קיץ וטיפוח בתפוז
קיץ קיץ קיץ
הכל כיף יותר בקיץ, המצב רוח טוב יותר, אנשים מחייכים יותר, הכל נראה פשוט טוב יותר
אין דבר שאני אוהבת יותר משמש, אוהבת את הים, אוהבת שעון קיץ, אוהבת שהיום ארוך והוא לא חומק לי מבין האצבעות מיד לאחר שאני חוזרת מהעבודה...
אבל בקיץ יותר מתמיד מאוד חשוב לי לברור טוב טוב את מוצרי הקוסמטיקה בהם אני משתמשת
יש לחות, מזיעים, חשוב שהקרמים יספגו בצורה הטובה ביותר על עור הפנים, האיפור צריך להיות מאוד עדין.. והכל בטוב טעם
בדיוק כמו חברת הקוסמטיקה HL קוסמטיקס, כמה כיף היה לקבל חבילת התנסות ממש מושקעת במסגרת שיתוף הפעולה עם תפוז
קודם אספר לכן קצת על החברה
HL הינה חברת קוסמטיקה מקצועית ישראלית, המייצרת תכשירים קוסמטיים מקצועיים פרא-רפואיים לשוק הישראלי ולשוק העולמי. מוצרי החברה משווקים בקרב קוסמטיקאיות, מכוני יופי וספא.
HL נוסדה לפני כשלושים שנה והיא אחת החברות הוותיקות והמובילות בתחום הקוסמטיקה המקצועית בישראל. בבעלות HL מעבדות מחקר ומפעל ליצור מתקדם. הפיתוח ב HL מבוסס על הטכנולוגיות המדעיות החדשניות ביותר המוצגות כיום בתחום הקוסמטיקה ומאפשר לחברה לפתח תכשירים קוסמטיים ייחודיים, איכותיים יעילים ובטיחותיים המעניקים תוצאות ממשיות לעור מאוזן, זוהר וקורן.
מגוון פתרונות הטיפול של HL רחב וכולל סדרות תכשירים בתחומי האנטי אייג'ינג, התחדשות, הבהרה, שיקום, איזון עור שמן ואקנתי, הגנה מהשמש וסדרות תכשירים נוספות לטיפול במכון הקוסמטי לצד תכשירים לטיפול ביתי.
HL מביאה חדשנות לעולם האסתטיקה, מעשירה את מגוון המוצרים בפתרונות פעילים ומתקדמים המציעים טיפולי עור מותאמים אישית ובעלי תוצאות משמעותיות ארוכות טווח, ושואפת תמיד להתחדש ולפתח פתרונות פעילים ומתקדמים בתחום האסתטיקה .
HL – always active
קיבלתי מארז "התחדשות" המבוסס על מוצרים מסדרת אלפא בטא ורטינול וכולל : נוזל חידוש אקטיבי 125 מ"ל, קרם יום 50 מ"ל וקרם לילה 50 מ"ל
מה אומר לכם?
האריזה- מושקעת ויפה
הריח- נעים מאוד
מרקם נעים
המינוס היחידי הוא שניתן לרכישה רק אצל קוסמטיקאיות מורשות של HL ולא בכל בתי המרקחת והפארמים.
תודה רבה על האפשרות להתנסות במוצר שהיה חדש לי..