ציפורי לילה מסתוריות

Ofra le

New member
ציפורי לילה מסתוריות

נסו לחשוב על האנשים הקרובים אליכם,
אלה שאתם באים עימם במגע יום - יום.
חלקם חשופים וגלויים כמו ׳ספר פתוח׳,
ומשתפים על כל פרט בחייהם.
אחרים לעומתם, מרוחקים ומסתוריים.

האם אתם מצפים מאדם קרוב מאוד אליכם -
נניח בן/בת זוג, אח/ות, חבר/ה בן/בת -
להיות גלוי עימכם עד הסוף ולא להסתיר מאומה,
או שתכבדו את רצונו לפרטיות בנושאים מסוימים?

ואיך אתם מצטיירים בעיני אחרים?
האם אתם משתפים אנשים הקרובים אליכם בכל מה שעובר עליכם,
או שמא אתם שייכים לאלה ששומרים בקנאות על פרטיותם?

לילה טוב!

purehoney

New member
להיות ספר פתוח זה ח*א

חוץ מזה אין מה לפתוח פה כלום כי כולם(או לפחות חלקם)לעצמם רק...ואם בשביל האחר זה לדעתי לרוב אינטרסנטי אבל אני קטנה והעולם הזה גדול ומה אני כבר מבינה אז שיהיה.......

אני למדתי מנסיוני בחיים

שאף אחד, אף אחד כולל בן זוג, ילדים, אחים ואחיות, אף אחד לא כספר פתוח ולא משתף כל פרט בחייו.
חלקם משתפים יותר וחלקם משתפים פחות, אבל כל אחד שומר דברים לעצמו. בן אדם שחושף כל פרט בחייו, בסופו של דבר הוא מרגיש כמו כלי ריק שניטל ממנו כוחו.
אני לא מצפה מקרובים לי להיות גלויים עימי עד הסוף ולא להסתיר מאומה, כמו שאני לא הייתי רוצה שיבקשו ממני או יצפו ממני לפתוח את כל צפונות ליבי. לכן, הרבה יותר קל לנו לשחרר סודות כמוסים בוירטואליה כי זה לא יכול לשמש אף פעם כנשק נגדנו.
תארי לעצמך גברים המספרים לנשותיהם כל מה שעובר להם בראש כשהם רואים אישה יפה ברחוב או אם עובדת איתם אישה נאה וסקסית...
ולשאלתך איך אנחנו מצטיירים בעיני אחרים, אני יכולה להעיד שאני מצטיירת בדרך כלל כאישה מאוד פתוחה, מאוד מוחצנת ויחד עם זאת מאוד מסתורית בתחומים מסויימים במיוחד בפעילות האינטרנטית שלי ובכתיבה שלי. בדרך כלל לא נוגעים בי ולא מחטטים בשני התחומים האלה.

דקל69

New member
בשלבים מסויימים בחיים ישנם אנשים שכן ידעו עלי

הכל, לפחות מה שהיה רלוונטי או הצלחתי (ורציתי) לזכור.
עדיין אין לי מישהו קרוב כמו בעל, ילדים או אפילו הורים שאוכל לשתף בהם הכל,
אבל אני חושבת ומאמינה שאהיה באמת קרובה למישהו בדרגה עזת הוא יידע עליי הכל, לפחות כל מה שירצה
לדעת או אוכל לדלות מהזכרון, ולא הכוונה לפרטים או ארועים אלא יותר למחשבות, רצונוות,
חלומות.
בקשר לפתיחות בין בני זוג לגבי יחסם לאובייקט אחר, אם במימד חיצוני או אפילו נפשי אם הגילוי נעשה
רק כצורך אישי או פנטזיה מוחית ולא ממשית מקווה להגיע לקרבה עזאת שלא יחששוו לחלוק איתי ולשתף
אותי ומקווה עבור עצמי שאוכל לקבל ולהבין, וכמובן שמקווה שאוכל גם אני לשתף כי מרוב שמצב עזה נראה לי
לא תקין ואולי לא הגיוני (בעיני עצמי) לא קיים אצלי במחשבות בכלל.
אני כן חושבת שניתן להכיע לרמה מקסימלית, צירבית ומוחלטת של חשיפה כשאתה בטוח לגמרי באדם שעימו
זה קורה.
ולגביי הפעליות הוירטואלית שלך, ממש אין לך מה להסציר, להתבייש או לשמור רק עבורך, לפחות ממה שאני התקלתי בך,
אלא אם כן יש פעילות וירטואלית נוספת שלך שאינני מודעת אליה... חחחחחחחחחח

ערב טוב, גם לעופרה ולכולם.

