ציוצי ערב הציפורים שלי עזבו את הקן ... לאן נעלמו כולם ערב טוב ל שעוד נותרו כאן
O Ofra le New member 28/5/12 #1 ציוצי ערב הציפורים שלי עזבו את הקן ... לאן נעלמו כולם ערב טוב ל שעוד נותרו כאן
י יחפהבפארק New member 28/5/12 #4 רק עכשיו ראיתי את ה רבה לך עפרה'לה, ודווקא יש לי המון מקום בארון הגביעים שלי לפחות החידות של רעי הראי עוזרות לי לשמור על מוח צעיר ורענן
רק עכשיו ראיתי את ה רבה לך עפרה'לה, ודווקא יש לי המון מקום בארון הגביעים שלי לפחות החידות של רעי הראי עוזרות לי לשמור על מוח צעיר ורענן
ר ראי שעל הקיר1 New member 28/5/12 #7 זה כייף לראות איך שאת פותרת, מה גם ואני שומע עד אלי את קולות הפיצוח שלך.
ר ראי שעל הקיר1 New member 28/5/12 #5 שלוש אפשרויות בפנייה, 1. לקנות ארון נוסף 2. לשתול בהם פרחים. 3. לחלק לשכנים. את יכולה לפתור לה את הבעיה ע"י כך... הפרס הבא שלה יהיה ארון לגביעים.
שלוש אפשרויות בפנייה, 1. לקנות ארון נוסף 2. לשתול בהם פרחים. 3. לחלק לשכנים. את יכולה לפתור לה את הבעיה ע"י כך... הפרס הבא שלה יהיה ארון לגביעים.
ר ראי שעל הקיר1 New member 29/5/12 #12 המורה, זה אמור לעניין אותך... ביום רביעי (השבוע) בשעה 21:00 , מבט שני בערוץ 1 הוא על "עוז לתמורה" וכל השיט שמסביב...
המורה, זה אמור לעניין אותך... ביום רביעי (השבוע) בשעה 21:00 , מבט שני בערוץ 1 הוא על "עוז לתמורה" וכל השיט שמסביב...
ר ראי שעל הקיר1 New member 29/5/12 #14 חידה לערב רגוע... גרם לגבוה להיות גבוה יותר וכך הוא יוצא מאורות רבין(4,3)
ש שקטטט1 New member 29/5/12 #17 אל תתני רמז... עכשיו אני אשבור על זה את הראש זה בטח נראה מסובך ואז כשמגיעים לפתרון זה כ"כ קל איך לא ידעתי את זה קודם..
אל תתני רמז... עכשיו אני אשבור על זה את הראש זה בטח נראה מסובך ואז כשמגיעים לפתרון זה כ"כ קל איך לא ידעתי את זה קודם..