצרחה שלך אומרת שהם הצליחו חלקית. הם מראים אותו כך כדי לגרום לך להמשיך לצפות בסדרה. לגבי סידני, אני פשוט שמתי את עצמי בנעליים של מישהו שאין לו את הידע של הצופים, וככזה, סידני שכנע אותי שהוא החליף צד. מעבר לכך, אהבה גדולה יכולה להחמיץ ולהפוך לשנאה גדולה וסידני "רומז" לאמה שזה המצב בינו לבין רג'ינה.בכל מקרה, אם מטרתו של סידני לנקום ברג'ינה, המהלכים שלו בפרק מתאימים באותה המידה. הוא רכש את אמונה ועתה נותר רק לתקוע את הסכין חזק ובגב.

לא נראה לי שהמטרה היא רג'ינה..

הרי אחרי כל מה שהיא עשתה לו, הג'יני עדיין ביקש להיות קרוב למלכה לנצח..

הלדין

New member
הג'יני וסידני הם אנשים שונים.

קשה לי להאמין שאדם מאוהב כסידני היה עובר בשקט על הרומאן של רג'ינה עם השריף (בהנחה והוא יודע על זה.) מאידך, מר גולד יכול לעשות לו פעלול אם הוא יעבור את נקודת השבירה שלו אם ויש לו את האינטרס. בקיצור, כל מה שאמה צריכה לעשות הוא לדבר איתו על גראהם ולראות איך הוא יגיב. יש לי הרגשה שהיא הגונה מדי.

מי זה?!?!!?!?

אעאעאע! אני מתחרפנת!!
תתמקדו כבר בזר!!!!! מי זה?! מה הוא עושה פה ומה הוא רוצה!?!?

פרק טוב, באמת. אבל אני מחכה לפרק שיגידו מי זה הזר הזה ומה הוא רוצה מחיינו. אני אחכה.

shirush3

New member
פרק חביב

אני לא אוהבת את סידני/ג'יני/מראה הוא דמות קצת... מנוצלת(?)
אני זוכרת שידעתי שרג'ינה תעשה לו איזה טוויסט בסוף
בכללי פרק פחות אהוב עלי

יו.. גם לי יש!!

ומשום מה, אני נזכר בדברים הממש לא חשובים רק כשאני הולך לישון..

למעלה