על דייטים ומסכות

Elle992

New member
על דייטים ומסכות

שאלוהים יעזור לי! עד שהצלחתי למצוא כותרת שגם תכנס וגם תתאים

ולעניינו

משהו שרציתי שנדון עליו בפורום וחשבתי עליו בשבוע האחרון - דייטים ואיך אנחנו משתנים לקראת זה, אם במראה שלנו ואם בהתנהגות.
דברים שנעשה במיוחד בשביל הדייט ושאנחנו לא עושים בדר"כ...

האם תתכוננו ותשנו דברים בעצמכם, ויזואלית והתנהגותית - לקראת דייט צפוי? כולל, איפור(במידה ואת לא נוהגת להתאפר בדר"כ), הסרות שיער, טיפוח ועוד(כשאתם לא נוהגים לעשות זאת בדר"כ או שעושים אבל לא ברמה כמו שתעשו לדייט ועוד).

האם תתנהגו ותבואו בטבעיות - לא תשנו שום דבר ויזואלית והתנהגותית?

האם תנסו לשחק אותה משהו שאתם לא?

האם תעדיפו לבוא נטורל, איך שאתם במציאות בדיוק, בלי לזייף שום דבר?

אשמח שתענו על השאלות האלה/חלק מהם.
איך לדעתכם, צריך להתנהג ולבוא לדייט, האם צריך לעטות מסכה ולייפות דברים.
או שמא עדיף לבוא בדיוק כמו שאנחנו במציאות, בלי לייפות ולעגל פינות...

אני שואלת את הדברים האלה כי אני כן שמה לב לפוקר פייס של אנשים
כשהם יוצאים לדייטים, משנים דברים במראה החיצוני שלא היו עושים לולא הדייט
ובכללי מנסים לשחק אותה משהו שהם לא בדיוק כמו במציאות או לעגל פינות..
כן, לעגל פינות זו המילה המתאימה לטעמי. ואני רוצה לשמוע את דעתכם
דווקא בגלל שאתם חסרי נסיון, דווקא בגלל שאין לכם את הנסיון הקודם הזה
ולשמוע את הגישה שלכם בנושא. האם לדעתכם כנות היא מעל הכל,
או שאפשר לעגל פינות כשצריך או שבכלל אתם בעד לשחק אותה משהו שאתם
רחוקים מימנו מעט או הרבה..

ga26

Member
תראי, אולי זה שיחק לפעמים נגדי בחלק מהדייטים

אבל כשיצאתי לדייטים תמיד הייתי אני.
לבשתי על עצמי משהו נחמד כמובן יצאתי נקי ומסודר אבל חוץ מזה שום דבר מיוחד.
הרי אני בדייט מנסה למצוא בת זוג לחיים (או לפחות לתקופה ממושכת) ואין משמעות לעשות משחק. אני רוצה שהיא תדע מה יש מולה ואני אדע מה יש מולי ונחליט אם אנחנו מתאימים, ולא שנראה דמויות לא אמיתיות.
בדיוק באותו אופן כשחיפשתי בעבר עבודה תמיד ציינתי בראיונות גם את העובדה שיש לי משפחה ושאני איש משפחה. אני לא רוצה מקום עבודה שמצפה שאהיה בו עבד של המעסיק אלא כזה שיבין שאני מתמרן בין הבית לעבודה ושיש לי מחוייבות גם לעבודה אבל גם לבית. זה אולי ירתיע חלק מהמעסיקים אבל כשמוצאים את העבודה (ומצאתי) היא כזו שמתאימה לך ואין אכזבות.
גם בין בני זוג אפשר לשחק אותה בדייט אחד- שניים אבל לא למשך תקופה ארוכה. מה יתן לי לעשות משחק.

בקשר למה שאת קוראת לעגל פינות - יש מקומות בהן לא עיגלתי פינות כמו שנמנעתי מלהעלות את הנושאים כמו למשל הניסיון הזוגי-מיני שלי, את זה העדפי להעלות בדייט שני-שלישי ולא ראשון. גם פה אני לא מוצא מקום להסתרה ומשחקים.

Elle992

New member
לדבר על החוסר נסיון

לטעמי זה בסדר לקחת את הזמן ולשתף מתי שמרגישים בנוח.
לי אישית נראה מעט תמוה כשאנשים משנים את עצמם לגמרי, כמו למשל
נשים שמתאפרות בקטע הזוי, טונות של איפור וכשאתה רואה אותן בלי
זה נראה ממש כמו אדם אחר לגמרי. אני לא נגד, אני פשוט חושבת שצריך
קצת לחשוב שבסופו של דבר, עדיף שהצד השני יראה את הצדדים הרגילים והטבעיים שבנו במקום משהו מזוייף/לא תואם בדיוק/אם בכלל למציאות ואז אם יצא קשר זוגי הצדדים הללו יתהפכו ואז זה לא נעים בכלל..

