סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

RTur

New member
יאללה

משהו טוב שקרה השבוע:
אז בשעה טובה הגשתי את העיבוד ביג בנד שלי והוא אושר (הוא עוד לא גמור ממש סופית ויש לי עוד התעסקויות איתו אבל מבחינת התפקידים לכלי נשיפה שזה החלק הכי חשוב הכל אחלה)
היה את הגמר של התחרות ברימון עם ההרכב שלי והיה ביצוע מעולה וממש נהנינו. זכינו בציון לשבח (מקום שלישי).
ביום רביעי שרתי את הסלואו בחתונה של הבאסיסט בהרכב שלי והיה ממש מרגש וגם החתונה עצמה הייתה ממש כיפית ורקדתי מלא

ביום חמישי הייתי בהופעה של וואן רפובליק והיה ממש אחלה. אני לא יכול להגיד שעפתי על ההופעה בטירוף, השירים הלא מוכרים שלהם קצת פרווה, אבל בגדול ההופעה הייתה מצויינת וראיין מעולה בלייב (איכשהו בהופעות טלוויזיוניות זה פחות בא לידי ביטוי בדרך כלל). ואיזה כיף זה להיות בגולדן, פעם אחרונה שהייתי בגולדן ולא בדשא זה היה במדונה ב-2009. לא מבין איך בוואן רפובליק יכולים למכור גולדן ב-500 ש"ח אבל אמנים אחרים זה מתחיל מ-1200 ומעלה...
היום הייתה מסיבת בריכה-יומולדת לידידה שלי וגם היה מעולה. הגיע לי לנוח קצת אחרי כל הטירופיאדה שלי לאחרונה

משהו רע שקרה השבוע:
אממ.. לא משהו כזה משמעותי. אולי שהתחיל לכאוב לי הגרון אתמול חח
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
יחסית למה שהיה לי בחודש האחרון יש לי שבוע יחסית רגוע. בעיקר הרבה התעסקות במשימות בלימודים וכאלה. ויש לי את ה-2 הופעות השבועיות הקבועות שלי.
התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: Michael Jackson - Break Of Dawn. לא הפסקתי לשמוע אותו כי זה הסלואו ששרתי בחתונה של הבאסיסט שלי וממש רציתי to nail it.
העליתי לפייסבוק דוגמית שלי באקפלה של הפזמון (הקולות זה גם אני): https://www.facebook.com/arturkatz/videos/10206929610102518/?l=4307212133388430228
אלבום השבוע: האחרון של ביונסה. חוץ מהשיר ההוא של מייקל, חזרתי שוב לשמוע את האלבום הזה שלה בלופים חח
מאכל השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד
ציטוט השבוע: לא זוכר מה היה הציטוט המדוייק אבל ממש אהבתי את מה שראיין טדר אמר בסוף ההופעה שלהם. קודם כל הוא ביקש להודות לחברת הפקה שהביאה אותם לארץ. אמר שהוא יודע שזה סיכון להביא אמן שמעולם לא הופיע כאן בפעם הראשונה ומעבר לזה שהוא יודע שהרבה אמנים מבטלים אצלנו הופעות ושזה ממש בולשיט ולא לעניין לדעתו.
תמונת השבוע: אין לי כוח
תכניות לסופ"ש: המסיבת בריכה שציינתי שהייתה היום
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
שאפו על המקום השלישי! מכובד מאוד

ורגע של כנות, הגיע למקום הראשון?

&nbsp
אני חושב שהגולדן של וואן ריפבליק היה יחסית זול כי הם לא אמנים גדולים כמו האחרים. איפה הם ואיפה מדונה, ג'סטין, הרולינג סטונס, רובי וכו'.

RTur

New member
תודה!

המקום הראשון היה מעולה, אתה יודע קצת קשה לשפוט כשאני חלק מהעניין אבל אם לא הייתי מתחרה בעצמי אז כן, אותו הכי אהבתי והגיע לו.
&nbsp
נכון שוואן ריפבליק הם לא אמנים גדולים כמו אלה שציינת, אבל מצד שני הם מגיעים לכאן בתקופה שהם מצליחים מאוד עכשיו והם אחד מההרכבים הגדולים שפעילים היום והם לא באלבום ראשון (כי אז ברור שהם לא יכולים לדרוש מחירים גבוהים מדי) ולא כשהפיק שלהם מאחוריהם (להוציא את ג'סטין) ככה שהם כן יכולים בעיקרון לדרוש מחיר גבוה יותר. אני חושב שהפער הזה בין 500 ש"ח לגולדן אצל וואן רפובליק ל-1300 ש"ח אצל רובי למשל ממש מוגזם.
אם המפיקים שהביאו את וואן ריפבליק יכלו למכור גולדנים ב-500 ודשא בסביבות ה-300 ועדיין לצאת מזה מורווחים, גם המפיקים שהביאו את רובי והשאר יכולים. הרי במילא ידעו שהם לא הולכים למלא את כל פארק הירקון. היו איזה 20-25 אלף איש ובכל זאת יצאו ברווח עם מחיר ממש סבבה... אם גולדן לרובי היה עולה אפילו 750 הייתי קונה בלי למצמץ בכלל אבל 1300 זה טירוף. שלא לדבר על הרולינג סטונס שעלה פאקינג 1800 או משהו כזה... גם לג'סטין שאותו אני הרבה יותר אוהב לא הייתי מוציא את ה-1300 בשביל גולדן, כבר עדיף להוסיף עוד קצת ולראות אותו בחו"ל (שתכל'ס זה בדיוק מה שעשיתי חח).
&nbsp

למעלה