איך להתחיל עם בחור/ה

spaysi8

New member
איך להתחיל עם בחור/ה

שלום חברים!

אז,
לאחרונה נתקלתי בבנים שמתחילים איתי בכל מיני דרכים.
אני תפוסה לכן ישר אומרת "לא" אבל פתאום חשבתי לעצמי שתכלס גם אם הייתי רווקה הייתי אומרת לאותם הבנים "לא".
לא כי הם מכוערים כי רובם דווקא ממש לא, אלא בגלל הדרך שבה הם מתחילים איתי.

למשל, לכתוב לי בפייסבוק "יש לי שאלה" ואז שאני שואלת מה השאלה "שכחתי" (וזה אנשים שאני בכלל לא מכירה)
או בכללי להתחיל איתי בפייסבוק כשאין לנו שום חברים/תחומי עניין משותפים ועוד להגיד שהנשמה שלי טובה (ווטפאק?)

מה שכן גם נתקלתי בכמה שדווקא כן התחילו בצורה חמודה-
כמו למשל להביא לי כנאפה לעבודה (מתאמנים בחד"כ), עזבו עכשיו את העניין הערבי-יהודי, זה היה חמוד ומקסים,
או למשל הוסיף אותי לפייסבוק חבר של חבר (הנה, יש קשר ולכן זה לגיטימי) וסיפר לי דברים הזויים שהחבר סיפר עלי,
זה אוטומטית מצחיק ויוצר עניין.

אז,
מה הייתם שוללים ממש?
מה נראה לכם זורם ונכון ונחמד?
והאם אתם נוטים להגיד "לא" חד וחלק או לפעמים נותנים קצת לשיחה לזרום אפילו אם לא אהבתם את הדרך שהתחילו איתכם בה?

EdisonGirl

New member
שאלות טובות!

נתחיל עם זה שאני בכלל לא אוהבת שמתחילים איתי. ברגע שזה מובהק- זה כבר פסול. ולמה? כי בין אם זה מובהק ובין אם לא, אני בכל מקרה אשלול (ולא רק בגלל שיש לי דייוויד
). אז לפחות אם זה לא מובהק, זה נותן לי להרגיש שאשכרה יש אנשים נחמדים שבאים במטרה לדבר ולא רק "להתחיל".
אז ככה- זורם ונחמד:
- שיחה קלילה ולא מחייבת
- שיחה ברומו של עולם (פילוסופיה, תחומי עניין שלי..)
- פניה מקורית (כמו שפעם למשל פנו אליי עם פתק בתור בביטוח לאומי. זה היה מוי חמוד בעיניי! למרות שסירבתי כמובן)

אם פנו באופן ישיר - יקבלו "לא" ישיר. אם פנו בצורת שיחה, אני אזרום עם השיחה מתוך הנחת עבודה שהמטרה היא השיחה ולא משהו מעבר לזה.. ברגע שזה יגיע לתכלס, אז גם ה"לא" יגיע כמובן.

Relaborat

New member
לא כל כך מבין את הבעיה באופן ישיר

קובעים דייט, נפגשים - אם זורם אז יופי, ואם לא אז יאללה נקסט. אני לא פוסל באופן גורף. אם אני רואה פוטנציאל - אני מנסה.

EdisonGirl

New member
אין בעיה, אם הייתי רוצה להכיר

היות ואני לא, זה סתם מטריד :)

GeJuFan

New member
משום מה יש לבחורים

כאן נטייה להתחיל איתי כשאני הולכת והם יושבים יושבים במכונית.

מבחינתי זה לא דרך להתחיל.

ממ.. אני התחלתי פעם עם מישהו :)

ולא מזמן האמת

הלכתי לזרוק את הפח איפה שאני עובדת, וראיתי איזה כלב חמודי קשור וישר ליטפתי אותו כי אני מתה על כלבים, ואיזה בחור צץ לפתע ואמר "כמה אהבה" וחייך. הסתבר שזוהי כלבה בשם שולה :) אני אקצר ואספר שהרגשתי איזה משהו בעיניים של הבחור שחייך מלא. חזרתי בערב כשלא היה והשארתי לו פתק כזה קטן:" אני חושבת ששולה רוצה ליטופים" ואת השם והמספר שלי.

