בלוגיית ראשית השבוע ושת"פ תפוז

בלוגיית ראשית השבוע ושת"פ תפוז

הימים ראשון-שלישי

שתפו אותנו בפרטים והוסיפו קישורית
תודה

חלב עיזים של תנובה

גילוי נאות - את החלב קיבלתי במסגרת שיתוף פעולה של תנובה ותפוז.

שקיבלתי מייל ובו הצעה לנסות את החלב עיזים של תנובה מאוד שמחתי - בעלי התבקש על ידי הרופא להמנע ממוצרי חלב פרה ולצרוך במקום מוצרים מחלב עיזים, כך שהמוצר בא לי ממש בזמן.

מחקרים מראים ששוק מוצרי הצאן, הכולל מוצרים מחלב עיזים וחלב כבשים, נמצא בעלייה בעקבות שינויי תזונה והמלצות רופאים - המוצרים נחשבים כבריאים יותר , חלב העיזים מתעכל באופן קל, ומהיר.
החלב של תנובה הוא בעל אחוז שומן ממוצע של 3.6%, תלוי בעונות השנה, מה שאומר שמדובר בחלב שאין בו שינוי לאחר החליבה מבחינת אחוז השומן.
בחלב עיזים מלא כ – 10% (לפחות) יותר סידן מאשר בחלב פרה מלא ללא העשרה. ומכאן תרומתו הרבה להתפתחות העצם אצל ילדים, מתבגרים ומבוגרים הסובלים מהידלדלות בעצם.
תרופת סבתא ידועה ממליצה על חלב עיזים טרי לטיפול מקומי באפטות בפה .

המוצר התקבל אצלי לפני כשלושה ימים בשעות הצהריים וניסינו אותו דבר ראשון עם כוס נס קפה - אין הרגשה של טעם שונה או מוזר הבדיקה הבאה בוצעה על קערית של קורנפלקס וחלב - גם כאן נשמעו קולות של שביעות רצון מצד כל בני הבית.

החלב נמכר באריזת 1 ליטר ומחירו 15.5 ש"ח.
כשרות: מהדרין בהשגחת המועזה האזורית דתית רמת הגולן.
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.

veredha5

New member
מוצרי טיפוח של קליניק ערכת 3 השלבים

קיבלתי מתפוז את ערכת 3 השלבים של קליניק להתנסות מכיוון שתמיד יש לי אדמומיות בעור הפנים שגרת הטיפוח שלי כוללת ניקוי יומי בסבון פנים במקלחת ומריחת קרם לחות על בסיס יומי וחשוב לי להשתמש במוצרים טובים והחלטתי להתנסות במוצרי קליניק להתמיד פעמיים ביום כל יום ולראות אם יש שינוי.

קליניק אז היא המותג הראשון שנוצר ע"י דרמטולוגים, נבחן לאלרגיה וכל מוצריו הם 100% נטולי בושם..
אחרי 6.5 שנות מחקר ופיתוח קליניק גאה להציג בפני לקוחותיה הוותיקים ולהציע ללקוחות חדשים מוצרים נטולי בושם ב100% שנבחנו לאלרגיה

מהי שיטת 3 השלבים?

שלב 1: סבון ניקוי - בתחושה רעננה, נקייה

שלב 2 : מי הסרה - חשיפת עור רענן יותר ע"י סילוק זיהום, שומן ותאי עור מתים.

שלב 3: לחות Dramatically Different Moisturizing Lotion+– DDML+
קרם לחות בעל 4 תועלות –
שמירה על מאזן לחות אופטימלי
חיזוק מחסום הלחות בעור
הגנה מפני נזקי הסביבה
מראה עור זוהר ושמירה על עור רך וגמיש עם קרם הלחות הנצחי של קליניק, הנמכר ביותר בעולם, ועכשיו דרמטי יותר!
2 יתרונות עיקריים לקרם החדש:
• 50% שיפור בלחות לכל היום, בלי טיפה מיותרת של שומן
• 54% שיפור במחסום הלחות של העור בתוך כ- 8 שבועות, מבלי לשנות את המרקם הקטיפתי הידוע

יתרונו היחסי של הקרם:
קליניק הוא המותג הראשון שנוצר ע"י דרמטולוגים, נבחן לאלרגיה וכל מוצריו בהיותו נטול בושם במאת האחוזים .
מוצרי הטיפוח של קליניק מותאמים אישית לכל סוג עור.
מתוך ההוראות הקרם מומלץ לשימוש יום יומי. לסוגי עור רגיל ומעורב.
יש למרוח בוקר וערב לאחר שימוש בסבון פנים ובמי הסרה מסדרת שלושת השלבים.
וכמובן שמעליו מומלץ להשתמש בקרם הגנה או מייק-אפ עם מסנן קרינה.

ההמלצה היא להשתמש המוצרים פעמים ביום להפוך את תהליך טיפוח העור לשגרה היומית שלך , ותוך עשרה ימים תשימי לב כמה עורך נקי יותר, מטופח יותר וזוהר.
ואכן השתמשתי לפי ההוראות פעמיים ביום והמראה זוהר וחלק אני יכולה להעיד על עצמי שבתחילת הטיפול אזור האף ובין הגבות היה יבש ואדום והיום כבר לא.
כיף שיש מוצרים שמשפרים את המראה של עור הפנים לרך נעים
אני ממש ממש מרוצה ואמשיך להשתמש במוצר

מידע מפורט יותר על קרם הלחות של קליניק:

לדף הבית של קליניק לחצו כאן
לעמוד הפייסבוק של קליניק לחצו כאן
ניתן להשיג את המוצר ברשתות הפארם, אפריל והמשביר לצרכן.

veredha5

New member
מעדני יופלה בתוספת פרי

קיבלתי להתנסות מארז מעדנים של יופלה לטעימה מתנובה בשיתוף תפוז
הגיע שליח עם צידנית ( מאוד מאוד שימושית ) ובה יוגורטים של יופלה בטעמים תות, פירות יער, דובדבן, אננס ואפרסק
היוגורטים מכילים יותר פרי מבעבר וגם חתיכות יותר גדולות של הפרי, מה שהופך את חווית האכילה ליותר כיפית ומפנקת .

אהבתי במיוחד את יופלה תות ויופלה אפרסק.
כל המעדנים נפתחו באותו הרגע יש לי שתי בנות מקסימות ואיך שפתחתי את המעדן הראשון הם ביקשו לטעום וכך פתחתי עוד מעדן ועוד מעדן שמחתי שהן אהבו את המעדנים ועכשיו שילבתי את המעדנים האלה בקניות השבועיות שלנו.

תודה רבה על פינוק טעים ובריא

למעלה