אני אוהבת את הגישה שלך

מעיין א3

New member
אני כן אשתדל לבוא במיטבי

מבחינה חיצונית, אני כן אטפח את עצמי קצת יותר בהשקעה מאשר ביום יום. כלומר, אני כן שמה איפור, ומחליקה את השיער, אבל לקראת דייט אני כן אשקיע יותר בהחלקה, וגם בהנחת האיפור. אני לא אעשה זאת מהר, כמו שאני בדרך כלל עושה לעבודה או ללימודים.
מבחינת לבוש: אני גם ככה נוהגת ללכת בעיקר עם שמלות ביום יום, אז לקראת דייט אני אשים שמלה שהיא, מצד אחד לא בולטת מידי (בלי צבעים חזקים כמו ורוד או אדום) או חושפנית מידי, אך מצד שני היא לא יכולה להיות יותר מידי קז'ואל. אני לרוב בוחרת בשמלה שחורה אלגנטית, שהיא לא יותר מידי פנסי או קז'ואל... היא בדיוק באמצע.
מבחינת היגיינה- אני אתנהג אותו הדבר. החל מרגלים חלקות, ועד בישום ודאודורנט.

אגב, אני גם אצפה מהגבר לפני גם לבוא קצת יותר מושקע חיצונית מאשר בחור שיגיע לדייט ראשון עם קרוקס או כפכפים.....
הוא לא צריך להיות לבוש בטוקסידו, אבל גם לא כאילו אנחנו הולכים עכשיו לים....

מבחינת התנהגות, אני לא אשחק שום דבר שאני לא. נראה לי מטומטם לשחק מישהו שאתה לא... אם זה בחור שאני ארצה משהו מעבר איתו, אני לא אמצא את עצמי בסיטואציה שאני אצטרך להסביר מדוע בדייט הראשון התנהגתי X ובדייט ה-20 אני מתנהגת בY.
אם האדם השני לא אוהבת את מי שאני - חבל לי על הזמן....

מבחינת לעגל פינות- במה הכוונה? בהתנהגות או בויזואליות?
כי זה הגיוני לבוא מרשים בדייט הראשון, ולאט לאט לעבור ליותר קז'ואל... זה היה ככה עבורי עם כל הגברים שיצאתי איתם, וזה סוג של "חוק לא כתוב"- כלומר אני יודעת שגם אני, וגם הוא, נמצאים עכשיו במיטבנו (מבחינה ויזואלית), אבל אחר כך נעבור למצב קצת פחות מושקע... וזה לגמרי סבבה.... אני בכל זאת לא ארצה לשבת בבית לסרט בטלוויזיה עם לבוש רשמי (לא אני ולא הוא) ....

מבחינת התנהגות- אני מצפה גם מעצמי, וגם מהבחור, להתנהג כפי שאנחנו בדרך כלל. לא ארצה לגלות בדייט ה-10, שהאדם הוא שונה לחלוטין ממה שהוא הציג את עצמו-
או לחלופין, לראות מישהו שאני ממש לא אוהבת בדייט ראשון, ולגלות בדיעבד שה"אני האמתי" שלו הוא דווקא ממש לטעמי... זה יהיה מבאס....

איך זה במציאות?
האקס שלי, שהיה חסר ניסיון, כן הרשים מבחינה ויזואלית בדייט הראשון, אבל מבחינת התנהגות הוא לא הפסיק לרעוד... כנראה כי מעולם לא יצא לדייט.
אני, שהבחנתי בעניין מההתחלה, החלטתי להתעלם מהלחץ שהוא נתון בו, כי הבנתי שזה לא משהו תקין שקורה לו ביום יום.
האם אני שמחה שנשארתי? כן ולא. כן, כי הייתי לי זוגיות שכללה אהבה גדולה מאוד.
לא יודעת אם לומר "לא"- אלא פשוט באסה שזה נגמר כפי שזה נגמר, וגם הקושי לעבור הלאה לא בדיוק עוזר....
מאמינה שעם הזמן אני אגיד רק כן
(אחרי התגברות מוחלטת).

כשאני יוצאת לדייט

אני מתאפרת, איפור עדין, אותו סגנון איפור שאני שמה בחגים ובאירועים שאליהם אני יוצאת, כי ביום - יום איני מתאפרת כלל.
זה לא כולל מיקאפ, זה לא משנה אותי כך שלא יזהו,
זה כן נותן פוש לכיוון חיובי, מדגיש את העיניים, מטשטש את החיוורון ואת העיגולים השחורים מתחת לעיניים :).

אלבש משהו שאני אוהבת, שנראה עלי טוב, כי זה ישר גורם לי להרגיש יותר טוב עם עצמי, אבל זה לא יהיה חגיגי במיוחד, דווקא משהו פשוט.

