בלוגיית ראשית השבוע ושת"פ תפוז

בלוגיית ראשית השבוע ושת"פ תפוז

הימים ראשון שני שלישי

שתפו אותנו בבלוגים חדשים מבית היצירה שלכם ושל אחרים

הוסיפו מיידע קצר, תמונה, רמז לבאות... טרם תצרפו קישורית.
נשמח לדעת לקראת מה אנו מוזמנים...

פרגנו והמליצו על בלוגים של אחרים,
מאמרים ונושאים שעשויים לעניין את גולשי הפורם

קרב מגע

....ואז הגיע סמסונג גלקסי S4 של סמסונג. וזו היתה אהבה ממבט ראשון (מי כמוני יודעת... ) המסך גדול ומגיב לכל רפרוף והמכשיר עצמו נראה מצויין. "

השורה התחתונה: "האיפון לא מושלם. סמסונג יצרה מכשיר נוח מהיר עם עיצוב פשוט יפיפה, וספקה לאפל סיבה רצינית לדאגה"

השורה התחתונה והפרטים.

hila218

New member
המעי הרגיז- מאמר שכתבתי

לצערינו חלק גדול מהאוכלוסיה מתמודד עם בעיה זו ויש לנטורופתיה ולתזונה הבריאה מה להציע על מנת להגיע להפחתת הסבל בצורה משמעותית. מזמינה אתכן לקרוא מאמר שכתבתי בנושא.

http://www.foodsdictionary.co.il/articles/601

starlight1900

New member
חדש מטבעול - מאפינס ירקות אישים

טבעול פותחת קטגוריה חדשה ונכנסת לעולם האפייה. משיקה מאפינס אישיים עם ירקות.

מדובר בחדשנות עולמית בה השקיעה החברה כ- 10 מליון ₪ בהקמת קו ייצור חדש ופיתוח המוצרים.

בשלב הראשון יושקו ארבעה מוצרי מאפינס עם תירס, עגבניות וזיתים, ברוקולי ובצל וכרישה

טעמנו והיה לנו מאוד טעים.... סקירה מלאה תוכלו לראות בפוסט המצורף:)

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2569955

stongy

New member
כדאי לקרוא...האנשים השקופים

הי,

"כבר זמן מה מהדהדת בראשי המחשבה לכתוב משהו על הרגישות שלי לקשישים החיים בקרבנו. אותם קשישים, שיום אחד אם יתמזל מזלנו ולא ניפרד מהעולם הזה בטרם עת, נהיה אנחנו הם. אותם קשישים אשר למעשה הקימו את המדינה שלנו. אותם קשישים שמגיע להם כ"כ הרבה ומקבלים מאיתנו, הדור הצעיר, כ"כ מעט."
כך מתחילה רשומה שכתבתי...

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2571226

מקווה שתהנו,

סטונגי

what is up

New member
אחד ההמבורגרים הכי טובים שאכלתי

למסעדת וולפנייטס אני בהחלט אחזור שוב
מה דעתכם ?

האם אנחנו חופשיים?

חברתי אמרה "כולם בוכים שאין להם והחניות עמוסות כל טוב יוקרתי" וחברה אחרת אמרה “איך כל כך רע כאן , אם כל כך טוב כאן” ...
ואכן בחברת השפע לא חסר דבר אבל האומנם העולם טוב יותר? חופשי יותר?

