מילא לא להבין דברים שנכתבים בעברית פשוטה,
גם על חוסר הכרת התודה לשירות שעשיתי בשבילך אני מוכן להבליג. את יודעת מה, אפילו על האידיוטיזם בחוסר מודעות עצמית לחלוטין שאת לוקה בה, אני מוכן
לשתוק. אך למה להעליב את האחרים, למה? אני מבין שהעלבת אותן כשלא היו ממחנך, פחדת מהן ומהשפעתן. אך עתה, בצביעות שמאלנית אופיינית צירפת
אותן לבין ידידותייך, ועדיין את מעליבה אותן? לא יפה, ובעיקר מזכיר את ההבדל הגדול. את אופורטוניסטית פשוטה שמצרפת ידידים או נפטרת מהם
רק על סמך אינטרסים רגעיים. אני מאוד מקווה שמדובר רק בדפוס וירטואלי, שאינו מאפיין את החיים ככלל. די מרתיע להיות נתון לקפריזות שלך.
בכל אופן אוזי, גם ה"רמז" שאת מדברת עליו הוא שקר במצח נחושה. הרי ביקשת את קירבתי לא פעם ולא פעמיים. אבל צביעות היא לא משהו שנתקלתי אצלך
רק באספקט הזה.
את הסיפורים הנחמדים על חברות מתמשכת מוטב שתשמרי לאלו שלא היו בסוד העניינים, ומוטים על ידך מנימוקים מניפולטיביים שלך. אני הרי יודע, כי הייתי שם.
שום מתק שפתיים, או נסיון נואל נוסף לפגוע בחברי הפורום הזה (פרט לידידך שתמיד מעניין אותך לדברייך), לא יוביל אתכם להצלחה בתכניות להרוס גם את הפורום הזה.
אז אולי חברי הפורום פה משעממים אותך ואינם לרמתך (אני רואה שלא למדת מאומה מדברינו על ההתנשאות שלכם כלפי האחרים), אבל לנו זה נחמד.
אז היי שלום אוזי, תמשיכי להתפלש במי האפסיים של אלו אשר את מחשיבה כנעלים על השאר, מעניינים וחכמים, ותשאירי לנו את הביצה נקיה מכם.
מבטיח לא לבקש את חברותך כפי שאת נהגת כשהיית צריכה אותה.