זה באמת נושא מעניין, בעיקר כי יש פה אנשים (ברובם) בוגרים, לרוב נשואים או בסטטטסים שונים של מערכות יחסים
ארוכות ויציבות (גם אם לשעבר) ובעלי משפחות.
מעניים אם ניתן לחיות עם אנשים, הכוונה לקרובים ממש, מבלי לשתף אותם בהכל, בחלק מסויים בחיים או בכלל.

הייי דקל כיף לראות אותך כאן

אני ציינתי בפתיח של דבריי, שאני מדברת מתוך נסיוני בלבד. כמובן שיש אנשים שהם אחרים לגמריי ויש להם תקוות ורצונות אחרים.
הניסיון שלי לימד אותי שאף אחד לא פתוח לגמריי באופן טוטאלי. אולי אני טועה. כשהייתי צעירה ואהבתי גבר, הייתי כמו ספר שאפשר לקרוא בו הכל, הרצונות שלי והמחשבות שלי, השאיפות שלי האהבות שלי וכו' וכו'. עם השנים למדתי לשמור לעצמי דברים ומחשבות ואפילו רצונות.
מסתורין ברמה מסויימת עוזר לשמור על זוגיות בריאה. כמו שאמרתי, אנחנו לא הופכים לכלי ריק שמוציא ומוציא ולא מתמלא. אני נשואה מעל ל-40 שנה ואני חושבת שלמסתורין הזה יש חלק בשימור הזוגיות.
לגבי הפעילות הוירטואלית, הכוונה כמובן היא לתוכן וויכוחים ושיחות שחלק מהן אני כן מספרת לאיש שלי, במידה ואני מוצאת שזה נושא שמעניין אותו, אבל בפירוש הוא לא שואל ואני לא מספרת לו על מה אני מדברת. מאחר ואת הילדים שלי ממילא לא מעניינים הפורומים שלי, אז הם לא שואלים ואני לא מספרת, רק אם שיר שלי הועלה לטאגליין או במקרה שסיפור שלי זכה להופיע בעמוד הראשי של YNET ואז אני שמחה לספר להם על כך.

דקל69

New member
לא יודעת, אני דוקא סבורה אחרת - כשאני מצליחה

להכיע לרמת פתיחות וכנות מקסימלית, עד חפירה בקרביים ומבלי ליפות, לעדן או לשפץ (אפילו ובעיקר
כלפיי עצמי)אז הכלי הריק מתמלא שוב, נפתח ומתלדש.
לא חושבת שזה סוחט אותי או מחליש או מוריד משהו מהעוצמות ששמירה לעצמי היו גורמים.
חברה באמת טובה שיש לי שומעת הכל מפי וכך גם היא גלויה בפניי (או כך לפחות אני סבורה ומאמינה),
כמובן שיש תקופות שהקשר פחות אינטנסיבי בינינו ואין בינינו הכרח להעלות היסטוריה מהפעם הקודמת
לפרטיי פרטים, אך יש חלקים ומקומות בחיים שהיינו גלויות ברמה של מעבר להזדהות והבנה כאילו חיינו
אחת את החיים של השניה, או לפחות של הסיטואציה, חלום, מחשבה או כל דבר דומה לזה.
אולי לזה התכוונת שבעשותך זה את מרגישה כלי ריק.
גם בזוגיות יש בדר"כ דף פתוח וגלוי (אם זאת טעות הזהירני כעת לפני שאעמוד מתחת לחופה ואז
אצוער שלא שמעתי בזמנו בקול יחפה שלא מספרים הכל... חחחח),
אני מעריכה שילדדיך בשלב הזה בהיותם גדולים, עצמאים ונתונים לעיסוקיהם בהחלט מאפשרים לך דרור,
חופש ומרחב לגביי עיסוקייך הוירטואליים, בעיקר אם הם יודעים שמה שמעסיק אותך זה תרבות,
אקטואליה, פוליטיקה, חברה לצד תוכניות ריאליטי ידועות לשמצה (חחח), סביר שהיו מגלים יותר ענין
אם היית גולשת בטתרי פנויים צעירים, חתיכים וחטובים, חחחח סתם.
אני מעריכה שהקרובים אלייך יודעים את תחומי הענין שלך, את עיסוקייך ואת בעיקר גולשת במה שאת מתעניינת
בו בחייך השוטפים, אז את דעותייך ומחשבותייך הם כבר יודעים (לרוב), אין צורך לעקוב ו/או לחטט גם בפורומים,
אני לפחות ידעתי את תחומי הענין של בן הזוג האחרון והנחתי שבהם הוא עוסק באינטרנט ולכן לא הרגשתי צורך
לשאול, לבדוק ובטח לא לעקוב ואכן מדי פעם הוא היה משתך אותי בדברים שחשבתי ושערתי שהוא מתיסק בהם
בשיקוף המסכי של המחשב.
וואו, ואת נשואה 40 שנה (עד 120ם שנה, חמסה וזה), אבל אני חשבתי שמדובר במהפכנית, בועטת במוסכמות
וכל זה ובסןף את מתגלה כהכי אולד פאשיין, חחח