חזר אלי למחרת ואמר שזה החמיא לו מאוד ושאל אם אפשר שנצא. למחרת התקשר ואמר שהוא יוצא כבר שבוע עם מישהי ואולי זה לא רעיון כזה טוב. אמרתי משהו על זה שחשבתי שמצאתי חן בעיניו. אמר שכן, אבל גם שהוא פשוט חברותי כזה :) מה שכן, אני מאוד שמחה שעשיתי את זה. גם החמאתי לו לאגו, שזה כיף לפעמים וגם עשיתי את מה שרציתי, בלי חרטות.
:)

GeJuFan

New member
הבן אדם יוצא רק שבוע עם מישהי

והוא דחה אותך?
אולי זה רק אני- ובדברים כאלו יש לי נטייה להיות קצת סקפטית, אבל שבוע של יציאה עם מישהו/י זה לא בדיוק שנה של מערכת יחסים צמודה, זה אפילו לא חודש וחצי. זה שבוע.
זו בכל מקרה דעתי האישית.

האמת שפחות התבאסתי בגלל זה.. בא לבקר אותי

איפה שאני עובדת עם שולה :) כדי לדבר קצת, וראיתי שהוא פחות חמוד ממה שזכרתי. חברה שלי ענה שזה כי הוא אמר לי "לא". אולי זה יש בזה קצת מן האמת, אבל לא רק. בכל מקרה, אני
שמחה שכן התחלתי איתו, אחרת הייתי ממשיכה לתהות כל הזמן לגביו

Jul1987

New member
תלוי שדרך שבא ניגשים

לי אין בעיה עם זה שמתחילים איתי כל עוד זה לא בצורה מביכה מידי ובלי דיבורי שטויות.

Purple Mushroom

New member
זה מאוד אינדבדואלי :)

אני כיום כבר לא ממש מתחיל. זה לא קשור רק בביישנות, אלא ביוזמה. אני בקושי מטלפן גם.
אני מתחיל רק אם אני מוצא הזדמנות. יש לי טלפון של בחורה שהייתי מדבר איתה הרבה בעבודה. פיטרו אותי, ויכול להיות שגם אותה. אבל יש לי את המספר שלה מהטבלת עובדים. לא מצאתי זמן להפרד ממנה.

בקשר להתחלות בפייסבוק. מסכים איתך. אני לא זוכר שממש התחלתי עם בחורות דרך הפייסבוק. אלא אם כן זה עינייני, אז זה לא ממש התחלה. למרות שקראתי שבחורים עושים את זה. נושא חוזר אני חושב.

וזהו בערך.
פעם הייתי ממש נודניק, ואובססיבי לגבי התחלות עם בנות בפורום הזה ובכלל בתפוז, והייתי מתחיל על גבי הפורום, בלי מסרים אישיים שכבר היו בתפוז.
התמתנתי אחרי הנישואים והגירושים שלי, ככל הנראה :)

אני לא אוהבת כשזרים מתחילים איתי

בלי קשר לעובדה שאני נשואה, הסיטואציה מאוד לא נוחה לי... אני לא אוהבת את החדירה למרחב שלי, אני ביישנית ולא אוהבת לדבר עם זרים וזה מאוד מעיק עלי כשהם פונים אלי, בדרך כלל אני ממלמלת משהו מפגר בתגובה ונמלטת מהמקום (זה קצת מבאס כשזה מקום שצריך להיות בו, נניח תור לבנק או קופ"ח, ואז בגלל כל הסיטואציה הזאת אני נושרת ממנו ולא עושה מה שאני צריכה).

למעלה