קממברלי

New member
מחלות חום בילדים-ניפוץ מיתוסים

הוזמנתי בשבוע החולף לאירוע מטעם תפוז ונורפן שעיקרו היה ניפוץ מיתוסים בכל הנוגע לחום בילדים.
היה מאוד מרגיע לקבל אישור,שמגיע מרופא שאני מניחה שהוא סוג של נציג מטעם נורפן,שבעצם לא צריך לפחד מחום!
כלומר, החום עצמו איו מהווה סכנה ולא צריך למהר להורידו. אם מורידים חום צריך לזכור שזה רק על מנת להקל על הילד מבחינת כאב וסבל כללי ואין בהורדת החום שום תועלת "טיפולית",כלומר לא צריך למהר לטבול את הילד במים קרים ואפילו רטיות קרות מיותרות ומציקות(בררר)
כל זאת כאמור מתייחס לחום של מתחת ל41 מעלות,בילדים מעל גיל שלושה חודשים,כאשר אין מחלת רקע קשה, וכאשר אין סימפטומים נוספים להופעת החום כמו ילד אפטי או זרוק או עם פריחה ממוקדת, הדבר מתייחס לילדים ללא רקע של פירכוסים וללא חשד למכת חום(המקרה היחיד בו גם חום יותר נמוך גם מסוכן)
כמו כן משהו שנראה לי חשוב לזכור , אין צורך בהורדה של הטמפ' לטמפ' פיזיולוגית נורמלית.
שוב, הכלל שלדעתי סיכם את ההרצאה המענינת היה שבזמן חום (שוב תחת ההתניות לעיל)אין מה להיבהל והעיקר הוא להקל על הילד, לכן כל עוד הילד מתפקד ואינו מראה סימני מצוקה אין טעם לעוט עליו עם שיטות שונות ומשונות להורדת החום ואפילו לא ע"י תרופות.
לסיכום הרצאה מעניינת וחשובה אשר באה בעיקר לחזק את בטחונינו כהורים למול מצבי מצוקה -טוב לראות שלעיתים פחות זה יותר
נ.ב(1)-אין לראות באמור המלצה רפואית ותמיד כדאי להתייעץ עם גורם רפואי
הערה קטנה(2), תודה רבה לתפוז וסיגל על האירוח אך הגבלת האירוע לציבור האימהות בלבד נראית לי מיותרת,גם כי אין סיבה שאבות לא יהיו מעורים בנושאים אלו וגם תמיד טוב שיש "גיבוי"

מיתוסים בחום

גם אני הוזמנתי לאירוע של נורופן לגולשות תפוז

כמו תמיד, כיף להגיע לאירוע של תפוז, הילדים נשארו בבית עם בעלי ואני יצאתי לשבור מיתוסים בחום בילדים

האירוע היה בסינמה סיטי בגלילות במתחם ה- VIP וכלל כיבוד, הרצאה של ד"ר צחי גרוסמן ו"סרט בנות"

החלק החשוב של הערב היה ההרצאה של ד"ר גרוסמן שמטרתה הייתה לשבור מיתוסים בחום

אז חום הוא רק סימפטום והדבר הראשון שהיה לד"ר גרוסמן
לומר היה לא לדאוג, לא להילחץ ולא לחשוש אם לילד יש חום.

אבל אני אמא, ברור שאני אלחץ!

ד"ר גרוסמן סיפר מה הוא חום ?

חום אצל ילדים ותסמיני כאב
• בוכה ללא הפסקה
• עצבני
• אינו אוכל
• מקיא
• זקוק להחלפת חיתול לעיתים קרובות עקב שלשול
• צבעו אדמדם, חם למגע
• חום גופו מעל 38°c
• חיוור וקר
• נושם בכבדות ומשתעל
• אינו מסוגל לנשום דרך האף כהלכה
• אדיש
• שקט באופן חריג
• ישנוני

להלן מספר סיבות נפוצות למחלת חום בתינוקות וילדים:
• התקררות ושפעת
• אבעבועות רוח
• חתכים או שפשופים מזוהמים
• זיהומים בדרכי השתן ובכליות
• חזרת
• חצבת
• חיסון

קצת מידע על נורופן לילדים - התרופה יעילה בשיכוך כאבים ובהורדת חום ילדים - תוך 15 דקות בלבד ועד 8 שעות בלי חום וכאבים, גם ביום וגם בלילה.
נורופן מטפל בגורמי כאב רבים: כאב הנובע מצמיחת שיניים, כאב אוזניים, כאב ראש ועוד.
בכל אריזה של נורופן לילדים יש מזרק נוח וקל לשימוש, בעל פטנט וואקום ייחודי, כך שניתן להוציא בדיוק את כמות הסירופ הנדרשת מבלי שתישפך אפילו טיפה אחת.

http://www.nurofenforchildren.co.il/

אני חייבת להודות שאני אמא מאוד לחוצה, לפני שנהייתי אמא כל הזמן אמרתי שאני אהיה רגועה.. שאני לא אהיה מהאמהות הלחוצות האלה, אבל אני מודה!
אני אמא ! ואני לחוצה!

אני יודעת שאין מה לעשות, הילדים חשופים לחיידקים והם יהיו חולים אבל לקבל מידע, ללמוד ולהחכים בנושא עוזר לי קצת להיות יותר רגועה..

תודה לתפוז ולנורופן

למעלה