אני ממש לא אולד פאשיין וזה

דווקא קראת אותי נכון. העובדה שאני נשואה מעל 40 שנה מעידה על כך שאני פראקטית. מסורה ואוהבת משפחה. אין לזה קשר עם מהפכנות או בעיטה במוסכמות.
בטבעי אני מאוד מרדנית ומהפכנית.
הילדים שלי תמיד אומרים לי שאני הבזבוז הכי גדול עלי אדמות

אבל לכל דבר בחיים יש מחיר. אני קבעתי את המחיר שאני מוכנה לשלם.

דקל69

New member
אכן כנראה מוכנה לשלם את המחיר... אבל אין ספק

שכמו שאת נקראת, השגת אחלת קבלות בחיים עבור המחיר.

ואגב, אולדיות, מוסכמות, תכתיבים, עבורך ללילה טוב,

http://www.youtube.com/watch?v=x2brlHuKdB0&feature=share

כי לא נראה שאת מישהו בכלל מעניין הדיון הזה (או אחר)
כנראה שהגידים המפורקים של הראש ממשלה מעניינים יותר (מעניין איזה כותרת תקבל צפיה ביוטיוב
אם חלילה ראש הממשלה יפצע בראש ...)

אשוב בימים שמחים יותר ובעיקר מפוחתי נפגעים, בכל איזור או מכל מחנה...

poseidon111

Active member
אני אגיד לך מה תהיה הכותרת:"ראש הממשלה

ביים פציעה בראשו כחלק ממסע הבחירות שלו".
אין להם גבול, לשמאל הנאור.

תודה לך חמודה

ואכן קרבות רחוב שם בין שמאל לימין

ושתדעי לך שחממת לי את הלב עם המחמאות שלך

אין לי כרגע אפשרות לראות יוטיוב. אצפה בזה בבוקר כשאפעיל את המחשב מחדש...

לילה טוב גם לך

כן. זאת בעיה באמת

גבר שמפסיק לדבר על בחורות אחרות נמצא בבעיה רצינית. כשתתחיל להביא לה פרחים לעיתים קרובות, היא תבין שהיא בבעיה.

גלית 1967

New member
חושבת שתמיד אדם ישמור משהו לעצמו

מכבדת אם מישהו לא מספר הכל.
גמני שנחשבת אדם פתוח לא מספרת הכל-היה לי חבר שידע אלי באמת הכל הכ-אבל הוא ידע איך "להוציא ממני את זה".

קפצילי

New member
היו לי פעם ציפיות, מכרתי את כולן

היום אני יודעת, שבניגוד לפנטזיות שבניתי לעצמי בראש מילדות, גם לאנשים הקרובים
ביותר אליי, וזה כולל את בעלי, מותר לשמור דברים לעצמם. לא בהכל אני חייבת להיות
שותפה, ולא על הכל אני חייבת לדעת. אה, וזה גם לא אומר שלא אוהבים אותי / לא סומכים
עליי / לא מכבדים אותי.

היום אני יודעת, שהרצון להיות שותף בהכל נובע משתלטנות ופחד ולא מאהבה.

לכן, היום אני מרשה גם לעצמי לשמור לעצמי דברים, ולא לשתף בהכל, בלי להרגיש רע עם זה.

למעלה