בלוגיית אחרית השבוע ושת"פ תפוז

בלוגיית אחרית השבוע ושת"פ תפוז

בימים רביעי-שבת

שתפו אותנו בבלוגים חדשים מבית היצירה שלכם ושל אחרים

הוסיפו מיידע קצר, תמונה, רמז לבאות... טרם תצרפו קישורית.
נשמח לדעת לקראת מה אנו מוזמנים...

פרגנו והמליצו על בלוגים של אחרים,
מאמרים ונושאים שעשויים לעניין את גולשי הפורם

Nehederet10

New member
מי עדן

מים הם מקור החיים – מגיל צעיר אני מכירה את המשפט הזה.
אמא שלי היתה ממלאה את המימיה הצבעונית שלקחתי לביה"ס "את צריכה לגמור לשתות את הכל".
בתנועה הנוער המימיה הפכה לחאקי והיתה גם קצת משמעת מים, אך רק לתקופה קצרה. וחזרנו לשתות והרבה.
כאמא צעירה הצלחתי לתת מים רתוחים לילדי כבר מהיום השני לחייהם והייתי גאה מאד.
כסבתא הבנתי שאם מניקים, לא צריך מים וממש נדהמתי ולא הסכמתי.
במהלך זה של חיי עברתי ממי- ברז (רק לא בברזים בשדות), למים רתוחים, לכדי-מסנן, לבקבוקים מינרליים, למתקנים ביתיים וחזרתי שוב למי- ברז והנה נחשפתי לעוד אחד:
מי-עדן – מים מינרליים, שהם המים העדיפים עלי (על טעם וריח – יש להחוות דעה...), עוברים גם למתקני מים מסוננים. מה לעשות, דרישות השוק!!!

באחה"צ נעים, בגלריית 'מאירהוף' (שווה לשוטט בגלריה) בדובנוב 8 התקיימה השקה והצגת סדרת הברים החדשים – EDEN PURE .
ראשית הם אסטטיים מאד ומגיעים ב- 7 גוונים אופנתיים: אדום, שחור, כסוף, גווני לבן ושמנת וגווני אפור.

Eden Pure Classic
• מעניק פתרון למים מסוננים חמים, קרים, פושרים ואקסטרה חמים.
• מנגנון הגנת ילדים
• אידיאלי למשפחות
• בר ידידותי – פשוט, נוח וקל למשתמש

Eden Pure Touch
• מעניק פתרון למים מסוננים חמים, קרים, פושרים ואקסטרה חמים.
• מסך מגע מלא
• מיכל למילוי מים מובנה (בדומה לקיים במכונות קפה ביתיות), שאינו מחייב חיבור קבוע של הבר לברז (וקידוח בשיש) ומאפשר ניידות של הבר עפ"י צורך.
• אפליקציית My Cup – המאפשרת הגדרה ותכנות אישי לכמות וטמפרטורת המים לכל אחד מבני המשפחה.
• מנגנון הגנת ילדים

והבר שמוצא חן בעייני ביותר ועליו אני מתבייתת, וואלההה.... (סודה לפי הטעם האישי):

Eden Pure Soda
• מעניק פתרון למים מסוננים חמים, קרים, פושרים, אקסטרה חמים וסודה.
• סודה בלחיצת כפתור ישיר לכוס – בשלוש רמות גיזוז (חזק, בינוני וחלש) לבחירה והנאת כל בני המשפחה.
• מסך מגע מלא
• מיכל למילוי מים מובנה (בדומה לקיים במכונות קפה ביתיות), שאינו מחייב חיבור קבוע של הבר לברז (וקידוח בשיש) ומאפשר ניידות של הבר עפ"י צורך.
• אפליקציית My Cup – המאפשרת הגדרה ותכנות אישי לכמות וטמפרטורת המים לכל אחד מבני המשפחה.
• בלון גז נוח וידידותי להחלפה.
• מנגנון הגנת ילדים.

ההסברים, מפיו של סמנכ"ל השיווק מיכאל רבינוביץ היו מעניינים, המצגת קצרה ועניינית, ההדגמות קצרות – אני מציינת זאת בהדגשה – לא פעם נתקלים בהסברים מסורבלים ומכבידים, שמאבדים את המאזינים בדרך ואני נשארת בתיסכול של 'מה רצה המשורר?.....'
וזה לא הכל, גם קטע אמנותי היה – חמוד, משעשע ושונה:

המפה הונפה ועל שולחן מלבני נצבו שתי שורות של כוסות בגדלים, גבהים שונים, מלאות במים כחלכלים: דור סרוגו ואדי קבטנר, בחליפות מלצרים מודגמות פתחו בסידרת רמזים של שירים ידועים ע"י ניגון על שפת הכוסות. היה נחמד מאד ובקהל היו כמה מוזיקאיות שהצליחו לזהות את השירים. לאחר מכן הבחורים הדגימו את הוירטואוזיות שלהם בנגינה מושלמת, על שפת הכוסות, של יצירות ידועות. גם מהקהל היו כמה נסיונות מוצלחים.
פוטיפרים ועוגות מודגמות בליווי מי-עדן סיימו אחה"צ נחמד עם השאלה המתבקשת: על מה ללכת וכמה זה יעלה לי?
תשובות לכל נמצא באתר מי-עדן http://www.meyeden.co.il/
וכשרואים את השחקנית המקסימה, עם החיוך הכובש, יובל שרף – יודעים שהגענו למקום הנכון ומזמינים!!!!

krispina

New member
מסנני מים חדשים מבית מי עדן - Eden Pure

במסגרת שת"פ תפוז עם מי עדן ניתנה לי הזדמנות לספר ולשתף אתכם במידע על מסנני המים החדשים של מי עדן :

מי עדן, מותג המים המינרליים המוביל בישראל, משיק בימינו את סדרת Eden Pure מתוך הבנה שיש לקהל הלקוחות
שלהם צרכים שונים ומגוונים ויוצאים במהלך אסטרטגי רחב שנחל הצלחה רבה בחו"ל.

קצת על סדרת המכשירים:

ברים ביתיים וחדשניים
ברים ייחודיים למים מסוננים בעלי טכנולוגיה מתקדמת
הסדרה כוללת 3 ברים, בעלי פונקציות ייחודיות – פירוט בתמונה.
יתרון הברים טמון במיכל למילוי מים מובנה (בדומה לקיים במכונות קפה ביתיות),
שאינו מחייב חיבור קבוע של הבר לברז (וקידוח בשיש) ומאפשר ניידות של הבר עפ"י צורך.
מענה לצורך של כ-60% מהאוכלוסיה הנוהגת לשתות סודה

כל המוצרים, כולל החלפים המתכלים, יסופקו ללקוחות על פלטפורמת השירות המקצועי והוותיק של
'מי עדן עד אליך'.

למעלה