ציוצי אחר צהריים

Ofra le

New member
ציוצי אחר צהריים

איזה כיף לכם!
אני מקנאה בכם

להתראות בקרוב

פוברסיטה, עוד יום ומחצה.

עופרה, על המבחנים האחרונים את יכולה לירוק, הם לא יבחינו.

talibatata

New member
אהלן! עפרה, דאג, אחלה צהריים.

אני עדיין בעבודה...
נתראה בערב.
אביעד תתכונן לחפירות.

טלי.

שיו את תזכי לחיים ארוכים

בדיוק הרגע, השניה הזאת חשבתי עלייך בהקשר של המשחק בין נאדל לנובאק 'נולה' וסיפרתי לבן שלי איך פיספסתי את שני המשחקונים האחרונים שבהן נאדל ניצח
נו, את רואה? אסור להספיד אף אחד מוקדם מדיי

talibatata

New member
אהלן יחפה...

מאוד שמחתי שנאדל זכה..גם אני לא ראיתי אתמול.
חששתי שנולה ינצח..שמחה שטעיתי.

בקרוב יש לנו את וימבלדון.

אחלה ערב.

טלי.

talibatata

New member
חחחח..אני פה..

על מה נדבר היום?

כדורסל: הלילה ב-03:50 בערוץ 55, משחק מס' 1 בסדרת הגמר של ה-NBA.
סוף סוף, אני מתרגשת מאד.. מצפה בכליון עיניים להתמודדות הזו, מקווה שאוקלהומה תצא מהמשחק הראשון עם ידה על העליונה.
בסדרת הגמר, סדר המשחקים שונה והוא 2-3-2, משמע שני משחקי בית לאוקלהומה, שלושה במיאמי והשניים האחרונים (במידה וצריך) שוב באוקלהומה (מחזיקת יתרון הביתיות בעקבות מאזן טוב יותר בעונה הסדירה).
לידיעה, בעונה הסדירה נערכו שני משחקים בין שתי הקבוצות והמאזן הינו 1-1.
טניס: לא ראיתי, לצערי, את המשחק אתמול אך אני שמחה מאד שנדאל גבר על נולה, חששתי שנולה יגנוב לו את התואר, שמחה שטעיתי.
זכיה שביעית של נדאל בצרפת וה-11 סה"כ בגראנד סלאמים. מה אתה אומר? יעבור את סמפראס ואת פדרר?
מצפה לווימבלדון בעוד פחות מחודש, לאחר מכן האולימפיאדה.. רק על היורו אני פוסחת.

טלי.

Aronsona

New member
אז ככה

טניס- הגשם מוציא מריכוז את כולם והפעם זה היה לרעת נולה לעומת הגשם הראשון שבו זה הוציא את רפא מריכוז.
נולה בעצם הפסיד את המשחק במשחקון ה- 12של המערכה הרביעית, אבל מגיע לרפא היה לנצח.
תחשבי על כך שבכל הטורניר, רפא הפסיד רק מערכה אחת, לנולה.
שני אילו ישלטו בטניס עוד די הרבה שנים ולדעתי ללא יתרון ברור של אחד מהם לאורך זמן ולכן יש הרבה סיכוי שרפא יעבור את סמפרס ופדרר.
וימבלדון, דשא, סיפור קצת אחר. אני מתוח.
חפרתי מספיק על טניס היום?

talibatata

New member
חחחח..תחפור חופשי.

נכון, וימבלדון זה סיפור אחר..אני זוכרת ימים יפים בוימבלדון, עם
אגסי, סמפראס, בייקר, אדברג, שהיו גדולים.
היוקרה של הטורניר הזה תמיד מספקת רגעים יפים.
מצפה לשחזור הגמר מהשנה שעברה, אלא שהפעם נדאל ינצח כפי שעשה בצרפת, מגיע לו.
האמת, הייתי שמחה לראות את פדרר חוזר מהמתים ולוקח, הוא תמיד משחק בצורה אלגנטית על הדשא.

טלי.

Aronsona

New member
כדור סל

יש די הרבה בעולם, ארה"ב וגם ישראל, הטוענים שהקרב בין לברון ג'יימס וקווין דוראנט, מקביל לנולה גד רפא, כלומר השניים הכי טובים בעולם היום.
אני לא ממש בטוח, כאן, עד כמה יתרון נותנת הביתיות. אני אשתדל לראות בלייב לפחות את הסוף. ביום חמישי כמעט בטוח. בשבוע הבא באים אלי אורחים ביום שני עד סוף השבוע כך שאם ביום ראשון יהיה 2:1, כמו שאני מצפה, רק ממך אני אשתדל לדעת איך היה משחקים 4 ו-5.

talibatata

New member
מסכימה, שני הכוכבים הגדולים של הכדורסל העולמי

שיספקו קרב אריות בסדרה הבאה עלינו לטובה. הייתי מצרפת את קובי בראיינט, הרוב יטען שהוא השני לג'ורדן, להקבלה ושמה אותו על המשבצת של פדרר, שניהם עמוסי תארים ורגעים בלתי נשכחים, שניהם מזדקנים שעברו את רגעי השיא בקריירה ואת שניהם תמיד מעניין לראות כי רוב הסיכויים שיספקו עוד איזה רגע מדהים שיכנס לספרי ההיסטוריה ולרזומה הבלתי נתפס שלהם.

talibatata

New member
בוקר נפלא..כיף להתחיל

את היום עם ניצחון של אוקלהומה על מיאמי בבית..היה משחק מדהים.
איזה בוקר נפלא.

אחלה אחלה בוקר.

טלי.

למעלה