יאללה
משהו טוב שקרה השבוע:
אז בשעה טובה הגשתי את העיבוד ביג בנד שלי והוא אושר (הוא עוד לא גמור ממש סופית ויש לי עוד התעסקויות איתו אבל מבחינת התפקידים לכלי נשיפה שזה החלק הכי חשוב הכל אחלה)
היה את הגמר של התחרות ברימון עם ההרכב שלי והיה ביצוע מעולה וממש נהנינו. זכינו בציון לשבח (מקום שלישי).
ביום רביעי שרתי את הסלואו בחתונה של הבאסיסט בהרכב שלי והיה ממש מרגש וגם החתונה עצמה הייתה ממש כיפית ורקדתי מלא
ביום חמישי הייתי בהופעה של וואן רפובליק והיה ממש אחלה. אני לא יכול להגיד שעפתי על ההופעה בטירוף, השירים הלא מוכרים שלהם קצת פרווה, אבל בגדול ההופעה הייתה מצויינת וראיין מעולה בלייב (איכשהו בהופעות טלוויזיוניות זה פחות בא לידי ביטוי בדרך כלל). ואיזה כיף זה להיות בגולדן, פעם אחרונה שהייתי בגולדן ולא בדשא זה היה במדונה ב-2009. לא מבין איך בוואן רפובליק יכולים למכור גולדן ב-500 ש"ח אבל אמנים אחרים זה מתחיל מ-1200 ומעלה...
היום הייתה מסיבת בריכה-יומולדת לידידה שלי וגם היה מעולה. הגיע לי לנוח קצת אחרי כל הטירופיאדה שלי לאחרונה
משהו רע שקרה השבוע:
אממ.. לא משהו כזה משמעותי. אולי שהתחיל לכאוב לי הגרון אתמול חח
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
יחסית למה שהיה לי בחודש האחרון יש לי שבוע יחסית רגוע. בעיקר הרבה התעסקות במשימות בלימודים וכאלה. ויש לי את ה-2 הופעות השבועיות הקבועות שלי.
התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: Michael Jackson - Break Of Dawn. לא הפסקתי לשמוע אותו כי זה הסלואו ששרתי בחתונה של הבאסיסט שלי וממש רציתי to nail it.
העליתי לפייסבוק דוגמית שלי באקפלה של הפזמון (הקולות זה גם אני):
https://www.facebook.com/arturkatz/videos/10206929610102518/?l=4307212133388430228
אלבום השבוע: האחרון של ביונסה. חוץ מהשיר ההוא של מייקל, חזרתי שוב לשמוע את האלבום הזה שלה בלופים חח
מאכל השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד
ציטוט השבוע: לא זוכר מה היה הציטוט המדוייק אבל ממש אהבתי את מה שראיין טדר אמר בסוף ההופעה שלהם. קודם כל הוא ביקש להודות לחברת הפקה שהביאה אותם לארץ. אמר שהוא יודע שזה סיכון להביא אמן שמעולם לא הופיע כאן בפעם הראשונה ומעבר לזה שהוא יודע שהרבה אמנים מבטלים אצלנו הופעות ושזה ממש בולשיט ולא לעניין לדעתו.
תמונת השבוע: אין לי כוח
תכניות לסופ"ש: המסיבת בריכה שציינתי שהייתה היום
אחר (או: מסר חשוב לאומה):