בלוגיית אחרית השבוע
ושת"פ תפוז

בלוגיית אחרית השבוע
ושת"פ תפוז

הימים רביעי עד שבת

שתפו אותנו בבלוגים חדשים מבית היצירה שלכם ושל אחרים

הוסיפו מיידע קצר, תמונה, רמז לבאות... טרם תצרפו קישורית.
נשמח לדעת לקראת מה אנו מוזמנים..
.

פרגנו והמליצו על בלוגים של אחרים,
מאמרים ונושאים שעשויים לעניין את גולשי הפורם

תלבושת - הזמנת ביגוד לבית הספר בקלות

גילוי נאות - קיבלתי הצעה לנסות ולהכיר את אתר תלבושת

זהנ אתר די חדש שהוקם ע"י שתי נשים שרצו להקל על ההורים בתהליך של רכישת חולצות לבית הספר (אבל לא רק חולצות).
באתר אפשר להזמין חולצות בית ספר עם הסמל הרלוונטי. האתר מכיל עשרות סמלים מכל רחבי הארץ.
הליך הרכישה מאוד פשוט - נכנסים לאתר, מבצעים רישום ומתחילים ברכישה - בוחרים את העיר והסמל, בוחרים את הדגם הרצוי של החולצה (בנים, בנות, צווארון עגול או V וכו'), את הצבע הרצוי (יש מבחר יפה ומגוון), סמל ומידה.
כל התהליך לוקח דקות ספורות.
חוץ מחולצות (ניתן להזמין גם ללא סמל) יש באתר עוד מבחר ציוד לבית הספר - בקבוקי מים חמודים, מכנסיים וספרי לימוד
.
את ההזמנה ניתן לקבלה בשלוש דרכים - איסוף עצמי, משלוח בדואר ושליח עד הבית
.
לאורך כל זמן ההמתנה מקבלים עידכון במייל על מצב ההזמנה.
אני הזמנתי לפני שלושה ימים וכל ההזמנה הגיעה אתמול הביתה עם שליח - 6 חולצות (בד נעים ואיכות טובה) ובקבוק מים חמוד שניתן לתלות על התיק
.
לסיכום: המוצרים איכותיים ויפים, זמן המתנה קצר, שירות טלפוני מהיר ונעים.
מחירים - תלוי בדגם החולצה הרצויה, החל מ- 15 שקלים או 6 חולצות ב- 119 שקלים.

מומלץ - חוסך זמן ועמידה בתור

על הפנים של חברה ושירות גרוע ביותר. היה על זה

דיון ארוך באחד הפורומים. קטלו אותם לגמרי. גם אני נכוותי מהם.

עוגיות גרנולה ושוקולד לבן

כבר כמה ימים מתחשק לי לפנק את המשפצים שלי בעוגיות תוצרת בית. כבר שלשה וחצי שבועות אני מגישה כל העת קפה, עוגות ועוגיות, פירות טריים,
מים קרים וארוחת צהרים לקבלן. (זה בגלל/בזכות בעלי...) הבקר לפני שנעשה חם מידי נכנסתי למטבח והכנתי עוגיות,

כשהמתכון להן הולך ומתהווה תוך כדי הכנתן. את המוגמר תוכלו לטעום כאן.

קיץ וטיפוח בתפוז

קיץ קיץ קיץ

הכל כיף יותר בקיץ, המצב רוח טוב יותר, אנשים מחייכים יותר, הכל נראה פשוט טוב יותר

אין דבר שאני אוהבת יותר משמש, אוהבת את הים, אוהבת שעון קיץ, אוהבת שהיום ארוך והוא לא חומק לי מבין האצבעות מיד לאחר שאני חוזרת מהעבודה...

