היום יום חמישי!
H Happy Goth New member 6/10/16 #2 הגופייה היא טוניקה והיה נחמד שבבוקר ה עזר לי למשוך אותה למטה בזמן שאני לבשתי את החצאית מעליה שבוע הבא - הוא בוחר לי מה ללבוש
הגופייה היא טוניקה והיה נחמד שבבוקר ה עזר לי למשוך אותה למטה בזמן שאני לבשתי את החצאית מעליה שבוע הבא - הוא בוחר לי מה ללבוש
R Rosie52 New member 6/10/16 #3 חינוך טוב מגיל צעיר זה הכי שווה גורג'סססססס אין על פסים ואת עושה פסים נהדר. החצאית מושלמת והטונינקה בול. אוהבת את הלוק הזה מאוד ושילוב הצבעים נהדרים לך. רוזי
חינוך טוב מגיל צעיר זה הכי שווה גורג'סססססס אין על פסים ואת עושה פסים נהדר. החצאית מושלמת והטונינקה בול. אוהבת את הלוק הזה מאוד ושילוב הצבעים נהדרים לך. רוזי
S shmickey New member 6/10/16 #7 נו, רק בשביל זה היה שווה להביא ילד! את נראית מעולה, ואני ממש מחכה לראות מה הילדון יבחר לך בשבוע הבא! אבל את צריכה להתחייב לזה.. לא משנה מה היד הקטנטנה שלו שולפת מהארון, את לובשת!!
נו, רק בשביל זה היה שווה להביא ילד! את נראית מעולה, ואני ממש מחכה לראות מה הילדון יבחר לך בשבוע הבא! אבל את צריכה להתחייב לזה.. לא משנה מה היד הקטנטנה שלו שולפת מהארון, את לובשת!!
S shmickey New member 6/10/16 #5 היה היתה שמלה והיה היתה שמיקי שמיקי אכלה ואכלה ואכלה... והוקוס פוקוס! השמלה הפכה לחולצה עכשיו אני רואה שזה לא עובד, ולא מחמיא (במיוחד באיזור הכתפיים), זהו זה. בסופש הקרוב, סדר בארון! המכנסיים אגב, ירוקים
היה היתה שמלה והיה היתה שמיקי שמיקי אכלה ואכלה ואכלה... והוקוס פוקוס! השמלה הפכה לחולצה עכשיו אני רואה שזה לא עובד, ולא מחמיא (במיוחד באיזור הכתפיים), זהו זה. בסופש הקרוב, סדר בארון! המכנסיים אגב, ירוקים
R Rosie52 New member 6/10/16 #6 כן צודקת היא קצת בוקסית בחלק העליון אבל.... אוהבת'ותך בכל מקרה המכנסיים, הנעליים והבאן מעולים. רוזי
H Happy Goth New member 6/10/16 #8 בעיניי זה לגמרי עובד, רק שמומלץ לעשות מלאאאא ז'וז'ינג כלפי מעלה. כמובן שאני הייתי משלבת עם הג'ינס הכי משעמם ורגוע שיש, השילוב הירוק בלתי צפוי ומדליק  
בעיניי זה לגמרי עובד, רק שמומלץ לעשות מלאאאא ז'וז'ינג כלפי מעלה. כמובן שאני הייתי משלבת עם הג'ינס הכי משעמם ורגוע שיש, השילוב הירוק בלתי צפוי ומדליק