מכיוון שאני ביישנית, אז הביישנות תבוא יחד איתי :) אבל ברגע שאצליח להשתחרר ממנה קצת, אהיה אני. גרסה ביישנית שלי :)
אולי לא אצחק כמו שתמיד אני אוהבת לצחוק, בטוח לא ארגיש משוחררת כמו שאני בחברת האנשים שקרובים לי, אבל בטוח שאהיה הכי אמיתית וישרה כי אני לא יודעת (והאמת שגם לא רוצה) להיות משהו אחר.

האמ...

בתור אחת שדי "פשוטה" במראה החיצוני שלה בכללי- לא מתאפרת, הלבוש הקבוע שלי הוא בדר"כ חולצה וג'ינס וכו'- אני מעדיפה לבוא כמו שאני גם לדייט, אלא אם כן אני יודעת שיוצאים לאיזה מקום פנסי שצריך להתלבש קצת יותר רשמי. אך בדר"כ אני לא "מרשה" לדייטים הראשונים שלי להיות פנסיים, הכי הרבה טיול בפארק או בית קפה

אם זה קורה בדייטים הלא ראשונים- כמובן שיש מקומות שהייתי מתלבשת יותר יפה לכבודם- אירוע או מקום מסוים לדוג', אבל איפור לעולם לא אשים כי כזאת אני (וחברות שלי כבר ניסו לשים לי איפור פעם אחת, ממש לא אהבתי ושם זה נגמר
).

כמו שכבר אמרו כבר- אני חושבת שזה מאוד מזויף להגיע בצורה כלשהי לדייט ראשון ואז לגלות שאתה לא ככה במציאות. כמו שאני אגיע מאופרת לדייט, אבל אני בחורה שלא מתאפרת, אז בשביל מה לשחק משהו שאני לא? הרי במילא האדם שיהיה מולי יראה אותי במקום הכי טבעי שלי (אם זה ימשיך כמובן), אז עדיף שיראה את זה כמה שיותר מוקדם

סיפור משעשע לסיום- הגעתי פעם לדייט וקבענו לשבת בבית קפה, הבחור הגיע עם חליפה, והרגשתי ממש לא מותאמת עם איך שהוא התלבש!
היה לי ממש מוזר... בסופו של דבר לא המשכנו לדייט שני בלי קשר לאיך ששנינו היינו לבושים, אבל עכשיו גרמתם לי לתהות האם הבחור באמת הולך כל יום עם חליפה (הוא היה סטודנט אז אני מניחה שלא), או שהוא אוהב ללכת עם חליפות כי הוא חושב שהוא נראה בהן טוב או שהוא פשוט רצה להרשים אותי בחליפה (ועשה בדיוק ההפך בלי שהוא התכוון
).

Elle992

New member
הגיע גם תורי לענות

*אני לא חובבת דייטים ולא ארצה לצאת לכאלה, אבל נגיד ש..

בכללי, אני אדם מטופח ואסתטי. לא אובר כמו שאתם רגילים לראות ברחוב
ביומיום אבל בהחלט משהו בסיסי ונעים כזה.

אז, אני מאמינה שפשוט הייתי עושה מה שאני תמיד רגילה לעשות(להתקלח, דאו', איפור עדין ונעים ועוד) בלי משהו יוצא דופן, אבל כן באיפור למשל הייתי מקפידה
לשים משהו מעודן ולא גס, מייק אפ קליל, הצללות קלות ואולי אייליינר בשילוב מסקרה וצללית בשקע העין בעדינות להדגשה
וכמובן - שפתון!

מבחינת לבוש - הייתי בוחרת במשהו פרקטי ונוח, אני שונאת להרגיש מוגבלת
וליידי. כנראה מכנס וחולצה/שמלה נוחה וקלילה אבל לא מעבר.

ההתנהגות שלי תמיד נשארת אותו דבר - רצינית, אבל כזו שיכולה למות מצחוק
אם יהיה משהו כזה
נעימה, אבל גם חדה ודעתנית.
שמתי לב שאני לא מתנהגת שונה בפגישות מאשר איך שאני ביומיום ברגיל.
קשה לי לזייף.

אז בכללי - לא, אני לא משנה שום דבר ולא מתכוננת "במיוחד",
אני אעשה בדיוק מה שאני רגילה לעשות בדר"כ בלי דברין מיוחדים לדייט עצמו.
ככה אני, איך שאני, אם הצד השני יאהב זאת - הוא הרוויח, ואם לא - שתיהיה לו
דרך צלחה בהמשך

nati6589884

New member
צריך לבוא כמו שאתה אחרת זה מתגלה.

אני לא בעד לשחק משחקים להיות ישר כמה שיותר. אבל לא לחשוך את עצמך ישר. כלומר לדעת מה לומר ומה לא.

למעלה