אבל בקיץ יותר מתמיד מאוד חשוב לי לברור טוב טוב את מוצרי הקוסמטיקה בהם אני משתמשת
יש לחות, מזיעים, חשוב שהקרמים יספגו בצורה הטובה ביותר על עור הפנים, האיפור צריך להיות מאוד עדין.. והכל בטוב טעם
בדיוק כמו חברת הקוסמטיקה HL קוסמטיקס, כמה כיף היה לקבל חבילת התנסות ממש מושקעת במסגרת שיתוף הפעולה עם תפוז

קודם אספר לכן קצת על החברה

HL הינה חברת קוסמטיקה מקצועית ישראלית, המייצרת תכשירים קוסמטיים מקצועיים פרא-רפואיים לשוק הישראלי ולשוק העולמי. מוצרי החברה משווקים בקרב קוסמטיקאיות, מכוני יופי וספא.
HL נוסדה לפני כשלושים שנה והיא אחת החברות הוותיקות והמובילות בתחום הקוסמטיקה המקצועית בישראל. בבעלות HL מעבדות מחקר ומפעל ליצור מתקדם. הפיתוח ב HL מבוסס על הטכנולוגיות המדעיות החדשניות ביותר המוצגות כיום בתחום הקוסמטיקה ומאפשר לחברה לפתח תכשירים קוסמטיים ייחודיים, איכותיים יעילים ובטיחותיים המעניקים תוצאות ממשיות לעור מאוזן, זוהר וקורן.
מגוון פתרונות הטיפול של HL רחב וכולל סדרות תכשירים בתחומי האנטי אייג'ינג, התחדשות, הבהרה, שיקום, איזון עור שמן ואקנתי, הגנה מהשמש וסדרות תכשירים נוספות לטיפול במכון הקוסמטי לצד תכשירים לטיפול ביתי.
HL מביאה חדשנות לעולם האסתטיקה, מעשירה את מגוון המוצרים בפתרונות פעילים ומתקדמים המציעים טיפולי עור מותאמים אישית ובעלי תוצאות משמעותיות ארוכות טווח, ושואפת תמיד להתחדש ולפתח פתרונות פעילים ומתקדמים בתחום האסתטיקה .
HL – always active

קיבלתי מארז "התחדשות" המבוסס על מוצרים מסדרת אלפא בטא ורטינול וכולל : נוזל חידוש אקטיבי 125 מ"ל, קרם יום 50 מ"ל וקרם לילה 50 מ"ל

מה אומר לכם?

האריזה- מושקעת ויפה
הריח- נעים מאוד
מרקם נעים

המינוס היחידי הוא שניתן לרכישה רק אצל קוסמטיקאיות מורשות של HL ולא בכל בתי המרקחת והפארמים.

תודה רבה על האפשרות להתנסות במוצר שהיה חדש לי..

liata17

New member
הזמנת תלבושת באינטרנט...

בשיתוף פעולה עם ״תפוז״ ואתר ״תלבושת״ קיבלתי 5 חולצות עם סמל בית הספר של הבן שלי להתנסות.
האתר ״תלבושת״ מאוד מזמין, יפה לעין, קל מאוד להזמין בו חולצות בכל מיני צבעים וגוונים, חורף, קיץ, סווטשרטים, מעילים וכו׳. בוחרים עיר, בית ספר, צבע, מידה כמות וסוג החולצה ותנך כמה ימים זה מגיע עד הבית עם שליח, בדואר רשום או איסוף עצמי.
החולצות 100% כותנה, מאוד איכותיות ונעימות, הבד נושם ולא מאבד מגמישותו... איך אני יודעת? מתחתי, כיבסתי, יבשתי, סחטתי ומה לא.... במשך כשבוע וחצי התעללתי באחת החולצות והיא נשארה שלמה...
בשנתיים האחרונות קניתי 5 חולצות במאה והן החזיקו לעונה אחת בלבד, אם זה כתמים, חורים, צבע דהוי, זיעה ואיבוד צורה, לבנים שלי לא מגיע הכי איכותי??
כנסו לאתר והווכחו בעצמכם, הזמינו ותהנו.

candyme

New member
מוצרי טיפוח חדשים על המדף+ הגרלה!

קיבלתי להתנסות סדרה של מוצרים לטיפוח הגוף (והאף)
אם בא לכם לנסות את הסדרה כולה-
ההגרלה אצלי בבלוג!

למעלה