בלוגיה ושת"פ תפוז לאמצ"ש-סופ"ש

על איזה אינטרנט אתם גולשים?

כמו רבים מתושבי המדינה ציפינו שנים לא מעטות וקבלנו את הטלפון הנייח של בזק
ונשארנו גם כאשר חדרו לשוק חברות נוספות שהציעו אלטרנטיבה תחרותית ובמחירים מפתים.
כשהתחברנו לאינטרנט לראשונה בחרנו חברה ששרתה אותנו מעולה בשנה הראשונה והלכה ודעכה עם השנה השניה והשלישית.
בשלב מסויים נלקחה החלטה בבית ועברנו לשרותי האינטרנט של בזק ומאז אנו מקבלים את השירות דרכם.

בואו לקרא אותי גולשת אתכם

העוגיות של יניב
והתביעה של טל.

הבקר השכמתי עם שחר שתיתי קפה ראשון כהרגלי מול הצג בעודי מצוטטת עם חבר.
ספרתי לו שאני ממתינה לשעה 7:00 כדי שאוכל להפעיל את המיקסר. בכל זאת לא נעים לי.
הבקר הוא זמן מתאים לאפיה עוד בטרם גבר עלינו החום הנוראי שמרחיק אותי מהתנור. סיימתי את הקפה והתייצבתי להכין לו ולכולנו את העוגיות/

בואו לטעום את העוגיות של יניב ולקרא את כתב התביעה שמגיש נגדי טל...

שיתוף פעולה עם תפוז ובזק

באתר האון ליין של /selfsales.bezeq.co.il/?locations=1024&locations=256&locations=4096&utm_source=tapuz&utm_medium=content&utm_content=2&utm_campaign=ss-in" target="_blank" rel="nofollow">https://selfsales.bezeq.co.il/?locations=1024&locations=256&locations=4096&utm_source=tapuz&utm_medium=content&utm_content=2&utm_campaign=ss-in" rel="nofollow" target="blank">בזק ניתן לבצע רכישת אינטרנט ללקוחות חדשים שאין להם אינטרנט של /selfsales.bezeq.co.il/?locations=1024&locations=256&locations=4096&utm_source=tapuz&utm_medium=content&utm_content=2&utm_campaign=ss-in" target="_blank" rel="nofollow">https://selfsales.bezeq.co.il/?locations=1024&locations=256&locations=4096&utm_source=tapuz&utm_medium=content&utm_content=2&utm_campaign=ss-in" rel="nofollow" target="blank">בזק.
עכשיו תשאלו אותי איך אני יודעת
כי סוף סוף חיברתי את סבתא שלי לאינטרנט
תשמעו היא היתה ועודנה בשוק
הרעיון לחבר אותה הגיע בעקבות השיתוף פעולה ובעקבות העובדה
שהיא משגעת אותו במיוחד בקטע של חיפוש מתכונים
חיברתי אותה תוך כמה דקות והיא גם קיבלה חודש אחד ב

החיבור מתבצע עצמאית ללא התערבות של נציג

בשלב ראשון בוחרים את החבילה המבוקשת וממלאים מס' פרטים אישיים, בשלב השני מבצעים תהליך תשלום ובשלב השלישי בוחרים את מועד הגעת הטכנאי שנוח לנו.

ניתן להיכנס בכל שעות היום ולבצע רכישה 24/7

למרות שהאתר מאובטח תחת אבטחת תקן גבוהה היא לא הסכימה לכתוב את המספר של האשראי
אז שמתי את שלי

הזמנתי לה את מועד התקנה של טכנאי בשעות ובימים שנוחים לה

בקיצור מדובר בתהליך קל, פשוט ונוח עם מגוון הצעות משתלמות.

מצרפת לכם קישור

https://selfsales.bezeq.co.il/?loca...ign=ss-internet&WT.mc_id=tapuz-2-ss-internet/

ה
התחרפן לי

כשקבלתי הצעה מתפוז לשיתוף פעולה עם בזק יש עלה לי רעיון

לחבר את סבתא שלי לאינטרנט, דיברנו על כך רבות אבל זה לא יצא לפועל
נכנסתי לאתר של בזק אחרי שהקטנים נרדמו והתחלתי את התהליך
להפתעתי התהליך היה מהיר מאד
בשלב הראשון מילאתי פרטים
בשלב השני ביצעתי תשלום(כמובן שהיא לא הסכימה לכתוב את האשראי שלה אז כתבתי את שלי
) כתבתי את שלי בלי חשש שכן האתר מאובטח תחת אבטחת תקן גבוהה
בשלב השלישי הזמנתי לה טכנאי ליום חופש שלה מהמועדון

מכיוון שהיא לקוחה חדשה היא קיבלה גם חודש ב

כל התהליך לקח לי שלוש דקות ועכשיו היא תוכל לחפש מתכונים בעצמה ולא תשגע את כולנו

מצרפת קישור לאתר

https://selfsales.bezeq.co.il/?loca...ign=ss-internet&WT.mc_id=tapuz-2-ss-internet/

הזמנת אינטרנט אונליין באתר בזק

במסגרת שת"פ תפוז נתבקשתי לכתוב על השרות החדש של בזק – רכישת אינטרנט באתר בזק בשרות עצמי ללא טלפונים מיותרים!!!

באתר ניתן לבחור את הקו המבוקש, להזין פרטים ופרטי אשראי ולתאם את ההתקנה – והכל אונליין באתר מאובטח הזמין 24 שעות ביממה!

יש לציין שמדובר בקו האינטרנט ולא בספק האינטרנט ותמיד אפשר לפנות לנציג שרות אם יש שאלות.

התרעת צבע אדום בלב בר המצוה

ואז זה קרה! בשלב הברכות השקט הופר. מערכת הכריזה שנשמעה חזק שבעתיים במקום הפתוח, נפתחה בעוצמה

וקראה: "צבע אדום".

שמעתי ולא הפנמתי. שבריר שניה עבר עד שהילדים הרבים שישבו על כסאות הפלסטיק בשורות הראשונות,
זינקו לעבר המקום המוכר להם כל כך וכולנו האורחים אחריהם.

קמתי ממקומי ולקחתי את הגלקסי איתי. (לא זזה בלעדיו! )שהרי לא מזדמן לי לשמחתי לחוות ולתעד אירוע שכזה. התנהגות האורחים היתה למופת.
לא נרשמה בהלה וכולם נשמעו להוראה. אחרי היסוסים החלטתי גם לצלם את הכניסה המשותפת למרחב המוגן.
("המסרבת" להצטלם העירה לי בחיוך... devil) ולשתף אתכם ב20 שניות מתוכן...

ויש גם סקר חדש...

what is up

New member
קוסמטיקה טבעית ואורגנית

רשמים לאחר שנכחתי בהרצאה והדגמה על איפור מינרלי בחנות לקוסמטיקה טבעית בלבד

למעלה